Cinsel Yaşam Arkadaş olarak gördüğünüz biri cinsel ilişki teklif ederse arkadaşlığınızı bitirir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Arkadaş olarak gördüğünüz biri cinsel ilişki teklif ederse arkadaşlığınızı bitirir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bunu yaşadım. Burada da, günlük hayatta da. Genelde cinsel çekim hissetmediğimden dolayı da kırmadan, üzmeden kibarca reddettim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet arkadaşlığı aniden keserim ben 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu herkezle olmuyor iradelerine sahip olup arkadasliklarini bozmassa sıkıntı yok daha güvenilir hatta 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Friends with benefits (fwb) ilişkisi olur. Çok da güzel olur. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hazır olmadığını senden beklemediğiniz doylersin 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. bitirmem bunun için.. beğenim varsa karşıklık veririm yoksa arkadaşca izah ederim 0 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Seksi bir arkadaşımsa bitirmem canım niye bitireyim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Arkadaşlığımızı bitirecek bir şey olucaksa istemem ama o an yükseldik yaşadık ve oldu bitti olucaksa olabilir 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yoo daha sıkı arkadaş olurdum. Ve sevişirdim 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Hayır, bunuda paylaşmış oluruz. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Kafasına lahmacun küreğiyle vururum 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Afallar insan ya 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yok yaptık 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çakarım 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Bitirmem. 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır bitirmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bunu yaşadım. Burada da, günlük hayatta da. Genelde cinsel çekim hissetmediğimden dolayı da kırmadan, üzmeden kibarca reddettim
Evet arkadaşlığı aniden keserim ben
Bu herkezle olmuyor iradelerine sahip olup arkadasliklarini bozmassa sıkıntı yok daha güvenilir hatta
Friends with benefits (fwb) ilişkisi olur. Çok da güzel olur.
Hazır olmadığını senden beklemediğiniz doylersin
bitirmem bunun için.. beğenim varsa karşıklık veririm yoksa arkadaşca izah ederim
Seksi bir arkadaşımsa bitirmem canım niye bitireyim 😂
Arkadaşlığımızı bitirecek bir şey olucaksa istemem ama o an yükseldik yaşadık ve oldu bitti olucaksa olabilir
Yoo daha sıkı arkadaş olurdum. Ve sevişirdim
Hayır, bunuda paylaşmış oluruz.
Hayir bir fincan kahve icerim.
bitirmem ama gönlünü kırmadan konuşurum
Kafasına lahmacun küreğiyle vururum
Bitirmem. Arkadaşça ilişkiye girerim.
sevgılım yoksa hosuma gıde rya sence?
saplar geçerim kimseye acımam yok bu hayatta
Hos biriyse cakarim
Afallar insan ya
Ilımlı yaklaşırim ilk olarak
Evet