Cinsel Yaşam Arkadaş olarak gördüğünüz biriyle cinsellik yaşar mısınız? aleysoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 ani gelişmelerle vs Arkadaş olarak gördüğünüz biriyle cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Spontane durumlarda olabiliyor böyle şeyler. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır ben yaşamazdım çünkü arkadaşım dediğim biri benim değer verdiğim kankam demektir böyle bir kıza da sadece arkadaş olarak bakarım 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. aynı soruyu sormuştun şöyle bir cevap vermiştim. "aşkım o sadece arkadaşım kardeşim gibi " SNDKDJDKDJD 1 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl ben herhangi bi kızı arkadasım olarak görmem göremem büyükse abla oalrak görürüm cok kücükse kardes bana yakınsa potansiyel olarak arkadas görmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çocukluk arkadaşım ile asla yaşamam ama yeni tanıştığım flörtüm gibi olan bir arkadaşım ise yaşayabilirim 5 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birine arkadaş olarak bakıyorsam, onunla duygusal veya cinsel olarak hiçbir şey düşünmem. 2 3 Yorumla ANormalizm +1 yıl İşte temiz aile kızı 😂 Yorumla madina1 +1 yıl Doğru kararlar 🤓 Yorumla ANormalizm +1 yıl Yorumum düşmedi mi ya Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Hemen olmasa da daha sonra duygusal ya da cinsel istek doğabilir. Kadın ve erkeğin yakın arkadaşlığına inanmıyorum. 0 0 Yorumla
Ardayanlız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Kızla erkekten arkadaş olmaz. Amaç zaten cinselliktir 1 0 Yorumla
senos6134 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yani zorunda kalmadıysam mecbur değilsem niye yaşıyım 0 0 Yorumla
the-notorious Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kimse kusura bakmasın ama fırsatını bulursam affetmem 😂😂 0 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl valla bu aralar sanki bu durum olcak gibi hissediyorum 😂 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Oka biliyor O ana duruma ruh gönlün karsılıllı heyacan istdk arzuya bağlı 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Hangimiz ara sıra arkadaşlarımıza kaymıyoruz ki yavrum, sorun etme 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok daha iyi bir şekilde yaparım beni bir seviyorsa artık iki sever 😃 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Gerçek karakteri olan reddeder abaza olan kabul eder 0 0 Yorumla
Sessiz-Birey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Karakterli olan reddeder.Abaza olanları boş ver onlar zaten delik görsün yeter. 😂👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl etkilendiğim biriyse evet. kimseyle kankalık ilişkisine girmediğim için böyle bir teklife kayıtsız kalmazdım. 2 1 Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Bencede cok haklisin hemen geliyorum Yorumla
Yavuz2831 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Tek tarafli olmaz. Iki kisininde istegi olduktsn sonra neden olmasin 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. binde bir olur ama fena olur 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arımızı bir çekim varsa elbette 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Evet seks arkadaşı diye bir şey de var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ortam gelişmişse neden olmasın... 2 2 Yorumla kırmızıveilerisi +1 yıl Hiç gelişti mi şimdiye kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet birlikte olduğum arkadaşlarım oldu Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. en güzelide kankayla oluyor zaten 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. O an karşılıklı istek oluşursa yaşarımYa sen? 0 0 Yorumla
Nesee11m Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yaşanır 3 3 Yorumla kırmızıveilerisi +1 yıl Kankanla sevişir misin Yorumla Nesee11m +1 yıl Evet Yorumla kırmızıveilerisi +1 yıl Hiç kanka seviştin mi Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabilir en güzel seks uyum ile oluyor 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Evet 2 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Karşılıklı çekim olursa tabiki 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. A. Bile koyarım 😂 1 1 Yorumla Universe99 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet yaşarım 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yaşanır 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı. Fbadyy olabilir 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. olabilir o an 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yaşarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Spontane durumlarda olabiliyor böyle şeyler.
Hayır ben yaşamazdım çünkü arkadaşım dediğim biri benim değer verdiğim kankam demektir böyle bir kıza da sadece arkadaş olarak bakarım
aynı soruyu sormuştun şöyle bir cevap vermiştim.
"aşkım o sadece arkadaşım kardeşim gibi " SNDKDJDKDJD
ben herhangi bi kızı arkadasım olarak görmem göremem büyükse abla oalrak görürüm cok kücükse kardes bana yakınsa potansiyel olarak arkadas görmem
Çocukluk arkadaşım ile asla yaşamam ama yeni tanıştığım flörtüm gibi olan bir arkadaşım ise yaşayabilirim
Birine arkadaş olarak bakıyorsam, onunla duygusal veya cinsel olarak hiçbir şey düşünmem.
İşte temiz aile kızı 😂
Doğru kararlar 🤓
Yorumum düşmedi mi ya
Hemen olmasa da daha sonra duygusal ya da cinsel istek doğabilir. Kadın ve erkeğin yakın arkadaşlığına inanmıyorum.
Kızla erkekten arkadaş olmaz. Amaç zaten cinselliktir
Yani zorunda kalmadıysam mecbur değilsem niye yaşıyım
Kimse kusura bakmasın ama fırsatını bulursam affetmem 😂😂
valla bu aralar sanki bu durum olcak gibi hissediyorum 😂
Oka biliyor O ana duruma ruh gönlün karsılıllı heyacan istdk arzuya bağlı
Hangimiz ara sıra arkadaşlarımıza kaymıyoruz ki yavrum, sorun etme
Çok daha iyi bir şekilde yaparım beni bir seviyorsa artık iki sever 😃
Gerçek karakteri olan reddeder abaza olan kabul eder
Karakterli olan reddeder.
Abaza olanları boş ver onlar zaten delik görsün yeter. 😂👍
etkilendiğim biriyse evet. kimseyle kankalık ilişkisine girmediğim için böyle bir teklife kayıtsız kalmazdım.
Bencede cok haklisin hemen geliyorum
Eğer olaylar o yönde gelişirse belki olabilir 😂😂😂
Tek tarafli olmaz. Iki kisininde istegi olduktsn sonra neden olmasin
Kişiye göre değişir
binde bir olur ama fena olur
O anki psikoloji durumuna bağlı
Her iki tarafta arzuluyorsa olur
Arımızı bir çekim varsa elbette
Neden olmasın
Evet seks arkadaşı diye bir şey de var
ortam gelişmişse neden olmasın...
Hiç gelişti mi şimdiye kadar