Görüşler için teşekkürler
“Arkadaş” adı altında konuştuğunuz birisi ile cinsel ilişki yaşar mısınız?
Görüşler için teşekkürler

Şimdilerde çok moda olan ilişki durumu bunun bi ismi vardı unuttum hatta.
İnsanlar özgürlüğünden ve arzusundan vazgeçmeden istediğini yaşamak istiyor. Buna izin vermiyorum. Değersiz hissettir. Değer veren biri bunu istemez dile bile getirmez. 👒
Off, gene her türlü katakulli😅 Hiç bir erkekle evlenmeden arkadaş kafasına girmem ben en iyi arkadaşım, dostum sadece aşık olup evleneceğim erkek olur, net, benimleyken erkekler arkadaş levelini hızlı geçiyorlar, baştan mesafeyi koyuyorum, kafa da, kalp te rahat, kapiş 👍😄👍😄
Never listesine ekleyelim onu :D
Teşekkür ederim güzelim 🌺
Rica ederim🧚♀️
Hiç yaşamadım umarım nefsime yenik düşmem ve hiç bir zaman yaşamam..
Çok teşekkürler 🌺🌺✌️
🙏😂🧚♀️
Cevap
51Cevap
Selam gadası 🙃
Ben o gözle bakmam insan arkadaşım dediği birisiyle ilişkiye girmek istemez. En azından ben istemem.
#gadası
Fizik olarak çok iyi olması lazım :D
Naz yapıyomdur belki adı konmamıştır o yüzden arkadaşım diyorumdur yani olabilir
Yaşadım gayet keyifli oluyor arkadaş arkadaşın halinden anlar 😃
Büyük konuşmam derken bile asla demek istemiyorum. Asla asla deme demişler. Ama yaşamak istemem yani olmaması gereken bir şey.
Teklif etmeyle olur mu karşı tarafın da istemesi lazım ki o da yaklassin ona doğru
Etrafına karşı öyle davranıp ama perde arkasına geçtiklerinde cinsel ilişki yaşayanlar gördüm. Sonra itiraf ettiler.
Karşı cınsle arkadaş kalmak zor iş hanı sız kalmak ıstesenız karşı taraf bır sure sonra ıcını açıyor bırsey oluyor olunmuyor yanı
Bu yaşamam diyen erkeklerin hepsi üçkağıtçı hatta kadınların da zaten cinsellik öyle bir şeydir ki o an hiç Ummadığınız hızla gelişir ve sonuca gider
Arkadaş gördüğüm kişiyle asla cinsel ilişki yaşamam hele ki ten uyumum yoksa hiç bulaşmam çünkü cinsellikte ten uyumu şart 💭👼💫🌺
Neredeyse yaşıyordum kıyısından döndüm. Yapamam sanırım bana göre bir şey değil ya.
Duygusal olarak bir şey hissetmediğim biriyle bir şey yaşamam
Zamanında bir kadın arkadaşım vardı cinsel ilişki yaşamıştık her şey bir anda oldu
Abla kardeş düzeyinde arkadaşlık ettiğim kadınla 3 sene seviştim
O arkadaşın dostluk düzeyine göre değişir. Asla yaşamayacağım arkadaşlarım var.
yaşadıklarım oldu. ortam onu gerektirdi. irade dışı ortamın verdiği bir gelişim
güncellemene baktım. sen dost ile arkadaşı karıştırıyorsun.
dost ile asla olmaz olamaz.
mesela spora gidiyoruzdur. sporda tanıştığımız arkadaşımız vardır. bir gün bir araya geliriz ortam uygundur bir şeyler yaşanır. arkadaş kelimesi çok geniştir. dost ile eş değildir.
O an yaşanacak enerji ve arzuların birleşmesi söz konusu olursa yaşarım
Arkadaşa da penetrasyon olacaksam playboy tavşanı olmuşum da haberim yokmuş.
Ona karşı bir cinsel çekim ve etki hissetmiyorsam hayır mümkün değil yaşamam
Pardon ten uyumu olup olmadığını sevişmeden nasıl anlayacaksın acaba? Merak ettim. Cilt tonlarının benzer olması olarak mı algılıyorsun acaba bunu?
Sexin afrikası bir ülkede bu soruya olumsuz yanıt veren hemcinslerim sadece gülümsetiyor. Ben mi ne yaparım? Benim meselem biriyle yatma peşinde koşmak değildir. ten uyumu, frekans uyumu, duygu ve hisler yoğunluğu tam uyumluysa o zaman yapıştır
hayır yaşamam. hayatımdaki herkesin bir rolü var. herkes o rölde kalsın.
friends with benefits severiz ıncığı cıncığı yok tribi yok mis gibi direk uzatmadan işe koyulursun sonra takıalcaksan takılırsın
Evet kabul ederim. Karşımdaki arkadaşımsa zaten bir şeyleri paylaşıyoruz. Neden seksi de paylaşmayalım.
Eğer o kişiye cinsel olarak arzulamamışsam teklif etti diye ilişkiye girmem
Böyle bir şeyi yapamam. Kıyamam çünkü.
Oluyor ya bazen libido filan yükselince 💆♂️
Herkesle yaşanacak bir şey değil bana göre
Yani kendi cisim hariç yaşarım
Kötü gün dostu hahahah
Arkadaş olmadan olmaz ki zaten...
nefes alsın yeter , :)
sadece sevişip bırakamam
Olabiliiir, hayır demem. :D
Yaşarım yasarimda ne varki bunda
Cok alkolluydum... 🤦