o da düşünüyo üstüne üstlük komplo teorisi gibi
Arkadaşınızla seks yapar mısınız?
o da düşünüyo üstüne üstlük komplo teorisi gibi
arkadaşlığın seviyesine göre değişir. samimi bir arkadaş ise sıkı fıkı arkadaşsa hatta dost dediğin biri ise olmamalı.. taraflar utanır ama unutulur geçer. ha normal arkadaşsa normal arkadaş her zaman kapıyı çaalbilir. :d
arkadaş mı kaldı vur gitsin
Çakır keyifsem ve ilgimde varsa o gece birşeyler olur zaten normalde olmaz o da orada kalır biter o geceden daha bahsedecek olursa arkadaşlıkta biter
mantıklı :)
hoşlandığım biri varsa diğer herkesten uzak dururum ama aklımda ve hayatımda kimse yoksa, tarafların her ikisi de teşne ise yaparım.
Cevap
34Cevap
ilk defa arakadaşınla yatan sen olmuycaksın merak etme... arkadaşla yatmak 2 gün sonra ya bende seni bişey sanmıştım odun gibi seviştin neyse lazım olursan arada bir seni ararım demekle aynı şeydir... denendi tescil edildi budur !
şöyle düşünüyorum. arkadaşımın ihtiyacı var ve karşılayamıyor. eğer çok istiyorsa olabilir. maksat arkadaşımın ihtiyacının karşılanması. kendim için birşey istiyorsam namerdim
walla aslında güzel bir soru... Eğer 2 tarafta bu olayı iyi idrak ederse ve arkadaşlıklarının sonunu getirmesine izin vermezse olabilir. ben yaşadım arkadaşlık bittiii
bir sure sonra arkadas falan kalinmiyor. ayrica arkadasla seks olunca , eski dost olayi bitiyor, birbirin tanimayan yabancilar olunuyor. onermem, insani yoran durum.
Ulan birinizde çıkın karım yada kocam değilse yapmam deyin be...hey gidi müslüman Türk gençliği...
Ben birinci derece akrabalarım hariç her türlü insanla her türlü seks yapabilirim.
ikimiz de aynı şeyi düşünüyorsak o olur zaten bir şekilde.
O düşünüyosa girmem ilişkiye.Beklenti oldu mu olumsuz biter,arkadaşlık da biter.Girmem.
valla iki biradaya bakar iki biradan sonra alayına gider :))))
bir gün içip içip yapmak istiyorum aslında aklımdan geçmiyor değil
sarhoş olmam kolay kolay cesaret için içicem
1 kez bırlıkte oldum arkadaş ımı kaybettım dip not ilişkiyı o ıstedıı
Cok sevdıgım bı arkadasım var asla onunla ılıskıye gırmem yalvarsa bıle. Boyle dostlugu nerden bulayım bır daha.
arkadaşlık biter o anda. zor bi karar bence denenmemeli eğer kaybetmek istiyorsak o zaman başka.
o sana sen ona veriyosan ne duruyon :D ver gitsin..
arkadaşı bilmiyorum da eski sevgilimle yaparız genelde :D
evet yaptım ve halende sıkı dostuz ve arada sevişiriz
Sevgilim yoksa ve arkadaşlığımız bozulmayacaksa yaparım.
Olmadı degıl basıma geldı ılk zamanlarda ıkımızde utandık ama sonra hersey normaldı kendı yolumuza baktık :)
Zaten bir erkekle bir kız arkadaş olamaz geç o işi genelde erkek hep hazırdır ilişkiye (istisnalar hariç ama pekte istisna olduğunu sanmıyorum)
bence yapılır cünkü işemek gibi bişi bu sonuçta bir ihtiyaç.silgini paylaşmak gibi düşün
aran bozulabilir bence başka adaylara bakmalısın arkadaştır en nihayetinde bir heves için bitmemeli
sonuç belli. samanlık seyran olur sonunda
yaparım saldırıırm :D
Grup yapacağız o zaman
:D :D : D:D :D :D
:D
Yaparızzzzz Bşiii olmazzzz :D
yaptım artık görüşmüyoruz.
karşılık varsa hislerde olur..
Tanrı korusun!
karşılıklı istek varsa yaparım
bi yolunu bulmaya çalışırım
karşılıklı rahatlamak sonuçta
Gönlünü hoş tutmak lazım arkadaşların :)
başımdan geçti :(
yaparım
yaptım oldu... :)
o istrse tabiki.d
En İyi Cevaplar