+1 yılSevgilinin niyeti iyi olabilir ancak en iyimser olarak tam anlamıyla hödük olduğu bir gerçek. Özel hayat hayatta kimseye anlatılacak bir husus değildir.
En basiti senin telefonunu bu kişi nasıl bulabiliyor?112 Yorumla- +1 yıl
Senden neden bahsediyor?
Belki kadınlar kocaları/sevgilileri hakkında arkadaşları ile konuşurlar ama erkekler konuşmaz. İşyeri olur bilmem ne olur karşılaşmış tanışmış olsan neyse. Orda da bahsetmez ama karşılaştığın için tanıdı desek. Adam karşılaşmadığın halde senin hakkında arkadaşı ile konuşuyor. Bende Yuh diyorum.
- +1 yıl
Tek bir ihtimal var eğer akıllı bir adam olmasına rağmen bunu yapıyorsa o da seni uzun vadeli düşünmemesi olur.
- +1 yıl
İşte önce kibarca konuştık Benden bahsetmiş sevgilim ona Sevgilimle çok yakınmış yediği içtiği ayrı gitmezmiş birlikte tatile bile gitmişler İşte iş yerinde şöyle hakkı yeniyor da Çok dürüsttür dostum İyi niyetini insanlar kullanıyor onun diye diye Baya kendini yakın ve dostane gösterdi önce kendini Bende dedim eee nasıl bilirsin sevgilimi dedim Benden nasıl bahsediyor dedim Benden bahsederken aşık gibi gözlerinin içi güler mi nasıl olur benle ilgili konuşurken dedim O da her türlü detaylı bilgi Ve onun geçmişini anlatırım ama tek bir şartla benimle birlikte olacaksın dedi O olmazsa foto at dedi bir anda Bende sen nasıl bir dostsun midem kalktı Senin tedavi olman gerekiyor dedim Artık yazma dedim O da sen bilirsin dedi öğreneceğin şeyleri kaçırıyorsun dedi Orda iletişim bitti zaten
- +1 yıl
Burada senin kim olduğunu nasıl biliyor?
- +1 yıl
Seninle ilgili bilgi sahibiydi ama değil mi?
- +1 yıl
Oltaya gelmişte olabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilimin böyle biri ile arkadaşlık yapmasını sorgularım ve onuda bundan uzak tutarım. Çünkü bu durum sapkınlıktır. Sert bir çizgi çizer nasıl aciz bir insan olduğunu söyler irtibatı tamamen kopartırdım
112 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yaptım konuşmayı kestim engelledim İşte önce kibarca konuştık Benden bahsetmiş sevgilim ona Sevgilimle çok yakınmış yediği içtiği ayrı gitmezmiş birlikte tatile bile gitmişler İşte iş yerinde şöyle hakkı yeniyor da Çok dürüsttür dostum İyi niyetini insanlar kullanıyor onun diye diye Baya kendini yakın ve dostane gösterdi önce kendini Bende dedim eee nasıl bilirsin sevgilimi dedim Benden nasıl bahsediyor dedim Benden bahsederken aşık gibi gözlerinin içi güler mi nasıl olur benle ilgili konuşurken dedim O da her türlü detaylı bilgi Ve onun geçmişini anlatırım ama tek bir şartla benimle birlikte olacaksın dedi O olmazsa foto at dedi bir anda Bende sen nasıl bir dostsun midem kalktı Senin tedavi olman gerekiyor dedim Artık yazma dedim O da sen bilirsin dedi öğreneceğin şeyleri kaçırıyorsun dedi Orda iletişim bitti zaten
Sevgilim numaramı vermemiş kızlar soruyorda tesadüfen karşılaştık bu arada - +1 yıl
Bulaşan rahat konuşmasından işkillendim doğrusu sevgilindede problem olabilirmi
- +1 yıl
Ne biliyim öyle yakınlıklarından vahsedince bilgi verince dedim herhalde iyi dostlar
Sevgilin senin saf dedi Evde kalır o dedi İnsanlara bakış açısı saf dedi Bende hayır o çok zeki biri dedim Bu dediklerini söylersem ona arkadaşlığınız bozulmasın bak dedim Anlatmazsan iyi olur dedi Bende çok geç ben her şeyi anlatırım ona dedim buna rağmen üstüne seks teklif etti
- +1 yıl
Çok ilginç ya sevgilin gerçekten çok pasif ve saf ya da bu konuda kızmaz diye düşünüyor anlayamadım
- +1 yıl
Böyle bir teklifte bulunurken sevgilinden hiç çekinmiyor açık açık söylüyor bence söyle sevgiline
- +1 yıl
Umarım iyi şeyler olur
- +1 yıl
Öyle tabiki insan olmak zor geliyor
Kabul ederdim ama benim için yatakta hazır ol derdim. Sonra sevgilimle birlikte basardık onu o haliyle. Sevgilim de böylece dostunun ne mal olduğunu görürdü.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim varsa kimse olamaz
113 Yorumla- +1 yıl
sert olur sevgilime söylerim bunu dostluğu bitirmesini isterim
- +1 yıl
şimdi erkek ve kız ayrıdır erkeklere kuşku duyulabilir. kızlar biraz daha duygusal
- +1 yıl
bunu zaman gösterir. eğer sevgilinde sert tepki göstermiyorsa bitirmiyorsa sevgilin dostuna seni peşkeş çekmiş demektir.
- +1 yıl
kavga görültü değil gerekenleri söyleyip heryerden silinmeli
- +1 yıl
Heryerden sil engelle gitsin
- +1 yıl
Sapık vede yüzsüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başıma geldi böyle birşey insan şok oluyor içinden çıkılamayacak bir durum kimseye birşey de anlatamazsınız
119 Yorumla- +1 yıl
Evet çevresinin dediğine göre eskiden yakınlarmış Ama sapıkmış adam herkes bilirmiş Benden haberi vardı sevgilisi ben olduğumu biliyordu Bahsetmiş sevgilim beni Biliyordu Ona güvenerek sohbet ettik Dostu dostumdur diye İlk başta gayet terbiyeliyken sonra seks teklif etti bende midem kalktı senin gibi bir dosttan dedim şok oldum Konuşmaları kayıt altına alıp sevgilime atıcam şimdi
Sevgilinin dostu falan değilmiş. Durumu sevgiline anlat
14 YorumlaSevgilime söylerdim bunu
10 Yorumla
+1 yılSeks teklif etmek nedir ya
Nasıl cüret edebiliyorlar buna anlamıyorum
Böyle fırlama bir abazan olmak gerekiyor demek ki yaranmak için08 Yorumla- +1 yıl
Sen nasıl bir tepki verdin bu teklif karşısında?
- +1 yıl
Sevgilin naptı?
Cinayet sebebi resmen - +1 yıl
Eskiden dostlarmış Tüm çevre O arkadaşın sapık oldupunu biliyorlarmış Birazcık da sevgilimin açığını arayan bir tipmiş iş yerinde kazık atmak için beni Kullanmaya çalıştı sanırım Aslında daha konuşma kayıtlarını atmadım elimde tutuyorum Ama göstericem Diğer arkadaşlarına bahsedip bilgi topladım bu arada
- +1 yıl
Az önce gösterdim dedin?
Troll mü soru?
+1 yılSevgiline söyle. Bakalım nolacak
111 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin biliyor mu böyle biri olduğunu. ya da sevgilinle ilişkin ne kadar ciddi boyutta
- +1 yıl
Dayaklık bence. Şahsen ben ağzını burnunu kırarım öyle dostun
- +1 yıl
Valla ediyorsa etsin. Bura adana canım onuda düşün 😄
- +1 yıl
Yani kim vurduya gider genelde. Çok şükür öyle gev.. k dostlarım yok
- +1 yıl
👍😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum ya, ben cuckoldum sevgilimin fuckbudyleri var. Bir ara kendi arkadaşım teklif etmişti. Öyle olağanüstü iğrenç bir psikoloji oluyor hemen ondan uzaklaşmıştık
00 Yorumla
+1 yılböyle bir teklifin geleceğini düşünmüyorum gelirse nemi yaparım.. alkole bırakırım kendimi..
01 Yorumla
+1 yılYapmazdım sanırım ama belli olmaz tabi, arkadaşıyla ne kadar samimi olduğum önemli sanırım
00 Yorumla
+1 yılKafasını gözünü yararım kısaca
19 Yorumla- +1 yıl
Uzak durmayı tercih ederim bak senin dost arkadaş bana he önerdi derim Ya onu ya da beni sec yolumuza devam edelim derim daha da uzatmam
- +1 yıl
Bana göre seçimini iyi yapacak arkadaşa ayrı sevgiliye ayrı samimi olacak arkadaş bulunur da seven zor bulunur
- +1 yıl
Ben olsam bırakırdım dost arkadaş bilmem Ya uzak durmalı ya da benden uzak olsun biz sen yedek parça değiliz yani
- +1 yıl
Kısaca uzak tut yeter li
+1 yılGider sevgilime anlatir dostluğu kesmesini isterim. Dostluğu kestiğinde gider seks yaparım. Böylece en yakın dostuyla yatmıs olmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye sinirleneyim :) kırmam onu da tatmin ederim gizlilik içinde :D
00 YorumlaOnu rezil ederdim
111 YorumlaNeden kufrediyim izah ederim olmiycagini
10 Yorumla
+1 yılO umudu nasıl aldı acaba
05 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin ne söylemiş.. sen ona ne söyledin de... O dingil cesaret aldı
- +1 yıl
İşte önce kibarca konuştık Benden bahsetmiş sevgilim ona Sevgilimle çok yakınmış yediği içtiği ayrı gitmezmiş birlikte tatile bile gitmişler İşte iş yerinde şöyle hakkı yeniyor da Çok dürüsttür dostum İyi niyetini insanlar kullanıyor onun diye diye Baya kendini yakın ve dostane gösterdi önce kendini Bende dedim eee nasıl bilirsin sevgilimi dedim Benden nasıl bahsediyor dedim Benden bahsederken aşık gibi gözlerinin içi güler mi nasıl olur benle ilgili konuşurken dedim O da her türlü detaylı bilgi Ve onun geçmişini anlatırım ama tek bir şartla benimle birlikte olacaksın dedi O olmazsa foto at dedi bir anda Bende sen nasıl bir dostsun midem kalktı Senin tedavi olman gerekiyor dedim Artık yazma dedim O da sen bilirsin dedi öğreneceğin şeyleri kaçırıyorsun dedi Orda iletişim bitti zaten
- +1 yıl
Şu an bir saniye bile beklemeden sevgiline söylememen çok büyük bir hata... Be sevgilinin yerinde olsam seni affetmem
Gizli olursa düşünüyorum.
00 YorumlaSeni işletiyor olmasınlar
010 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaparım
#Emirhancankir100 Yorumla Güven verirse gizli gizli s*kerim sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki sevgilin neler yaptigini anlatiyorsa seni oropsu olarak yaftaliyorsa normal degilmi
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende sevgilimide uzak dururum
02 Yorumla- +1 yıl
Dostuna ihanet edenle işim olmaz
S... Tir git derim
10 Yorumla
+1 yılEdebilir en yakın arkadaşı da güzel bir kiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka kabul ederim.
00 YorumlaBuna cesaret edemez
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeri cevirmem kabul ederim çok güzel olurdu😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğine bağlı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsla aaa yapmam
00 Yorumla Grup yaparız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılHemen kabul ederim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDenemek icindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen geri çevirmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım