İlişkide hiç bir halt anlamıyorum hem erken boşalıyor hemde bencillik yapıyor hsmileyim 35 haftalık sisce gözünü bilerek bak aldatılırsın ilerde garanti görme gibi korkutsam mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCinselliği boşalmak sanan bir eşe sahipsin işin zor, tabi kendimle kıyaslamam doğru değil ben geç boşalırım, erken boşalmak kadar olmasada geç boşalmakta bir sorun en azından bazı kadınlar için😃
Olacak olanı söylüyorum, ya ayrılacaksın, ya da aldatacaksın, senin durumunda eşi tarafından tatmin edilemeyen çok partnerim oldu, er ya da geç yol oraya çıkar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu güvenini sarsar. Aldatırım iması verene kadar, erken boşalıyorsun tatmin olamıyorum, nasıl nir şey denesek diye sorman daha mantıklı değil mi
11 Yorumla
Soran1 yılKonuştum söylüyorum cvp vermeden kaçıyor umursamıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılalacağını almıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYetmediğini söyle. Hamile olduğunuz için çok yormak istemiyorda olabilir. Genel olarak öyleyse geçmiş olsun.
33 Yorumla
Soran1 yılHayır evlendiğim günden beri hep böyle
Cevap sahibi1 yılO zaman çocuk yapmak yerine boşanmanız lazımdı siz birde üzerine çocuk eklemişsiniz.
Gizli Üye(30-35)1 yılVala benimki geç patlar bwnde sorun onda değil ben hissizim. Ama geçen gene daha farklı şeyler denemesini ben bitmeden bitmemesi gerektiğini soyledim. Uyar
17 Yorumla
Soran1 yılUyardım konuşmadan kaçtı benimki umursamıyor ki
Soran1 yılSeninki Takıyor demekki
Cevap sahibi1 yılSende dini boyutundan gir inançlı biri ise dinde cinsellik te kadının hakları vs okut Google'dan ben öyle yaptım. şu an artık problem sende diyor bende daha hafıf dokunuşlar lâ vs bunu değişe bilirsin diyorum oda takat kalmadı der gider
Soran1 yılHayır ben tesettürlüyüm ama müslüman kendisi ama inanmaz direk geçer o benim gibi değil adam odun gibi cıktı resmen
Cevap sahibi1 yılO zaman doymam gözüm kayar de yapçak bişey yok geçen bende ima ettim
Soran1 yılSenin ki düzeldi mi peki
Cevap sahibi1 yılYani bişeyler yapmaya çalışıyor kıskanç çunku ama işte haftada 1taş patlasın 2 az desem de çeşme mi bu normal diyor bende doymuyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBence olacak şey belli ikaz verilmiş ama anlamaz gibi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet konuştum ya geciktirici kullan ya da 2. yi yap dedim bende ki çeşmemi dedi sonra konuları tekrarladım cvp vermeden kaçtı ya da ben konuşmuyorum gibi başka şeyler söyledi konı değişti
- 1 yıl
Yani bi önem almalı bence sıkıntısı olan o , bencil olduğu için sıkıntı
1 yılYa böyle erkekmi olur sabaka kadar ezicen kadını.. kadın öyle bir yapicanki şehirler arası zevk dalgasına cikicak böyle erkekler i bnemi kocan
00 Yorumla
1 yılSen hamilesin diye yormak istemiyor olabilir
07 Yorumla
Soran1 yılİlk geceden beri böyle tsm 1 senedir
- 1 yıl
Oo kötü o zaman bunu dile getir eger getirmiyor isen onun anlica şekilde mastürbasyon yap
Soran1 yılDile getirdim geciktirici kullan ya da 2. yap dedim benimki çeşmemi böyle idare edicen dedi ayrıca mastürbasyon yaptığımı gördü yani umursamadı durumu 1 defa yapıp yatar
- 1 yıl
Bi doktor şart ona
Soran1 yılKabul etse keşke
- 1 yıl
Ya doktora gidecek ya da senin kendini tatmin etmeni kabuk edecek
- 1 yıl
Çünkü sana mastürbasyon da yetmez
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin kocan olacak kişide sıkıntı var benim düzenli ilişkim olmadı içinmi bilmiyorum ama bendede erkek boşalma var ama sevgilil ya da evli olsam partnerim istese ikinciyide üçüncüyüde yaparım bazıları buluyor beğenmiyor bizde bulamıyoruz hayat işte
00 YorumlaEşin sana ön sevisme yapiyor mu ve ilk posta kac dk suruyor
016 Yorumla
Soran1 yıl3 4 dka 2. yidd yapmıyor bencil lik yapıyor konuşuyorum duymamazlıktan geliyor başka konu açıyor ya da konu değiştiriyor
Soran1 yılErken boşalıyor diye sevişmekten kaçıyor
Soran1 yılYalatma felan yapmıyor boşalıyor diye öpücük veriyor oda kısa kısa uzun bile öpmüyor adam sadece boşalma odaklo
Soran1 yılO kabul etmedi tedavi geciktirici hiç bir şey böyle idare et dedi 2. yi de yapmıyor bendeki çeşme değil diyor
Çok şansızsın, şanssızız. Kaderin bu. Ya çekeceksin ya da gönlünü yapacak seni mutlu edecek birini bulacaksın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılYa bir erkek de üç beş dakikada boşalmasın lütfen, insan utanır gerçekten. Üzüldüm senin adına gerçekten.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim partnerimde de aynı durum var o erken boşalıp beni beklemeden ilişkiyi sonlandırıyor çözüm bulabilirsen bana da yardımcı olur musun
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke bulabilsem 1 senedir ilk geceden beri aynı çekiyorum
Cevap sahibi1 yılsosyal diyaloğunuza zarar veriyor mu bu durum
1 yılBen her beraber olsuhumla en az beş kez yapmadan bırakmam. Yakınımda olmanı isterdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Aynı durumda çok yakın bi tanıdığım var oda bunu yaşamıştı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılDirek aldat bence onunki ikinciye kalkmadiği için devam etmiyordur
00 Yorumla Anlamıyorum bu adamları madem eşin istekli hakkını versene
00 Yorumla
1 yılAblacım sen neden hamile kaldın bu adamdan? Erkek zihniyeti değişmez ki asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOne bee 😂 ben ilkimde bile erken geldim diye üzülüyordum o da 15 dk sürmüştü şu an daha farklı tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk tatmin olmadım bu bana yetmedi de ve 2. yi iste
00 YorumlaO seni umursamıyorsa sende onu umursama bu ne sorumsuzluk
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim böyle olmaz bak 2. yi de yapmıyorsun dedim daha önce de tedavi ol ya da geciktirici kullan drdim hep kaçmakta buluyor cvp vermeden umursamadan kaçıyor
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Yok ama anlat ona istediğini. Seni rahatlatmasi gerektiğini
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledim anlamak istemiyor konuşmadan kaçıyor cvplamıyor bile
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapma sen de uzun bir süre
14 Yorumla
Soran1 yılKısa sürdüğü için geciktirici kullan dedim kabul etmedi o zaman 2. yi yap dedim yapmıyor onuda dinlemiyor ya cvp vermeddn kaçar ya da brn konuşmuyormuşum gibi başka konu der
Soran1 yılO zaman işi olana kadar 2 leri 3 leri yaparım diyor yine ayno kalıyor vermedim sonra yapıcam diyip yapmadı yalan söylüyor nasıl güvenirim ki
Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Korkutma bence açık açık konuştun mu
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır bence öyle bişey yapma
32 Yorumla
Soran1 yılAma konuşuyorum onla cvp vermeden kaçıyor yapma böyle diye umursamıyor
Cevap sahibi1 yılTamam da ileriki zamanda yapmasan bile senden şüphe duyar
Bu ömür boyle gecermı
00 Yorumla
1 yılSonucu zaten o olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılo zihniyet için biraz geç kalmış gibisin
00 Yorumla
1 yılBu zamanlarda ilişki uygun mu ki
00 Yorumla
1 yılAldatılmayı da hak ediyormuş harbiden
00 Yorumla
1 yılÇok kötü saatlerce sevişmek varken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen ona skso falan çek iyice isteklndir
03 Yorumla
Soran1 yılBoşaldığı için erken onu istemiyor
Soran1 yılKonuştum daha önce grciktirici kullan filan istemedi kabul etmedi artık madem 3 4 dka da boşalıyorsun 2. yı yap diyorum oda yok konuştuğum halde cvp vermeden kaçıyor ya da ben söylemiyormuşum gibi konu değiştiriyor
Cevap sahibi1 yılÖn sevişmeniz ne kadar sürüyor
Gizli Üye(36-45)1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık ewlilik
02 Yorumla
Soran1 yılYıl ile alakası yok ill geceden beri böyle
- 1 yıl
Erken boşalma zamanla düzelir yani sürekli yaparsa düzelir
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. işin zor aşkommm
01 Yorumla- 1 yıl
Nedenki
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senin os cok zor
00 Yorumla
1 yılTam aldatılmalıl koca
00 Yorumla
1 yılFiziğin nasıl senin
00 Yorumla
1 yılOlur öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl derhal
00 Yorumla
1 yılYazık üzüldüm sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne gibi mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşlar kaç ne zamandır evlisiniz
00 YorumlaKötü
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hemen söyle ona
00 Yorumla
1 yılSendeen cacık olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim 3-4 dka da boşalıp 2.'yi yapmadan dönüp yatar. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat