Şimdi çoğunuz "hir kıdın giç buşılın istir, sin nidin istimiyin" dicek. Geç boşalması güzel bişey. İkimizde severiz seksi. Fakat içimdeyken zor boşalıyor. İyice etkiliyorum onu. Sevişme boyunca sokmak için can atıyor. Çabuk boşalsın diye sevişmeyi uzun tutuyorum. Hemen izin vermiyorum girmesine. Girince de boşalmıyor kolay kolay. Çok yoruluyorum, özgüvenim kırılıyor. Ona yetersiz mi geliyorum diye düşünmeden edemiyorum. Boşalması olsun diye zevk aldığımı gösteriyorum. Ama yinede geç boşalıyor. Kafam çok karışık, üzgünüm baya bu konuda. Dalga geçmeyin lütfen. Verilecek her fikre öyle ihtiyacım var ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşlama bir sorundur, geç boşalma çok daha büyük bir sorundur. Yani seni gayet iyi anlıyorum. Sen geç boşaldığı için senden etkilenmediğini düşünüyorsun. Haklı olabilirsin. Max15-20 dk normal ama daha fazla sürerse ilişki bayan için eziyete dönüşür. Hem onu etkileyememe düşüncesi hemde kukunun tahriş olması senin zevk alamamana ve orgazm olamamana neden oluyor.
Ama çözüm Dersen, tabi ki var17 Yorumla
Soran+1 yılNe peki?
Cevap sahibi+1 yılorun psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır.😄😄
Nasıl yapacaksın
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma
Cevap sahibi+1 yıldaha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum.
Soran+1 yılHelal olsun ya. Böyle hakikaten yol gösterici yorumları görünce çok mutlu oluyorum. bir de yazıda belirtmeyi unuttum. Doktora gitmişti. Doktor ona partnerini değiştirmeni öneririm demişti. Bunu duyunca nasıl yıkılmıştım
Cevap sahibi+1 yılDoktor saçmalamış
Cevap sahibi+1 yılÖyle şey olur mu yaaa. Bak gizlicik senle ilişki sırasında daha rahat. Başka bir bayanla 30 saniye de boşalır. Bu aptal doktor bunu hiç dikkate almıyor belli
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bisiklete binebildiğini ona ispat edeceksin😄😄 kendi de şaşıracak.
Bu arada ön sevişme kısmını sen kendin halledecekain. Yani sen kendini kıvama getirmen lazım😄😄 nasıl yapacağını biliyormusun peki
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekte erken boşalmak bir problem olduğu gibi geç boşalmakta bir problemdir. Erkeğin kadına zevk verecek, kontrollü bir erkek olduğunu gösterecek ideal boşalma süresi 15 dakika ile 30 dakikadır. En fazla 40 dakikaya kadar çıkmalıdır bunun üstüne çıkarsa kadının vajinasında kuruma olur. Burada " Erken boşalsak kızıyorsunuz geç boşalsak kızıyorsunuz " diyen erkek arkadaşlara bakma, geç boşalma kadına acı veren ciddi bir problem. Eşin seni mutlu etmek, sana da ilişkiden zevk aldırmak istiyorsa içinde gider gelirken belli bir dakikadan sonra sen kurumadan içinden çıksın ve seni vajinanı yalamaya, türüklemeye başlasın. O türükleri kendi penisine de yapsın ve parmağını tükürükleyip vajinanın içine soksun. Bu sayede vajinan hem kendi kadınlık suyu ile hem tükürük suyu ile ıslanmış olur, bunu her yapışınızda 5' er dakika daha kazanırsınız ama bunu da 3 - 4' den fazla yapamazsınız. İdeal boşalma aralığı olan 15 dakika ile 30 dakikaya ulaşınca bunlarla 15 - 20 dakika daha kazanırsınız ama daha fazlasını yapamazsınız, erkeğin boşalması gerekir.
Not: Durex, Okey' in kayganlaştırıcılarından veya Johnson' s Baby Bebe yağı öneririm.05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iyi yazmışsınız öyle ya. Çok etkili ve iyi bir yorum gerçekten. Çok teşekkür ederim. Peki kafasında birşeylerin olması da etkili mi geç boşalmasında? Ya da benden mi etkilenmiyor? Doktora gitmişti, doktor ona partnerini değiştirmeni öneririm demişti. Nasıl yıkıldım onu duyunca
Cevap sahibi+1 yılO doktor hadsizlik yapmış. Geç boşalmasının nedenini uzman veya doktor olmadığım için bilemem ama kendime bakarak - kendi tecrübelerimden yararlanarak bir yanıt verebilirim. Eşiniz ergenliğinden beri mastürbasyonla kendini tatmin ediyor ve tatmin ederken de rahat bir ortama sahip olacak ki mastürbasyonları 30 dakikadan fazla sürüyordu. Belki 6 saat bile olabilir. 6 saat nasıl oluyor diye şüpheye düşmeyin bir erkek olarak biliyorum; oluyor. Ailesinin veya evde başkasının ona karışmamasının, odasına gelip bilgisayarda, telefonda ne yaptığına bakmamasının verdiği rahatlıkla eşiniz mastürbasyonları uzun tutmuş. Eşinizin aktif cinsel hayatınızda geç boşalmasının 1' inci sebebi bu. 2' inci sebebine gelirsek: eşiniz geç boşalmayı kafasında cinsel başarıyla - cinsel güçle - kadını tatmin etmeyle birleştirmiş. O zannediyor ki 15 dakika önsevişme sonra 1 saat seks erkek için başarılı seks. Yine o zannediyor ki kadınlar bu seksi seviyor.
Cevap sahibi+1 yılOysaki kadınların bu seksi sevmediğini eşi olan sizden anlamalıydı. Eğer sizin sözlerinize inanıyorsa ve sizi seviyorsa siz ona bu kadar uzun seksin erkeği kadının gözünde yüceltmediğini anlattığınızda sizi anlar, kafasındaki bu uzun seks başarılı sekstir algısını değiştirir. Belki bu algıyı değiştirmeniz 1 ay alacak belki de 12 ay alacak ama bu durumu eşi olarak ona yavaş yavaş işleyip onu değiştirebilirsiniz. Çünkü siz aralıksız 30 dakikalık penetrasyonda (içeriye giriş ve sonrasında gidip -gelme ) kuruyorsanız bir ömür bu eziyetle geçmez.
Bence bu kadar istekli ise 1' inci boşalmasında sizle en az 20 dakika önsevişme (en önemli nokta sizin kadınlığınızı yalaması, koklaması, ağzı ile sıcak sıcak nefesini oraya vermesi ve parmaklaması) yapmalı sonrasında 15 dakika ile 30 dakika arasında aralıksız bir penetrasyon gerçekleştirmesi. En erken 15 en geç 30' un dakikada kendi boşalırken sizi de orgazm edebilirse çok iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılİkincisi boşalması için de biraz bekleyip dinlendikten sonra, tekrar aynı şekilde ama bu sefer önsevişmeyi biraz daha kısa tutarak sizle 10 dakika ile 15 dakika arasında önsevişme yapmalı. Önsevişmenin en can alıcı noktaları 3 tanedir. İlki kafanızda olan bölgelerde. Dudaklarınızı öpecek, emecek; kulaklarını - kulak memenizi emecek, kulak arkanızı yalacak, kulaklarınıza sıcak sıcak üfleyip kulak arkasından şah damarınıza kadar olan bölgeye yalayacak, emecek, o bölgede kendi sıcak nefesini size hissettirecek.
Önsevişmenin 2' inci önemli noktası sizin tüm bedeninizin yalanmasıdır. Tavsiyem sizin göğüslerinizi - göğüs uçlarınızı, kalçalarınızı, sırtınızı, ayak parmaklarınızı öpüp, emip emip yalasın. Bunu yaparken vücudunuzda iğne deliği kalmayacak kadar yalasa bence daha iyi olur. Arka deliğiniz dahil bunun içinde.
3' üncü aşama da kadınlığınızı (vajinanızı) yalaması ve parmaklaması. Orada sıcak nefesini hissetirsin. Sizde erkeğinizin sıcak nefesini kadınlığınızda (vajinanızda) hissedin.
Cevap sahibi+1 yılBunları yaparken sizde onun erkekliğini (penisini), testislerini, tüm vücudunu, parmaklarını yalayın tabi. Sonra da 2' inci birleşmeyi de 15 dakika ile 30 dakika sürecek şekilde ayarlayın. Çünkü zaten 1' inci boşalmayı yaptı. 1' inci boşalmayı kısa tuttuğu içinde 2' inci boşalamaya ihtiyacı oldu. Bunu da yapacak ama sizi kurutup size cehennem azabı olacak şekilde değil.
Aynı şekilde 2' inciyi yaptı ve 15' inci dakikada ya da 30' uncu dakikada boşaldı. Eğer siz bu süre içinde 2' inci orgazmınızı yaşarsanız güzel olur. Yaşamazsanız da sizin kadınlığınıza oral yaparak öpüp koklayarak sizi boşaltsın, diğer seçenekte parmağı ile boşaltması.
Eğer eşinizin isteği devam ederse 3' üncü de aynı şekilde yapın. 4' üncü defa boşalma isteği olmaz heralde. Bu kadar yeterli olur diye düşünüyorum.
Sonuç: Yani sorun algılarda. Eşinizde yanlış algılar mevcut.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşalmasıda çözim değilki bende de şöyle bir problem var boşalıyorum hatta 6-7 dakikada bir boşalıyorum ama doymuyorum ve ereksiyon hiç bozulmuyor hatta boşaldıkça daha çok kalkıyor patlayacak gibi oluyor ağrı girene kadar durmuyorum 16 posta yapmışlığım var oda eşim artık dur diye yalvarınca duruyorum. Ereksiyon bozulmuyor arada bir dinleneyim filan yok boşalırken biraz yavaşlıyorum sadece sonra devam yine aralıksız 5 saat filan bu yuzden eşim pek yanaşmıyor yanaşıncada 4 saatten aşşağı bitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada yok geç boşalıyor ne istiyorsuncular ile bende şu kadar geç boşalıyorumcuları öncelikle ele. Muhtemelen eşin çok fazla mast. yapmış biri bu yüzden ilişki daha az zevk veriyor ona. İlişki uzadıkça senin ıslanma seviyen de arttığında hissi tamamen kaybedip sönüyordur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Burda kendini yargilaman icin su konuya dikkat etmelisin. Bu adam masturbasyon yaptiginda, cabuk bosaliyor, seninleyken gec bosaliyorsa etkilesim sorunu var demektir. Yok masturbasyondada uzun suruyorsa o zaman fitrati boyledir. Izledigi p*rno turlerine dikkat et, ne turler izliyir bak. Fantazi giyime onem ver. Simdilik bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılBu ne zamandır böyle buda önemli. Bu olayi bende yasamistim gecici bir sureligine simdi herkes gec bosalmak ovv cok iyi filan diyor ama belli bir yerden sonra kadina eziyet oluyor sizde sıkılıyorsunuz. Dedigim gibi ne zamandir boyle ve haftada kac kez cinsel iliskiye giriyorsunuz?
00 YorumlaKendini vermiyor açık bir şekilde. Kendimi vermediğim ilişkilerde yarım saat yaptıktan sonra bıraktığımı da bilirim. Tüm varlığımla arzuladığım, onu her bir hücreme kadar hissettiğim ilişkilerde birkaç dakika sürdüğünü de.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki bir sorun olabilir. Yoksa da farkli seyler deneyerek onu en cok etkileyen seyleri kesfetmeye calis. Ne bileyim bir soz, inleme, farkli bir yerine dokunma falan hizli bosalmasini tetikleyebilir. Ben de inlemesi bu sekilde etkiliyo mesela 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Tadını çıkarmaya bak. Kısa aralarla defalarca seni zirveye ulaştırabilir. Kendini yetersiz hissetmen yersiz. Senden zevk almasa istemese okadar süre sert kalamaz.
00 YorumlaZor boşalıyor derken zaman mı çok uzuyor yoksa boşalmak isteyip de çok az boşalıp çoğu kendi içinde mi kalıyor
00 Yorumla
+1 yılBundan güzel ne Var cinsel ilişkide yapmayın ya... Adam gec bosalıuor işte daha ne istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmayınca yorulup sönüyor. Bu çok kötü bir durum, keşke yadırgamak yerine anlasanız beni
- +1 yıl
Bunu bilmiyordum yalnız buiyi birşey değil :(
+1 yılgaripsin cidden. birisi erken boşalır diye şikayet eder diğeri geç boşalır diye. garipsin gerçekten
10 Yorumla
+1 yılvalla işin zor eşinde sorun olabilir ve sende kendini ıslak tutmayı dene kuru olursa vajina sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken bosalmadigina sukret bence bisey anlamiyorum hemen bitiyo
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@RRomeooo bilmiyorum bazen cok kisa suruyo uc bes dakka bazen on dakka
Cevap sahibi+1 yıl@RRomeooo bazen bisey demiyorum bazen ikinciyi istiyorum
- +1 yıl
Aslında burdan araya girip gizli olmadan yazmak pek adetim değil erken boşalma genelde kolay halledilir. Sorun psikolojik olduğu için çözüm de psikolijktir 😄
Birkaç etkili yöntem var tabii
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende geç boşalırım çoğu zaman bu zevk almadığımdanda değil alışmaktan oluyor ki öyle daha çok alınıyor korkma
06 Yorumla
Soran+1 yılÇözümü var mı? Bana en iyi aklı sen verirsin. O yüzden esirgeme yorumlarını
Soran+1 yılBoşalmayınca yorulup sönüyor. Bu çok kötü bir durum. Hakikaten çok kötü oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılbu sorun değil ki çözümü olsun :) ben boşalmayı sevmiyorum erkenden mesela hiç hoşumada gitmiyor uzun uzadıya haz almak hoşuma gidiyor emin ol eşinde öyledir her dakika uzun uzun saatlerce zevk almak varken neden erkenden bitsin ki? :) sekste en güzel şey rahatlamak değil haz
Cevap sahibi+1 yılo zaman biraz ilişki tarzınızı değiştirmeniz lazım
Cevap sahibi+1 yılyani sizde olan daha çok kıvama gelmeme sorunu gibi
Cevap sahibi+1 yıldenecek çok şey var ama çok ayrıntılıda bende o yöntemleri kadınlarda uyguluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir taraftan iyi bir taraftan kötü sen ondan önce boşalıyon vajınan kuruyor ve acıma yapıyor o yüzden hemen bitsin istiyon ozaman kocan bişey kullanıyor olabilir geciktirici gibi ya da kendini sexse vermiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman sen sevgi değilde zevkin menfahatin icin birliktesin o kisiyle amacin belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bunu eşinle başbaşa konuş belki de problemi var ya da kontrol edebiliyor hemen boşlamak istemiyor
00 Yorumla
+1 yıl*mın tahriş olur ya uzun süre git geller sonunda yazık sana acıdım off
00 Yorumla
+1 yılİlişki sayısını azaltin böylece süre kısaltabilir denedeniz mi hiç
00 Yorumlaİlişkin sıradan hale gelmiş olabilir. Heyecan katman gerek bu gibi durumların sonu boşanma olabilir
00 YorumlaBelki senden değil ondan kaynaklanıyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. sana söyleyecek söz bulamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılAahhh ahhh keşke benim kocam da geç boşalsa
214 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Soran+1 yıl@renas63 kime sordunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@renas63 bazen 5 dk bazen 15 dk
Cevap sahibi+1 yıl@RRomeooo yeter mi 15 dk nedir yani
- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tutun
- +1 yıl
*mı tahriş olur ya uzun süre git geller sonunda yazık değilmi öyle deme
Geç derken mesela ne kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar sürüyor ilişkiniz
12 Yorumla- +1 yıl
*mı tahriş olur ya uzun süre git geller sonunda yazık değilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına boşalmasına izin vermelisin bazen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara yaranamazsın zaten
00 Yorumla
+1 yılp*rno ızlemeyı bıraktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarklı tarzlar deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltm uyan abazancim sabah oldu
10 Yorumla
+1 yılUğraşamam Hanımefendi
00 YorumlaAltina al sen yap bu daha cabuk bosalmayi sagliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Geç boşalma sorunu var dr gitsin
00 Yorumlabende çok geç boşalıyorum
00 YorumlaBişiy olmaz takmayın kafaniza
00 Yorumla
+1 yılBende öyleyim oral yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılaynı sorun bendede var ama abartılacak bısey degıl
00 Yorumla
+1 yılTek pozisyında mı s. kiyor seni?
00 YorumlaSen bu durumdan bezmisin anlasildi 🤣😂
00 Yorumla2. bir kadın bul renk kat
00 YorumlaBir doktora görünmesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorunu hallettiniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılThundra öpücüpünü dene 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle demeye başladın insanlar garipler