Eşim seks yapmayı girip çıkıp boşalmak sanıyor. Ne yapacağım?

1.5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Tanışma nişan falan hepsi 1 yıl içinde oldu. Eşimde erken boşalma sorunu var tescillenmiş bişey değil ama kendimce 5dkdan az olduğunu ölçtüm. Seks yapmayı girip çıkıp boşalmak sanıyor sanırım çünkü işi bittiğinde arkasını dönüp uyuyor. Ben ise zaten zevk alamıyorum. Öylece bırakiyor beni. Ten uyumu 0 galiba. Penis boyu da ortalama altında. Kendisi bazen şakayla küçük olduğunu söylüyor cevap vermiyorum. Bazen ise evet diyorum ama o zaman da ben buyum diyor. Onu da kırmak istemiyorum. Bikaç gün tek kelime etmedim anlar da bişey mi oldu diye sorar diye. Ama anlamadı. Arada bana karşı görevlerini yerine getirmiyosun diyorum ama kesinlikle bi problem olduğunu kabul etmiyor.

İlk başlarda çok utangaçtım cinsellik konusunda. Ama sonradan evliliğin cinselliği kapsadığını anladım. Şimdi dokunmaya çalışıyorum kendini geri çekiyor ya da dokunma huylaniyorum diyor.

Tamam aşık değilim ama seviyorum kocamı. Bu konuda ne yapmam gerekiyor fikirlerinizi bekliyorum

Eşim seks yapmayı girip çıkıp boşalmak sanıyor. Ne yapacağım?