Cinsel Yaşam Seks bağımlısıyım galiba ileride eşim benden bıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 10 yıldır günde 2 3 defa mastürbasyon yapıyorum yetmiyor evleneceğim zamanda sürekli seks isterim 😖😖 Güncellemeler+1 yıl İliklerine kadar sömürürüm benden daha azgını zor Güncellemeler+1 yıl Eşim bıkarss ben de boşarım Seks bağımlısıyım galiba ileride eşim benden bıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seks ve mastürbasyon aynı şeyler değil ama. 1 0 Yorumla
Wierdo Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Kötü haber evlenince eşinden zevk almayabilirsin yani ilişki sırasında klitoral olarak orgazm olacaksın 3 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Doyumsuz kadın veya erkekler genelde aldatmaya meğilli oluyorlar oyüzden sendeki bağımlılık olmuş yani mastürbasyon sayısını azaltmaya çalış kafanı başka şeylerle meşgul et ileride sıkıntı yaşarsın 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. nemfomani yım bnde aynen senın gıbı boyle bır erkek bulman lazım yoksa dıger turlu aldatma ve ayrılma 0 0 Yorumla
H_İ_Ç Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Allah eşine güç versin. don giydirmezsin sen adama 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İşi ne? Beni memnun e decek tabi Yorumla H_İ_Ç +1 yıl Elle yaparsında ben gibi koca ya... birine denk gelirsen totonun üzerine bile zor oturursun. Görürüm ben seni ondan sonra gündemi aparsın haftada mı Yorumla Soran +1 yıl Anal da mı yaparsun Yorumla H_İ_Ç +1 yıl duruma göre artık temizse hazırlıklıysa evet. Yorumla Soran +1 yıl Off istiyorum Yorumla H_İ_Ç +1 yıl gel Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. düzenli bi seks hayatın olunca mastürbasyon azalır.. günde iki kere sonra 2 güne bir sonra haftada ikiye düşere.. 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Senin gibi kadını oral vajinal anal her türlü doyurmak güzel olur 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bıkmazda, sana yetemeyebilir yani... sen en iyisi birde yedek bul elinin altında olsun... 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Durum "arzu" yu aşmış bağımlılık olmuş bacım. Allah kurtarsın 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yani adamı 2 senede eskitme de lazım olur sonra yine 😂 0 0 Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl yanlış yapıyorsun ilerde seksten zevk alamazsın demedi deme... 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Şu an hayaliyle yaşıyorsun o yüzden yetmiyor gerçeği Umarım yeter 0 0 Yorumla
orhnymk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Lutfen yanlis kisiyle evlenmeki bu bulunmaz durumun bosa gitmesin lutfen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Mastla seks bağımlısı mı olunuyor kaç kişiyle yattın mesela sürekli ilşkiye giriyormusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende seks bağımlısıyım. Eşim de seks bağımlısı olursa iyi derim. Sıkılmam bile. 0 0 Yorumla
arslan545454 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bisi olmaz Bi tecrübeli birisi doyurur seni merak etme 0 0 Yorumla
gökhan323ss Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl O zaman seks zevk vermez zaten mastürbasyon a devam edersin 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl yetmezse başka birini daha bulursun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bulurum diyorsun Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl bul diyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen değilsin galiba olsaydın derdin Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl eşin yetmez başkasını bul diyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl okeyyy Yorumla Soran +1 yıl Uzatma Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl tamam be ne kızıyon Yorumla Soran +1 yıl Uzatma diyorum sana, hâlâ yazıyor Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl yazarım işte :p Yorumla Soran +1 yıl Ya sabır Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl deliii Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç cinsellik yaşadın mı hayatında 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Sende bagimli bulursan neden sorun olsun 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. evlenince geçer merak etme 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl 10 yıl mı yuh sen ne yaptın canım 🤭 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oda yetmez masta devam edersin 0 0 Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl nasıl durabılıyorsun yapmadan pekı 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. evlenince öyle olmama ihtimali yüksek 0 0 Yorumla
mervelendikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Günde 4ü bulduğu oluyor benim kdkdkdkd 6 3 Yorumla AkınKocatepe +1 yıl Tıpkı ben Yorumla iyiniyetlii +1 yıl bu kadar :) libido akla zarar Yorumla ahmet20045824 +1 yıl Süpersin o zaman Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bıkmaz 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bıkmaz 0 0 Yorumla
emeritus Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. abart abart 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çoğu kiz senin durumunda zaten Ablam gibi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne Cevap sahibi +1 yıl Oda oyle demek istedim Soran +1 yıl Sen nereden biliyorsun Cevap sahibi +1 yıl Ayni odada kaldığımız için bazan istemeden şahit oluyorum o uyuyor sanıyor beni Soran +1 yıl Mastürbasyon mu yapıyor Cevap sahibi +1 yıl Evet
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Karım ol yemin ediyorum günde 4 5 oluyor hergun 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bıkarsa işin zor 0 1 Yorumla mceviz +1 yıl Sana koca olacak adam şanslı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Seks ve mastürbasyon aynı şeyler değil ama.
Kötü haber evlenince eşinden zevk almayabilirsin yani ilişki sırasında klitoral olarak orgazm olacaksın
Doyumsuz kadın veya erkekler genelde aldatmaya meğilli oluyorlar oyüzden sendeki bağımlılık olmuş yani mastürbasyon sayısını azaltmaya çalış kafanı başka şeylerle meşgul et ileride sıkıntı yaşarsın
nemfomani yım bnde aynen senın gıbı boyle bır erkek bulman lazım yoksa dıger turlu aldatma ve ayrılma
Allah eşine güç versin. don giydirmezsin sen adama
İşi ne? Beni memnun e decek tabi
Elle yaparsında ben gibi koca ya... birine denk gelirsen totonun üzerine bile zor oturursun. Görürüm ben seni ondan sonra gündemi aparsın haftada mı
Anal da mı yaparsun
duruma göre artık temizse hazırlıklıysa evet.
Off istiyorum
gel
düzenli bi seks hayatın olunca mastürbasyon azalır.. günde iki kere sonra 2 güne bir sonra haftada ikiye düşere..
Senin gibi kadını oral vajinal anal her türlü doyurmak güzel olur
bıkmazda, sana yetemeyebilir yani... sen en iyisi birde yedek bul elinin altında olsun...
Durum "arzu" yu aşmış bağımlılık olmuş bacım. Allah kurtarsın
Yani adamı 2 senede eskitme de lazım olur sonra yine 😂
yanlış yapıyorsun ilerde seksten zevk alamazsın demedi deme...
Şu an hayaliyle yaşıyorsun o yüzden yetmiyor gerçeği Umarım yeter
Lutfen yanlis kisiyle evlenmeki bu bulunmaz durumun bosa gitmesin lutfen
Keşke senin gibi biriyle evlensem hiç bıkmam
Mastla seks bağımlısı mı olunuyor kaç kişiyle yattın mesela sürekli ilşkiye giriyormusun
Bende seks bağımlısıyım. Eşim de seks bağımlısı olursa iyi derim. Sıkılmam bile.
Bisi olmaz Bi tecrübeli birisi doyurur seni merak etme
O zaman seks zevk vermez zaten mastürbasyon a devam edersin
yetmezse başka birini daha bulursun
Bulurum diyorsun
bul diyorum
Sen değilsin galiba olsaydın derdin
eşin yetmez başkasını bul diyorum
Tamam
okeyyy
Uzatma
tamam be ne kızıyon
Uzatma diyorum sana, hâlâ yazıyor