Cinsel Yaşam Flörtle cinsellikten konuşmak doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Ben dayanamıyorum konuşuyorum 🤦🏻♀️ Flörtle cinsellikten konuşmak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır ben evlenmeden cinsellik falan konuşmam 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evet doğru gadası 0 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Konuşulur tabii ki, bundan doğal ne var? Arzu duymak, heyecanlanmak, tensel olarak istekli olmak ilişkiyi ve iletişimi güçlü kılar. 1 0 Yorumla
KptMehmet78 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Olabilir fakat ilk basta etkilenme yoğun olunca cinsellikte yogun olur ve iliski dengesini değiştirebilir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yanlış değil sanki ama yine de sınırları olması lazım 1 0 Yorumla
Bamsıbeyrek91 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Olur neden olmasın ama mühim olan toplumda ten uyumu denen karakter uyumu 0 0 Yorumla
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl iyice tanıdıktan sonra karşılık güven oluştuktan sonra konuşmak gerekir 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Kim neder diye yaşama hayatın tadını çıkar ruhunu daraltma 0 0 Yorumla
Senin_için_grldim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 79% 1 yıl Sadece konuşuyor musun? Böyle gidersen zina yolu gözüküyor 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bundan daha doğal bir şey yok ki tâbi konuşacaksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet normal. dilersen yanlış anlasilma. korkun varsa başka da partner yap hangi sehirdesin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bizde konuşuyoruz sesli boşalma falan oluyor her gece dayanamıyoruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yani dikkat etmek lazım yoksa o amaç için kullanabilir flört dışında sadece s. xting gibi 0 0 Yorumla
MustafaJK7 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Yapmadan duramam. burada da istekli kız çok var herkes istekli ama dışarda hiç yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben de senin gibiyim libidom çok yüksek bu yüzden bazı kızlarla devam edemiyorum düşük libidolu birini istemiyorum 0 0 Yorumla
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet çok doğru:)) ama olacak gibi değil😓 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. gayet normal bir durum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevgilikten farki ne peki 0 2 Yorumla sonsuzakadarmutlu 1 yıl Flörtlük daha cok cinsellik odaklı. Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Saçma Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka kimle konuşalım ki 0 0 Yorumla
Spartanian Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Konuşmam demiştim ama sanal üzerinden oldu🙈 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı. Ufak tefek şeyler konuşuyoruz arada 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. iyi de yapıyorsun. sorun yaşıyor musun ki? 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. değil bence 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Konusulur 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Doğru. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Konuşulabilir 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı. Her ilişki farklı 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Konuşmakla kalmayin 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. konuş anam konuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Hayır ben evlenmeden cinsellik falan konuşmam
Evet doğru gadası
Konuşulur tabii ki, bundan doğal ne var? Arzu duymak, heyecanlanmak, tensel olarak istekli olmak ilişkiyi ve iletişimi güçlü kılar.
Olabilir fakat ilk basta etkilenme yoğun olunca cinsellikte yogun olur ve iliski dengesini değiştirebilir
Yanlış değil sanki ama yine de sınırları olması lazım
Olur neden olmasın ama mühim olan toplumda ten uyumu denen karakter uyumu
iyice tanıdıktan sonra karşılık güven oluştuktan sonra konuşmak gerekir
Kim neder diye yaşama hayatın tadını çıkar ruhunu daraltma
Sadece konuşuyor musun? Böyle gidersen zina yolu gözüküyor
Bundan daha doğal bir şey yok ki tâbi konuşacaksın
Gayet normal. dilersen yanlış anlasilma. korkun varsa başka da partner yap hangi sehirdesin
Bizde konuşuyoruz sesli boşalma falan oluyor her gece dayanamıyoruz
yani dikkat etmek lazım yoksa o amaç için kullanabilir flört dışında sadece s. xting gibi
Yapmadan duramam. burada da istekli kız çok var herkes istekli ama dışarda hiç yok
Ben de senin gibiyim libidom çok yüksek bu yüzden bazı kızlarla devam edemiyorum düşük libidolu birini istemiyorum
Evet çok doğru:)) ama olacak gibi değil😓
Konuşmamak gerekir
Aşırıya kaçmadan olabilir
Doğru kimle konuşcan başka
gayet normal bir durum
Konuş canım ne olacak
Değil abi değil bu erkekler nasıl mide bulandırıcılar ya
Sevgilikten farki ne peki
Flörtlük daha cok cinsellik odaklı.
Saçma
Sadece konuşma mı görsel?
Başka kimle konuşalım ki
Bak keyfine, belli çok isteklisin
Yanlış desek konuşmucan mı
Tabi ki cok normal :) cok detaylara giriyor musunuz?
Konuşmam demiştim ama sanal üzerinden oldu🙈
Ufak tefek şeyler konuşuyoruz arada
Ayyy kıyamam küçük sincap
iyi de yapıyorsun. sorun yaşıyor musun ki?
Konuşmak yetmiyor mu
Doğru değil
Neden
Benlede konus
değil bence
Değil
çokiyi
Konusulur
Doğru.
Doğru
Konuşulabilir
Erken