Benimle ciddi düşünüyor biliyorum ama hala ilişkinin bir adı yok flort ediyoruz ilk defa konu konuyu açınca cinsellige geldi ama ben uzatmak istemedim sizce tatlı tatlı konuşulabilir mi yoksa ciddi düşünen kişinin fikri değişir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKSkskskdkdkd lise cağlarındasın büyük ihtimalle toysun yani. Güzelim ciddi düşündüğünü medyum olsa bu kadar çabuk anlayamaz. sen öylr oldugun için karsındajını de öyke görmüşsğn. Ciddi olan insan sence cinsellikten önce ilişkinin adını koymaz mı? Kaldı ki ciddi düşünen biri sence önce cğnsellikle mi ilgilenir yoksa seni tanımakla çözmekle mi? Soruları bi sor kendine. Ciddi düşünen en son insan bu. Emin ol konusursan beklentiye girivek yatağa atıp bay bay dicek. İstiyorsan devam et. Böyle cıkmazsa gel tükğr yüzüme kuzucuk;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Daha sevgili bile olmamış seninle ciddi düşündüğünü nereden çıkardın? Ah kızım bunlar birlikte olmak için erkeklerin yarattığı izlenimden başka bir şey değil. Böyle yaklaşıp güven kazanmaya çalışıyorlar sonra da değişiyorlar.
30 Yorumla
bir suredir gorustugunuzu var sayarak soyluyorum, yuzeysel olarak konusulabilir birbiriniz hakkinda fikir edinebilmeniz acisindan. sonucta bir tarafin beklentilerini diger taraf karsilayamayacaksa basindan bilinmesi cok daha iyi olur.
tabi bahsettigin kisi gercekten ciddi mi yoksa firsatcilik pesinde mi onu bilemezsin, yasayip izleyip goreceksin.
hem ne bu 18 yasinda evlilik plani mi yapcaksiniz yahu :)10 Yorumla
bence seni seviyorsa ya da sen onu seviyorsan fikir değişmez , yani bence konuşulabilir ama dediğin gibi düşünce ciddi olsa bile fikir değişebilir o yüzden fazla acele etmeye gerek yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşulur ama tabii ki gelecek görüyorsan yoksa konusunu açma bile
#reda10 Yorumla
+1 yılşu süreçte pek konuşulmaması daha doğru bence, karşı tarafta basit bi insan olduğun izlenimi verebilir
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuyu kapattim başka yerlere gidiyor dedim sonra çok az ısrar etti tamam dedi yani bilmiyorum flortten biraz daha fazlası da ama bir ilişki yok ortada
- +1 yıl
belki seni cinsel anlamda istiyodur, flört gibi gösterip seni yatağa atmak ta olabilir amacı
Soran+1 yılHayir öyle bir şey olamaz o da farkında
- +1 yıl
neyse artık senin bileceğin bişey duruma göre tavır alırsın
Ciddiyse konuşabilirsin açık açık mesela benle ciddi sevgili olsan cinsellik konuşursan hoşuma giderdi çünkü evleneceğim kişinin istekli ateşli olmasını isterim deli etsin çıldırtsın yabtığı fantezi hareketleriyle
00 Yorumla
+1 yılYa niye konuşulmasın niye ben anlamıyorum ya bu düşünceyi flört ediyorsan ve onu arzuluyorsan gizleyip üzerini kapatıp kendini sıkarak konuşmanın neresi doğru geliyor size ya da konulunca ciddiyetsizlik olacağını düşündüren ne geçin bunları ya
00 Yorumla
+1 yılİnanma güvenme yarin oburgun orada burada ben bu kizla sevgili bile degildim benle 18 konusuyordu diye soylendiginde pisman olursun
11 Yorumla- +1 yıl
doğru diyo yapanlar var bunu.
+1 yılÇok safsın kadınlar kendini Zeki sanar ama erkekler fazla kurnazdır bunu unutma en saf gözüken erkek bile fazla tilkidir sinsidir
10 Yorumla
+1 yılİlişkinin adını koymanız daha doğru oncesinde, ama ikinizde bunu konuşmak istiyorsaniz zaten bir şey engel olamaz buna
00 Yorumla
+1 yılCinsellik zehri zihne bir kere zerk edildi mi, döner dolaşır konu oraya gelir ve haliyle de bu ilişki bayağı bir ilişkiye dönüşür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelirli süreçten somra elbetteki fikir alış verişleri beklenti durumları bahsedilir normal bir şekilde çay kahve içerken bile bahsedilir
00 Yorumla
+1 yılBence direk konuşulması lazım hangi devirde yaşıyoruz karşılıklı o konuda uyum sağlayamayacaksan o evlilik yürümez
00 YorumlaCinselliğin kapalısı açığı ne arkadaş madem ikinizinde konuşmaya gönlü var cinsellik cinsellik işte açık açık konuş
00 Yorumla
+1 yılbence açık açık konuşulmalı , sexting yapma istemiyorsan ama bakış açıları beklentiler kimin için ne anlam ifade ettiği net bie şekilde konuşulmalı
00 Yorumlaadı üstünde flört pek tavsiye etmiyorum :) ne olur ne olmaz belli değil :)
10 YorumlaDaha flört aşamasında ciddi olmak diye bir şey mi var, aptal olmayın be
11 YorumlaYa ben cinsellik konuştuğum sevgilimden bile soğurum flört ile asla konuşulmamalı bence
10 Yorumla
+1 yılya ben nedense cinsellik konuşulunca veya karşı taraf buna meyilli olunca anında soğuyorum o kişiden
15 Yorumla- +1 yıl
Büyünce konuşursun merak etme sıkıcı görür erkekler böyle kızları yanlış anlama laf sokmuyorum öyle sadece genel bakış açı bu bi kız seks konuşmuyorsa hiç o erkek onla çok uzun durmaz gider hemen
- +1 yıl
@Ayazzoglu54 sizlerin zihniyetine karşın sıkıcı olmayı tercih ederim. Zinaya düşmekten korkan insanın kalitesini anlamazsınız siz.
- +1 yıl
Yo ben doğruları söyledim sana genel kendi adıma yorum yapmadım genel bakış açı demişim lafımı yanlış anlama da demişim bidakine daha güzel okursun
- +1 yıl
@Ayazzoglu54 herkesin doğruları kendine o halde.
- +1 yıl
Hmhm
+1 yılBenim bir yıllık ilişkim var arada konuşuyoruz ama kısa kısa tadında bırakarak sonrası reel
00 YorumlaŞimdi kalmadı öylesine ya hep açık konuşuyorlar her şeyi
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişkilerde akışına bırakmak lazım. Arada ufak tefek küçük öpücükler ve dokunuşlarla yoklamak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evet açık açık da konuşulabilir...
yasak mı varki?00 Yorumlaben tatlı tatlı konuşuyorum, eğer konuşmak istemeyen olursa zaten konuyu değiştirir
00 Yorumla
+1 yılüzeri kapalı konusmya herek yok açık açık net olmak gerkir
00 Yorumla
+1 yılElbette yaşanır... Sizin ilginize bağlı yaklaşımınıza..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Konuşmak sıkıntı olmamali herkes ne istediğini söylemeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki f*ck gibi olsun istemiyorsan çok derine girme bence
30 YorumlaBozma hiç masumiyetini açarsa konuyu rahatsız olduğunu belli et sen istemiyorsan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusmaaaaa kesinlikle konusmaaaa her şey değişebilir bence o topa girme. hic
10 Yorumla
+1 yılBugün üstü kapalı konuşan yarın üstü açık gene olayı direkt yaşar.
00 YorumlaEn doğrusu üstü açık konuşmak en azında bilerek ilişki yaşarsın ve zevk verir mesala benimki 18 cm 15.5 kalınlık hangi kadına söylesen hoşuna gider erkekler içinde geçerli kadın konuşsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaş devri kafası , konu cinselliğe geldi kesin sapık ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İlişki kesinleştikten sonra tatlı tatlı konuşulmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. boş ver nereye giderse gitsin kafana göre takıl
50 YorumlaIcinden geldigi gibi davran boş ver dogru dusundugunu yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki isterseniz olur
10 Yorumla Bence hayır evlenmeden olmamali
10 Yorumla
+1 yılHea cnmm ben cıplak foto bile atıyom
11 Yorumla
+1 yılKonuşulabilir ama erken
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden bu konulara çok gitmeyin bence
00 Yorumla
+1 yılNesi konusulacak bunun
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmaz ciddi falan değil
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin istisnasız hepsi konuşur knk.
00 Yorumla
+1 yılBence erken zaman geçmeli biraz
00 YorumlaSizin karşılıklı düşünceniz bunu belirler
00 YorumlaKonuş hazzı yasa işte sende
00 Yorumla
+1 yılSeni tahrik ediyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça bile konuşulabilir normaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi konuşan kişinin fikri değişebilir.
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Az da olsa konuşabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo erkek ciddi düsunmüyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatli tatli konusulir 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet konuşulabilir
00 Yorumla
+1 yılKeşke konuşulmasa..
20 Yorumlahee..
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin ciddi düşündüğün kişi konuşsa ne dusunursun
Konuşma bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKonuzulur😉
00 Yorumla Konuşulabilir
00 YorumlaÖlçülübi şekilde konusulabilir
00 YorumlaTadını kaçırmadıginiz sürece sorun yok
00 YorumlaKonuşabilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvet konuşulur
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi