Flört edilen kişiyle arada bir güzel bağ oluşmuşsa her şey konuşuluyor. Her konuşulan yapılacak diye bir durum yok. Eğer ki flört sevilmişse zaten istenilen kişi olmuştur. Onla da bu konuları konuşmayı daha çok ister insan. Sadece amaç seks ise o zaman hiç fark etmeden direk cinsellikte konuşulabiliyor.
Sevgiki olacağım kız ise evet. Zaten 9-10 luklarla sevgili olmayı istiyorum sadece.7-8 liklerle sevgili olmuyorum. Sadece ilişki. O yüzden her türlü konuşurum. Ama hemen değil. Kıvama getirdikten sonra. Hemen konuşursan kız abaza olduğunu düşünüp kaçar. Aslında yine abazasın ama amacımız abaza olduğumuzu belli etmeden kızo si k me k. Ben çoğu ilişkimi böyle yaşadım. İnan ki f*ck buddy olayı başka türlü olmuyor. Bu kız ne yapsın, seni koklasın mı. Konuyu açan arkadaş sana demiyorum. Genel konuşuyorum.
Şöyleki hani bazı insanlar var her gün başka birisiyle flört ediyor böyle durumlarda hayır konuşulmaz ama mesela bazı insanlar var gerçekten böyle flört etmek için bile bayağı bir filtreden geçiriyorlar böyle insanlar konuşabilir mesela ben konuşurum hiçbir sorun olmaz çünkü ben flört ediyorsam büyük ihtimal seviyorumdur zaten
Ya bazen konu istemsiz oraya geliyor hem de daha tanışalı bir kaç gün olmuşken filan sonrasında o kişiyle düzgün bir ilişki düşünemiyorsun ilişkinizin temeli cinsellik olacakmış gibi hissediyorsunuz o yüzden bence böyle ufaktan bir şeyler konuşulsada çok sexting tarzında olmamalı bir süre
Merhabalar, Bu konu hakkında ne kadar yardımcı olmam zor olsa da öneride bulunabilirim. Flörtünden adımı beklemelisin eğer adımı sen atarsan hızlı bir flört bitimine sebep olabilirsin, karşındaki kişinin hazır olduğundan eminsen eğer sende konuyu açabilirsin ama direkt bir hareket yaparak, hormonlarına yenik düşerek hareket edersen bu işten zararlı çıkabilirsin. Dikkatli olmanı öneririm. Keyifli geceler dilerim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bizim zamanımızda cinsellik konuşulmadı. Fakat günümüzde cinsellik flört zamanında konuşuluyor ve yaşanıyor. Artık kim ne düşünür ya da sonu nenolur diye düşünülüyor. Spontane yaşanıyor her seyde olduğu gibi gençler bu konuda da rahatlar.
siz cinsellik konuşmak yerine popüler bilim veya sanat falan mı konuşuyorsunuz? tabii ki konuşulması lazım. hatta gerekiyorsa biraz daha ileri gidilmeli
Yeteri kadar tanımışsan ve güven oluşmuşsa konuşulur yok çok yeni daha diyorsan ve hergün farklı biri ile flört eden bir tipse hiç girme konulara konumunu basitleştirir ve amaçlar değişebilir
Nasıl bir çekim olduğuna bağlı hızlıda gelişebiliyor. karşımdaki kişinin daha çok hangi yönlere odaklandığı önemli benim için o istediği sürece benimde fikirlerim aynı yönde olur
ufakta olsa olabilir ama sonuçta aradaki samimiyete bağlı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kafa yapisina bağlı kadınların cinsel ihtiyacini karşılamasını namusla ilişkilendiren biriyse asla konusunu açmam ama daha rahat cinsellikte açık görüşlü biriyse konuşurum
Bana anlattigin benimle paylastigin ozel seylerden dolayi degildir umarim onlar bir sır olarak kalacak bende omur boyu emin olabilirsin buna az cok anlamis olmalisin zaten