Selams
Prezervatif kullanmanın etkisi olumlu mu, olumsuz mu¿

Selams
Prezervatif kullanmanın etkisi olumlu mu, olumsuz mu¿

Bu konuya daha hazcı bir taraftan bakmayacağım farklı bakış açısıyla konuyu ele almak istiyorum affınıza sığınarak. Kontrollü üreme konusunda zeki insanlar daha hassas yaklaşıp kondom kullanımına dikkat ederken düşük zekalı olan kitlenin bu konuya hiç dikkat etmemesi ve daha fazla üreyen insan tipinin çoğunluğunun @ptalların daha fazla çoğunlukta olabilme hasebiyle geleceğimizi refahımızı yaşam kalitemizi olumsuz etkilediğini düşünerek kimsenin hayatımızı bu kadar olumsuz etkilemesine hakkı olmadığını kamu spotu gibi yazımla yazıyorum ve okuyanlara sabırlar diliyorum 😂😂😂
Yemeğinin her lokmasını bez torbalar içine koyup öyle çiğnediğini düşün. Kondomla seks de aynen öyle berbat bir şey bence.
Evlilikte hamilelikten korunmak için daha garanti ve konforlu yöntemler mevcutken prezervatif kullanmak akıl kârı değil bana göre. Bu daha çok bekarların kullanması gereken bir mecburiyet. Evlendiğinde çiftlerin maddi ve manevi iletişim ve konfor için çoğunlukla prezervatif kullanmadıklarını düşünüyorum.
Arı kovanını gözüne kestiren çomağı nasıl sokacağını da düşünmemeli..
Bak bu süperdi dudj
😅👍 teşbih sanatının ustasıyımdir😂
Ahaha baksen
@asuasuasuman, Arı kovanı değil de, ''Bal Kutusu'' desen daha çok yakışmaz mıydı? ;) <3
Bala ulaşmak için çaba sarf etmeleri gerekir akıllım 😅
Hımmm arı kovanı sensin yani :P Bu da güzeldiii
Helal
Cevap
51Cevap
Selams. bilmem ki hiç denemedim :D etkiler
gerçeği söylemek gerekirse prezarvatif kullanmayı seviyorum. Penisin üstünde çok sıkı duruyor. Herhangi bir performans kaybı deneyimlemedim şahit olmadım. Prezarvatif varken penis ve vajina çok güzel gözüküyor Fakat kadının içine sperm atmayı çok seviyorum. Çokta hoş oluyor
Aslında performans olarak olumlu çünkü süreyi nispi olarak uzatıyor ancak erkekler kondom ile zevk alma konusunda olumsuz etkileniyor.
İlk kısmına katılıyorum ama ikinci kısmı için sadece erkekler olarak sınırlandırmak ne kadar doğru olur bilemedim. @MasalliaPolatova
Süreyi mi uzatıyor erken geliyorsa öylede gelir böylede bu partnerine bağlı
Bence cinsel performansı olumsuz etkiler. Ten tene değmesi lazım tabi bu soruyu kullananlar cevap verirse daha sağlıklı olur.
Ben tabikide kullanmamak tan yanayım 😂😂sevmiyorum
Kadın için iki olumlu yanı var hem korur hem uzun süre haz alır. Erkek için olumsuz haz almaz ve geçiktirir.
Görseldeki anı ben niye yaşayamadım yaa.. Ten tene değmeli kondom da ne..
Evet etkiliyor normali gibi zevk vermiyor sonuçta et ete değmiyor arada bi nesne var benim için et ete değmeli onu takacaksak seksin ne anlamı kaldı ki şişme manken ya da kızlar takma kullansın aynı şey bence benim için kullanmadan yapmak daha iyi performans veriyor daha iyi zevk daha tutkulu
Cinsellik uzmanları konuşuyor
Etkiler
dkfkd bırak konuşsunlar 😅
Zevkin dozajını etkiliyor... Bu, seksin süresini de uzatabilir, zevk almayan penisin yumuşamasına da neden olabilir :/
Benim için aldığım zevki etkilemiyor. Kondomlu da olsa kondomduz da olsa aynı oluyor. Tırtıklı olunca kadın daha çok zevk alıyor
Mevsimine göre kullanmak gerekiyor bereyi mecburen ama yaz ayları gibi daha aktif olunmaz tabii sjsjs
Zevki körüklüyor ama şöyle bir durum da var zevk mi güvenlik mi güvenlik tabiki kondom olmadan hamile kalma olasılığı yüksek
Cinsel performansı etkileyen tek ama tek unsur partnerini ne kadar arzuladığındır. Gerisi bir sürü iş bilmezin laf salatasından ibaret.
Kondom kullanımı bazı insnlarda cinsel performansı olumsuz etkileyebilir. Odaklanamama, zevk alamama durumlar olunca kötü etkileyebilir
Kullanmadığım bir ürün ama ten tene temas etmeden ne anlamı var 💥
erkekleri kondom ile seks zevk alma konusunda olumsuz etkileniyor.
his kaybi oluyor ben alisamadim nerdeyse denemedigim firma yok 😅
İster istemez etkiler yani o his gidiyor bir kere
Cinsel hazzı etkiliyor kadınıda erkeğide ama zaten geç gelen biri olduğum için bende sorun olmuyor
Ben etkilediğini düşünmüyorum tabi alınan zevki etkiliyor olabilir
Sadece performans özelinde bakarsak olumlu etkiler
Benim süremi uzatıp, hazzımı düşürüyor, kadınları da dinlemek gerek o ayrı...
Tabi olumsuz etkiler eldivenle sevgilinin elini tutmak gibi düşün
Cinsellik yaşamadım
Ama kullanirsam zevk akmam herhalde
Olumlu yönleri de var ama ten tene temas en iyisi
Olumlu yön
Net olumsuz.
Gereksiz bence ya haha, ten tene dokunmalı. Kadın da erkekte bundan zevk almaz.
Benim hiç bir fikrim yok bakalım bende sayende ögrenecem
Bence kullanmamalılar.
Yorumlari okumaya geldim 😀
Sebep djdj
Soruya cevap verecek bilgiye sahip olmadigim icin 😀
Ahaha tamam
Ohoho tomom 😀
performansı değil ama zevki olumsuz etkiler
Süreyi arttırıyor kadın için olumlu
Hazzı düşürüyor erkek için olumsuz
Güvenmediğim ile seks yapmam. Seks yapınca da kondom kullanmam. Hiç sevmiyorum
Bir söz vardır et ete değmeli diye jfjhjj 😀
Evet olumsuz etkiliyor
Evet... Çünkü teması azaltıyor @Sosyetic_SheqiiL
Olumsuz bir yanını görmedim
Hayır sadece görünüşü güzel değil.
Kondom çıktı mertlik bozuldu.
Biraz eksi payı olur ama güven içinde sart
Eldiven ile yemek yiyip tadını alamazsınız
Neydi birsey birseye deymeli diyorlardı
Hissi azaltıyor ve kısıtlıyor bence
Evet Hemde çok hiç zevk almıyorum ya
Ten tene değmeli
Sevmiyorum et ete değmeli diyenlerde nim
Evet etkiler sıktığı için rahat olmaz
Maalesef daha az zevkli
Sevmiyorum
Tabiki olumsuz ama yapacak da bir şey yok.
Olumsuz
Sevmiyorum beni kasıyor
Yok ya bence etkilemiyor aynı yani
Çok kötü hemde.. tam birleşememişsin gibi
Etkiliyor
Bilmiyorum..
etkiler bence
Maalesef
Etkilemez bence
Bilmiom ki