Biz tanışalı yaklaşık 3 ay oluyor ve 1 ay sonra yurtdışına yerleşecek her neyse 2 haftadır sevgiliyiz ve hemen bir şeyler yaşamak istedi. Baş başa kalacağımız bir yere gittik ben daha önce hiç cinsel iliskiye girmedim. Şu an için hazır olmadığımı söyledim ama o kadar o kadar ısrarcı oldu ki bir kaç kere denedik olmadı canım yandı. Bu bayağı bozuldu limoni olarak çıktık oradan. Bir daha deneyelim senin istediğin bir yerde dedi ama hali, tavırları zorba tutumu, kaldığımız yere verdiği parayı yüze vurması. Evlenecegiz zaten seni yanıma aldıracağım seni demesi bu kadar kısa sürede. İstesem tecavuz ederdim sözde saygılı (!) davrandığını iddia etmesi. İliskiyi bitirdim düşman oldu bitti dedi gitti bazı erkekler neden bu kadar hormonlarının esiri, seks neden bu kadar önemli?
Iyyy iyi ki kurtulmuşsun. 2 haftadır sevgili olduğun biriyle seks yaşamak bile bence gereksiz fazla olmuş. Sevgilinle yapabilirsin sorun değil ama bu şekilde yapılmamalı bence. İstese tecavüz edebilirmiş pasama bak ya sen? Ne sanıyor kendisini? İyi yapmışsın uzak dur bence ondan. Gece gece sinirlendirdi beni ya
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılİğrenç bir boyut bu gerçekten.
İnsan her şeyi duygularıyla, sabırlılıkla, zamanı geldiğince ve içine sinerek yaşamalı etmeli bu nedir böyle. Hayvan mı köpek mi bu Allah aşkına.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılorevladına bak alacaksın keseceksin kökünden böyle tecavüzcülerin
30 Yorumla
1 yılseks yaşayamadığı için ayrılan erkek seks yaşadıktan sonrada ayrılan erkektir
niyet çok açık değil mi00 YorumlaÖnemli ama bu kadar önemli değil. Zorla bir şey yapmak tacize girer
02 Yorumla
Soran1 yılYa zaten sure de çok kısa güvenmek için
1 yılİyiki böyle davranmış da ayrılmis kurtulmussun harbi o. ccccc ymuss
10 Yorumla
1 yılUlan siz ne pis insanlara düşüyorsunuz ya ben kendimi görünce ne kral adammışım diyorum hani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNah aldırır sbdjsj adam seni kullanıyor gitmeden bi çakayım demiş
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsel ilişki teklif eden erkekle geçen her saniye pişmanlıktır zarardır ziyandır
20 Yorumla
1 yılÇok ayıp etmiş, tavır ve davranışı hiç hoş değil ve uçkuruna yenik düşmüş , ancak var bu yaşadıgında bir hayır en doğru kararı vermişsin kurtulmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu adam seni beğenmiyor sevgili olayım derdi yok cinsellik için kullanmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKendini kurtarmışsın kişiliğini oturtmamış tek hücreliden boş ver kurtulmuşsun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılZaten işi bittikten sonra %99 bir daha aramayacaktı
1 yılKnk senin oylelerine o yüzü vermen hata ne işin var
01 Yorumla- 1 yıl
maalesef hiçbirimizin dna’sında ileri görüşlülük yok, bunun için kızı suçlayamazsın. kızın yüz vermiş olması, onun ona tecavüz tehdidinde bulunmasını haklı çıkarmaz. lütfen olaylara tek taraflı bakmayın.
1 yılSeks yaşanmalı bir olay, tabu yapanlar için kolay olmuyor
00 YorumlaKurtulmussun bırak gitsin o. c
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi işte niyet ortaya çıkmış
02 Yorumla
Soran1 yılDimi niyeti temiz olsa zorbalamazdi
1 yılOnun karakterini sokim dicem de neyse
00 Yorumla
1 yılseks için birlikteyse sie et gitsin
00 YorumlaNeden hazır olmadığını söyledin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
1 yılKaç ondan hemen uzaklaş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri