Cinsel Yaşam Seksi olmanın zorlukları nelerdir? Professore Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Seksi olmanın zorlukları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 1 yıl erkeklerin ciddi ilişki düşünmemeleri, sadece cinsel ilişki için takılmaları, senin gerçekte nasil biri olduğunu ruhunu tanımaya çalışmamaları, sadece vücudunla ilgilenmeleri… 3 5 Yorumla Professore 1 yıl Kizlardan bahsetmedik üstüne alınma 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl E soruda belirtseydin über zeka? Yorumla NickSevmeyenlerden 1 yıl Erkeklerin seksi olması bir şey değiştirmiyor. Kadınlar seks satın almıyor. Erkekler seks satın alıyor. Yorumla Professore 1 yıl @NickSevmeyenlerden ne diyonuz kizlar sakin olun 😂 Yorumla Professore 1 yıl Sivrizekalı yavrum.. sen kafaya takma 😂 Yorumla
muzlu_çikolata Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sinekler mesai başlar 😂 2 5 Yorumla Professore 1 yıl O ne demek kizim Yorumla muzlu_çikolata 1 yıl Sinekler ne yapıyor rahatsız ediyor ya ince ayrıntı* Yorumla Professore 1 yıl Hay aklına s.. kam 😂😂 Yorumla muzlu_çikolata 1 yıl Mantıkli ama terlik al ensesine bı tane saplak Yorumla Professore 1 yıl Muz var Yorumla
hynjinnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl bkz. Tc erkeğinin asla çekemeyeceği zorluk türü 1 14 Yorumla Professore 1 yıl Kıskanma kizim 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Neyinizi kıskanayım? Sizinle yarışmıyorum ki bir şeyinizi kıskanayım, aksine çirkinsiniz zaten. Yorumla Professore 1 yıl Teyze toynak bakımını nerde yapıyon 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Teyze derken? Kahkaha attım, 31 yaşında moruğun tekisin aw. Buruşuk ve ufacık s. knle kendini ne sanıyorsun? Yorumla Professore 1 yıl Kizim dışarı çık bi oksijen al.. evde kudurmuşsun 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Zorrruna mı gitti şişme balon 💋💋 ZORRRUNA GİDENİN BORRRRUSUNA GİTSİN Yorumla Professore 1 yıl Tam bir keko 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Keko olan ben değilim gibi ezik tc erk*ği Yorumla Professore 1 yıl Kizim nasi bi travma yaşadın bilmiyorum.. harbiden bi pskiyatriye git 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Erk*k kölelik yapmaya devam et Yorumla Professore 1 yıl Kizim bi sal ya 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Yokk Yorumla Professore 1 yıl La. n yine nerden hortladin s. ektir get toynakbaşı 😂 Yorumla hynjinnnn 1 yıl Yarrrrrrrrami ye lan Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. zorluk yok bence hep yarısta kadınlar 0 4 Yorumla hynjinnnn 1 yıl O tipinle cidden senin için yarısa giriyorlarsa kahkaha atarım Yorumla anticooor07 1 yıl @hynjinnnn vala sende haklısın kendı fotonu koyamadıgın ıcın Yorumla hynjinnnn 1 yıl Koyamadığımdan değil, o kadar güzelim ki sitedeki abazalar bana bakıp çekebilir diye. 😀 Yorumla anticooor07 1 yıl @hynjinnnn tabı tabı sende haklısın Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Zorluğu da mı varmış 2 5 Yorumla Professore 1 yıl Olmaz mı Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Neymiş Yorumla Professore 1 yıl Eben Yorumla özgürruhlu55 1 yıl İnsanca soru sorduk insan olmadini bilseydim sormazdim Yorumla Professore 1 yıl 😂 Yorumla
melisnr67 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her şeyi zor 1 1 Yorumla Professore 1 yıl Kiyamam yavruma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkeklerin ciddi ilişki düşünmemeleri, sadece cinsel ilişki için takılmaları, senin gerçekte nasil biri olduğunu ruhunu tanımaya çalışmamaları, sadece vücudunla ilgilenmeleri…
Kizlardan bahsetmedik üstüne alınma 😂
E soruda belirtseydin über zeka?
Erkeklerin seksi olması bir şey değiştirmiyor. Kadınlar seks satın almıyor. Erkekler seks satın alıyor.
@NickSevmeyenlerden ne diyonuz kizlar sakin olun 😂
Sivrizekalı yavrum.. sen kafaya takma 😂
Sinekler mesai başlar 😂
O ne demek kizim
Sinekler ne yapıyor rahatsız ediyor ya ince ayrıntı*
Hay aklına s.. kam 😂😂
Mantıkli ama terlik al ensesine bı tane saplak
Muz var
bkz. Tc erkeğinin asla çekemeyeceği zorluk türü
Kıskanma kizim 😂
Neyinizi kıskanayım? Sizinle yarışmıyorum ki bir şeyinizi kıskanayım, aksine çirkinsiniz zaten.
Teyze toynak bakımını nerde yapıyon 😂
Teyze derken? Kahkaha attım, 31 yaşında moruğun tekisin aw. Buruşuk ve ufacık s. knle kendini ne sanıyorsun?
Kizim dışarı çık bi oksijen al.. evde kudurmuşsun 😂
Zorrruna mı gitti şişme balon 💋💋 ZORRRUNA GİDENİN BORRRRUSUNA GİTSİN
Tam bir keko 😂
Keko olan ben değilim gibi ezik tc erk*ği
Kizim nasi bi travma yaşadın bilmiyorum.. harbiden bi pskiyatriye git 😂
Erk*k kölelik yapmaya devam et
Kizim bi sal ya 😂
Yokk
La. n yine nerden hortladin s. ektir get toynakbaşı 😂
Yarrrrrrrrami ye lan
zorluk yok bence hep yarısta kadınlar
O tipinle cidden senin için yarısa giriyorlarsa kahkaha atarım
@hynjinnnn vala sende haklısın kendı fotonu koyamadıgın ıcın
Koyamadığımdan değil, o kadar güzelim ki sitedeki abazalar bana bakıp çekebilir diye. 😀
@hynjinnnn tabı tabı sende haklısın
Zorluğu da mı varmış
Olmaz mı
Neymiş
Eben
İnsanca soru sorduk insan olmadini bilseydim sormazdim
😂
Her şeyi zor
Kiyamam yavruma
Herkes asılır.