Bu arada kız beni aldattı yani siz saf temiz birini düşündünüz kafanızda
Sevgilimin vücudunu görmek istemek normal mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Babana sor, annenden istediyse senin de istemen normal olur. İstemediyse anormal olur. ya da ileride kızın atsın istersen , sende iste
Yani demem o ki ; çalma kimsenin kapısını tıktıkla, gelir çalarlar seninde kapını davul tokmakla
0
8 Yorumla
Soran
1 yıl
Mağaradan çık reis o mağara eski mağara degil. Annem gibi birisini bulsam zaten sorun degil. Ama kız da seks yapmış biriyle başkasıyla yatıp kalkmış şimdi de beni aldattı yani bir bakıma bana yapılmasını istemediğim herşeyi yaptı ama ben sadece nude istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Babana sor, annenden istediyse senin de istemen normal olur. İstemediyse anormal olur. ya da ileride kızın atsın istersen , sende iste
Yani demem o ki ; çalma kimsenin kapısını tıktıkla, gelir çalarlar seninde kapını davul tokmakla
Mağaradan çık reis o mağara eski mağara degil. Annem gibi birisini bulsam zaten sorun degil. Ama kız da seks yapmış biriyle başkasıyla yatıp kalkmış şimdi de beni aldattı yani bir bakıma bana yapılmasını istemediğim herşeyi yaptı ama ben sadece nude istiyorum
Mağarandan çık aq, annesinin veya kızının birine nude atması sadece o kadınları ilgilendirir. Burada erkeğin söz hakkı yok.
@hynjinnnn erkeğin söz hakkı mı var dedim pislik, ayrıca ben mağaramda mutluyum dışarıda birey zina dolu çünkü
Pislik demedim d ö l i s r a f ı dedim
Iyyy müsl*m*n
@hynjinnnn hoşt hoşt
@hynjinnnn salyalarını saça saça sağa sola saldırma ecnebi tohumu
Zorrruna mı gitti ar*p HAHAHHAHA
sen bu akılla onu elde edemezsin eğer ki kız benim gibiyse
Nasıl senin gibiyse?
Duygusal birisi
Nude atmazsa sevmicen mi
Nude atmazsa severim ama biliyorsun ki erkeklerin ihtiyaçları da var 👉👈
Erkekler genellikle ya mastürbasyon ya seks yapar 😂
Ben 15 yıl sonra evlilik teklifi beklerken bugün bana camdan üstsüz el salladı ve bana netten gecelik yaşadığını yazdı
Yani senin gibi onun gibilerini rabbim bizden korusun
Abla 15 yıl evlilik teklifi beklenir mi Allah'ını seversen ya sende az aptal degilsin. Ben 1 seneye evlencem kızla
Ha birde kız beni aldattı sen aldattın mi adamı?
Ne aldatması kardeşim biz çıkmadık bile
Sapık sapık yaklaştı bana 15 yıl içinde neyse ya bugünden sonra konuyu kapatıyorum
Biz çıktık işte 3 aydır günümüz gecemiz birbirine katıyorum kiz gidip aldattı ben bir nude istedim diye suçlu oldum hep erkekler suçlu bu dünyada @mg
15 yıldır senin kafa da basmadı yani, az aptal değilsin aq
@hynjinnnn aynen :)
Ama artık dank etti şükürler olsun 😅
Çok üstüne düşme yoksa kaçar gider :d
Başkasıyla aldattı zaten
evlencem diyorsun?
Sonra aldattım özür dilerim vs vs dedi. Bir daha yaparsa evliliği unutsun
Peki bu kişiye gerçekten güveniyor musun?
Şimdi güvenimi kazanması için zaman verdim. Elbette aklı başında birisi aldatan birisine körü körüne güvenmez
Güvenmek için davranislarina bakacağım
Allah kolaylık versin..
Çok ayıp öyle şeyler
Ayıp yatakta olur beyfendi
GAY VAR
Øh gayler yiyişin