Şöyle anlatiyim aynı evde yaşıyoruz normalde ama ilk kez 2 ay uzak kalmak zorunda kaldık memleketlere dağıldık mecbur videolarla mesajlarla idare ediyoruz ben hemen bosaliyorum fakat onun biraz uzun sürüyo p*rno izlemiyo başka vücut görmek istemiyo ben resim ya da video atınca hemen bosaliyo vücudumu beğenmiyorum ama onda neden böyle oluyo anlamış değilim sizce? 😞
Cevabın nedir?
+1 yılÇok şanslısın. Bu çocuk sana deli gibi aşık. Evlen onla. Mümkünse aileler de tanışsın. İş ciddiye binsin. Ondan sonra önden de versen sıkıntı olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılİs ciddiye bindi akrabalariyla tanıştım Sözlüyüz oda benim ailemle tanıştı ama önden verme ilk gece de olmalı
- +1 yıl
Çocuğun ihtiyaçları var ama. Zaten evleneceksiniz. Ne farkeder?
Soran+1 yılHayatta hiç bişeyin garantisi yok anlasamaz evlenmeden ayrılırsak ya da allah korusun ölürse evlenecegm adam demezmi bekaretin nerde
- +1 yıl
Evlendikten sonra boşanmayacağinizin garantisini ver.
Soran+1 yılOrası öylede hiç değilse dul derler bakire olmadgm bilinir şimdi kızım niye dul karı gibi bekaretsiz dolasiyim hiç evlenmemism
- +1 yıl
Bak. Anladığım kadarıyla bu çocuk senin icin ölur.
Sense evlenmeden boşanmayı düşünüyorsan onu sevmiyorsun demektir. Çocuğa boşuna umut verme.
Soran+1 yılArtık sevdiğim kişiyle değil beni sevenle devam edecem dedim yoluma öyle de yapıyorum
En İyi Cevaplar
yanındayken 1 saatte zor boşalmasının sebebi senin onunla ilgilenme süreni uzatmak. yoksa dedikleri gibi elizabete alışmasından değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılFazla ilgilenemiyorum ama en çok o ilgileniyo cok gec bosaliyorum😦
- 4 ay
Gec boşalmak cok iyi
+1 yılEnteresan
Sen nasıl anlıyorsun bunu214 Yorumla
Soran+1 yılBana diyo p*rno izliyip napacam nefret ediyorum banane milletin vücudundan senin vücudun beni rahatlatıyo bitek video çek at diyo atiyorum 2 dk sonra boşaldm diyo inanmiorm çekip atıyo gerçekten boşalmiş oluyo şaşırıyorum 😞
- +1 yıl
Sen yinede yollama ileride başına ne geleceği belli olmaz
Soran+1 yılYüzümü çekmiyorum
- +1 yıl
Eminim arşiv yapmıştır resim ve videolarından
Soran+1 yılÖyle biri olsa hayatımda işi olmaz oylelerine çok denk gelmiştim ama artık doğru insanı buldum beni onların arasından çekip alan bu kişiye çamur atmazsan sevinirim
- +1 yıl
Kız ne çamur atayım burda görüyoruz tehdit edilenleri onlardan biri olma dedim ne istersen onu yap
- +1 yıl
Ne kadar doğru insan tabi tabi... Senden erotik videolar ister oral yaptırır, aynı evde yaşar ama ilişki ye girmez.. gir bak bakalım bir p*rno sitelerine kim bilir kaç videonn vardır..
Soran+1 yılAnlamadiginiz şey şu adam benimle önden yapamıyo diye oral falan o tür yollarla bosaliyoruz elinde bir sürü resmim var onu geç aynı evde kalıyoruz ailem duysa okul hayatıma kadar herseyim biter bunuda biliyo kendisi ama hiç bir günden bir güne demedi benimle önden yapmazsan Ailene atarım diye öyle tehdit edenlerden nefret ediyo dini inancı tam en onemlisi yüreğinde Allah korkusu var bu yüzden kimsenin karısına kızına bunu yapacak kadar alcak bir insan değil boşuna guvenmiyorum ben bu adama aramız bozuk olduğu zamanlar oldu 1 hafta konuşmadık yinede tehdit etmedi annemle konuşur hep telefonda yinede bişey ne açık verdi nede başka bişey anladın mi beni zorlamiyo sen kizligimi al desende ben almam diyo ilk gecemize özel olsun diyo hani anlatabildm mi ;)
- +1 yıl
Çok iyi anlattın Allah korkusu var Dini bütün ve Zina yapıyor helâli olmayan bir kızın ağzına veriyor, haram olan makadina giriyor. Tehdit etmez zaten sen sitelere giriş bak bakalım bir neler var neler yok bu işten para bile kazanır böyle leri ama sende sorun da trol sorun yok
Soran+1 yılYok be sende naptin bu devirde kim zina yapmıyo hadi göster bana? Kimse kimsenin hayatıyla oynamaz kendi zevkine bakar ama kimsenin hayatını mahvrtmez mahvetmemeli şeref yoksunu kişiler yapıyo senin bu dediğini ama nadir de olsa şerefi olanlar var onlara bok atmadan önce ellerine bak önce o bok sana bulaşır ellerine yani
- +1 yıl
Yav he he senin bütün vücudun boka bulaşmış zaten.. Allah korkusu dine bağlılığı olan biri öyle birşey yapmaz senin gibi kim yapmıyor ki? Demez.. çarık mı ki bu moda olsun herkes yapıyor bende yapayım diyorsun.. gelelim bana ben dindar birisi değilim, namaz da kilmiyorum, yaşadıkları mı da böyle anlatıp savunmuyorum. Yanlış ise yanlıştır derim. Sen onu bile kabul etmiyorsun..
- +1 yıl
Anlamaz ki koysan da yaşam felsefesi edinmiş bu
Soran+1 yıl1 senedir o kadar ayrılık yasamamiza rağmen böyle bişeye rastlamadiysam demekki daha da rastlamam çok şükür karakteri olan birisi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
Harbi çirkinsen nasıl seviyor..
Cevap soruda mı gizli yoksa..00 Yorumlavücudun güzel değilse ve sevgilin ona bile boşalıyorsa bu nasıl bir yokluk derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSözlüyüz evlencez diyor burda erkeklere seks hayatını anlatıyor sevgilin bunları görse nasıl bir ksarla braber olduğunu öğrense snle hala çıkar mı sence
20 Yorumla
+1 yılNasıl vücudun? Dediğin kadar var mı sevgilinin hemen bosalacagi kadar? Özlden yüz hariç resim atabilirim sin denemek isterim bende
015 Yorumla
Soran+1 yılAbartma o kadar da değil haddini bil abazalik etmenin lüzumu yok ! Bencende kötü olmuş zaten gel de sövme.
- +1 yıl
Hangi bence kis az önce kaldırılan mi? Hem ne var ki ya ya sen kalk burda bunları de azdır milleti sonra ben isteyince kötü ben olayım adalet mi la bu azdirma o zaman hem ne va merak ettim çok övdün vücudunu
Soran+1 yılSen hep böyle Ota boka azan biriysen sonun tecavüz nedeniyle o cezaevinin içinde gidip gelmen gidip gelmen
- +1 yıl
He ya he sizde hiç suç yok sütten çıkma ak kaşık ya yat yat elin adaminla gel utanmadan marifetmiş gibi anlat ben isteyince namuslukuk tasla ne kadar yüzsüzsunuz ya hiç kendinizi görmüyonuz haa
Soran+1 yılCanım o adam benim sözlüm seneye yaz düğün olacak ne diyosun sen düzgün konuş biz bazı şeylerin sınırını biliyoruz sen kafanı yorma ilk gece olacak şeyleri ilk geceye bırakıyoruz ilişkiyi abartmadan yaşıyoruz aynı evde kalıyoruz birlikte yaşıyoruz ama bizim icin daha iyi oluyo evlenmeden önce iyice tanımış oluyosun birbirini
- +1 yıl
Tabi tabi doru evlenmeden hazırlık on sevisme yani çok komiksin yaaaa valla kasıla kasıla güldüm sayende 😀😆😀😆😀😆😀😆😀😆😀
Soran+1 yılSen önce acınacak haline gül. Neden yalnız olduğun belli
- +1 yıl
Ne biliyon yanlız olduğumu 😀😀😀😀😀😀 bak korkundan gizlisin bile
Soran+1 yılKorkuyla alakası yok ben bugüne kadar sorularımı açıktan hiç sormadım hep gizliydim akraba olur vs tedbirli olmak lazım. Yalnız olduğunu da bencenden anladım vede senin gibisinin sevgilisi olmaz zaten
- +1 yıl
Nick yok mu hem yaptıkların normal değil mi savunuyon ya neden korkuyon şimdi 😀
www.facebook.com/profile.php?id=100012975287142
Gelsene bir
Soran+1 yılAilemin haberi yok sadece Sözlüyüz Sevgilimi tanıyorlar o konuda sıkıntı yok tüm akraba tanıyo fakat aramızda geçen özel hayatımızı bilmiyolar bilmesinler de gerek yok
- +1 yıl
Gelsene bir lütfen bisi dicem gerçekten lütfen
- +1 yıl
Hadi bir
- +1 yıl
tamam tamam özelden yaz bir merak etme gizli kalacaksın yemin ederim bisi dicem sonra git tamam
- +1 yıl
Yok arık bana koltuğunu söyleme lutfen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO beğenmediğin vücudunu tarif etsene biraz merak ettim nesini beğenmiyorsun, ya da o neyini beğeniyor?
00 Yorumla
+1 yıladam sevmiş vücudunu tahrik ediyor adamı ve boşalıyor bunda anlamayacak ne var
02 Yorumla
Soran+1 yılSorunda orda zaten ben kendi vücudumu beğenmiyorum ona çekici gelen bana gelmiyo daha seksileri daha güzelleri var ama benden vazgeçmiyor 😊 yerim onu 😍
- +1 yıl
daha ne istiyon işte adam seviyor sende sev
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhahhahahahahahah güldüüüüm trööööll seni akıllı şeytan trölcü millette yedi heaaa aahhahahahhahaha
00 Yorumla
+1 yılYa o çok azgın tahrik oluyor ya da senin vücudun harika tahrik edici şekilde bilemedim 😘😍
00 YorumlaPerformansı zayıf hiç başlama bu cocuk la yatakta çok mutsuz olursun
00 Yorumla
+1 yılBir kızın vücudu iyi olmaya bilir ama alt dudaklar her şeye bedel 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka vücut görmuyorsa baya bir yokluk icinde demek ki su anda :D seni görür gormez bosalmasi normal
02 Yorumla
Soran+1 yılGörebilir ama istemiyo midesi bulaniyomus p*rno dan nefret ediyo hiç izlemez gerek duymuyomus benim vücudum onu rahatlatmaya yetiyomus zaten daha neymis😀
Cevap sahibi+1 yılCok guzel bir dusunce.. O kadinlardan bulanip senden midesi buluanmiyorsa nasıl super bir vücudun varsa artik 😂😂
+1 yılBir baysni viplak göruyor. Vede senden tarik oldugu icin sen ne den behenmiyon vicudunu ki
00 Yorumla
+1 yılseni kandırıyor sırf resim video göndermeyi kesme diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü escobara atmak için seni kekiiyo ahaha akıllı adammış
00 Yorumla
+1 yılerken bosalma sorunu var demekki :))
08 Yorumla
Soran+1 yılYan yanayken çok ugrastiriyo oral le 1 saat te bosaltiyorum
- +1 yıl
elizabete fazla alısmıs demekki ondan olsa gerek
Soran+1 yılBilmiyorum 😦
- +1 yıl
sevgiliyi deiştir bir saat ne oyle:)
Soran+1 yılAma oda 1 saat uğraşıyo beni boşaltmak icin
- +1 yıl
1 saat sen 1 saat o yapacagınıza 69 yapın aynı anda bosalın:)) nasıl fikir
Soran+1 yılOnuda denedik o benimle uğraştığı için 1 saat yoksa ben ugrassam onunla o erken bosaliyo
- +1 yıl
ne acayip bir ilişki bu kendine baska sevgili bul:) 1 saat bosalmamak nedir:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel çekiciliği fazladır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVücudunu yuzunle birlikte görüyorsa komple güzel gelir ;) yuzun güzelse sorun olmaz ;)
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun çılgın kız :D
08 Yorumla- +1 yıl
daha ne mi istiyor? :D yahu henüz vücudunu çıplak görünce orgazm olan bir erkekle seviştiğini düşünsene? ne kadar sürer? 10-15 saniye felan mı? rezalet bişey ahahah
- +1 yıl
@HarunOlmez
- +1 yıl
Kız erken geliyormuş zaten sıkıntı olmaz düşünüyorum
- +1 yıl
tencere kapak misali desene. ikisininde hiçbir zaman uzun süren şehvetli seks anıları olmıcak üzgünüm :D
Soran+1 yılBen Erken mi geliyorum 😂 öyle bişey demedim geç boşalma sorunum var benim oda yanimdayken benden önce boşalir ama oda geç boşaltır fakat uzaktayken videolarda hemen boşaliyo
- +1 yıl
inan bana cinsel hayatınızı merak etmiyoruz :d
- +1 yıl
"ben hemen bosaliyorum fakat onun biraz uzun sürüyo'' demiceksin o zaman güzelim
Soran+1 yılCanım ben p*rno izlediğim için hemen bosaliyorum yan yanayken 1 saat sürüyo boşalmam
Onda ne oluyo lan düzgün anlat
02 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemez başka vücut görmek istemiyomus benim vücudu görünce bosaliyo rahatlıyo hemen bunun nedeni ne?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes de olur o. : )
03 Yorumla
Soran+1 yılYa nerdeyse tüm erkekler izler p*rno o sevmiyo elalemin vücudundan banane midemi bulandiriyo onlar senin vücudun beni rahatlatmaya yetiyo zaten diyo
Cevap sahibi+1 yılTecrübesizlik mesela bir çok partner ile birliktelik tecrübesi olmayınca bu normaldir.
Soran+1 yılGeçmişi baya kalabalık ve kirli vatandaşın
Ilk defa meme görüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Ne vucutmus be merak ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılyok artık ergen hikayesi
00 Yorumla
+1 yılsevgilin abazalıkta master yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen onu tahrik ediyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Bu cok normal değil mi sence?
00 Yorumla
+1 yıldemekki hayallerindeki vucuda sahipsin
00 Yorumla
+1 yılyoklukta oldugunu ıfade ettın? :D
00 YorumlaBoyle sadik birini nerdwn bulcan
00 Yorumla
+1 yılsiz kaç yıllık evlisiniz
bunlar evlilikte olurda00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. senin tenine odaklanmis
00 YorumlaAşık
01 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı Oha teşhisi nasıl koydun hemen 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılVideo resim Yollaman için seni kandırıyor😂😂
00 Yorumlaneguzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun sexy değil
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden hemen boşalıyor peki 😂
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım knks olayı 😂
Soran+1 yılAnlamadiysan ne yorum yapıyon valla senin gibiler yüzünden bizim gibiler camurlaniyo
Cevap sahibi+1 yılNe diyon be 😂
Soran+1 yılSenin beynin yanmış git uyu bence 😂
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bak 😂😂
+1 yılNormal
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden p*rno falan izlemiyo ben öyle bosaliyorum bu şekilde beni ugrastiriyo ona video çekiyorum 2 3 dk mi aliyo
- +1 yıl
Sen tecrübe olsa senfe
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Begenir
00 Yorumla
+1 yılNedeni basit
00 Yorumlaçekmekten :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılabazalıktan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNo fotoğraf no güven
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?