Bilirsiniz, bu hoşa gitme durumuna hiç hoş tabirler kullanılmadığı için kendimi bazen kötü hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayBu çok güzel çok normal bir durum. Kendinizi neden kötü hissediyorsunuz? Bedenini görerek değil seni düşünerek arzlaması çok normal. Peki arzulaması hoşuna gidiyor da , arzuladıklarını hissediyor ya da biliyor musun? Yoksa tahmin mi ediyorsun?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBedeninin arzulanmasını sevmen yanlış değil çünkü kadınlığın kabul gördüğünde hissettiğin o sıcaklık doğaldır kötü hissettiren şey senin arzun değil insanların kullandığı çirkin tabirlerdir gerçek değer senin o anki hissindedir suç değil çekiciliğinin farkına varmaktır 🌿
02 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim 🍂
- 7 ay
Teşekkür etmen çok doğal güzelim; hissettiğin şey yanlış değil, sadece kadınlığının kabul gördüğü anın sıcaklığı. Arzulandığını fark etmek suç değil, çekiciliğinin bilincine varmandır 🍂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayYani şöyle.. Aslında bu herkesin hoşuna gider.. Erkekler de bir kadının kendini beğenmesini istemesini sever..
O sözler daha çok bunun olması için açık giyinenlere söylenir02 Yorumla
Soran7 ayUmarım öyledir...
- 7 ay
Kaç yaşındasın sen.. Açık mı giyiniyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani şu mu hani bir erkeğin seni bakıp seni istemesi senden tahrik olup seni arzulayıp birlikte olmak istemesi ve senin ağzını sulandırıp kadınlığını mutlu ediyor
02 Yorumla
Soran7 ayHoşlandığım erkek tarafından arzulanmak. İllaki bir şeyler yapmasına gerek yok yani
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
Hayir
Güzel etkileyici
Albeniniz
Güzel bir vücudun
Seksepaliten
Auraniz varsa
Arzulanirdiniz
Arzulanmamaniz sıkıntı
ya da öyle görmeyenlerin erkekliginden şüphe ederim11 Yorumla
Soran7 ayArzulanmamak değil aslında soru amacım, veya arzulanmak. Arzulanmanın hoşuma gitme durumu beni iyi hissettirmiyor sadece
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden yanlış olsun ki ayrıca kimin ne dediği önemli değil önemli olan senin ne hissettiğin ve neden keyif aldığın dir her zaman ☺
14 Yorumla
Soran7 ayYani bunu bir tek kadınlar değil, erkekler de yapıyor. Karşısındaki kadının arzulanmaktan hoşlandığını anladığında "bu şöyledir" diyip etiketliyor. O yüzden erkeklere dürüst olmakta da zorlanıyorum. Daha doğrusu, hoşlandığım erkeğe yönelik bu zorluk
Soran7 ayİşte, sen böylesin. Fakat çoğunluk dediğimiz diğer kanser kesim de var 😅
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Evlimiain ada sevgilin var mı ona göre cevap verivem
04 Yorumla
Soran7 ayEvli değilim, sevgilim de yok
Soran7 ayEşim kıskanır diye hoşuma gider belki cjcjfmf
Normal kadın ilgi duymak arzlanmak önemli değerli ve özel hissetmek ister.
06 Yorumla
Soran7 ayEvet, haklısın. Ancak bundan ötürü ağır etiketler de takılıyor kadına
Soran7 ayO kadar güzel anlattın ki... Teşekkür ederim güzel görüşün için
- 7 ay
Ama sen yine de bu durumu kontollu yaşa. Geçmişte belkide takdir ya da ilgi beklediğin birinden bunu görmediğin için olabilir aynı zamanda etrafı kalabalık yalnız bir insan gibi hissediyor da olabılırsın. Bu farklı bı anlamda seni tetikliyorsa teshır bu zevk fantezi kısmına giriyorda olabılır. Toplumdan cekındıgın ıcın tam anlamıyla senı anlamıs degılım.
Soran7 ayTeşhircilik boyutunda değil sanırım. Hmm, gerçi bu yönden düşünmedim hiç bilmiyorum. Sadece hoşlandığım birinin beni arzulaması inanılmaz hoşuma gidiyor. Ancak teşhircilikle ilgili ne düşünüyorum diye nasıl anlarım bilmiyorum hiç. Yani sadece hayal ederek anlaşılacak bir durum değil gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayYani bi insan olarak hoşuna gitmesi çok abes değilde devamında yaptıklarına göre değişir
07 Yorumla
Soran7 ayNasıl yani? Devamında ne gibi şey yapılırsa abes olur ki?
- 7 ay
Bunu sürekli hale getirip kendini bu şekilde sunuyorsan mesela
Soran7 ayHmm sunmak değil aslında. Sadece hoşlandığım birinin hislerine yönelik söylemiştim
- 7 ay
Bu kötü bişey sayılır mı insanın sevdiği birini arzulaması ya da sevdiği kişi tarafından arzulanması kötü sayılmaz
Soran7 ayNe bilim, bu durum hoşuma gidince kendimi şey kadınları gibi hissetmeme sebep oluyor. Sanki bu hislerim kirliymiş gibi, ne bilim. Saçma olduğunu biliyorum ama yine de elimde değil
- 7 ay
Zamanla alışılıcak bişey çünkü hayatta var olan bi his bu insanın sevildiği biri tarafından istenilmesi seni öyle bi kadın yapmaz
Soran7 ayTeşekkür ederim görüşün için
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
7 ayMerhaba, arzulanmak her kadının hoşuna gider, aksini söyleyen yalan söyler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Sise kalmış bir şey ama bunu hak edenle yaparsan senin için daha ayrı güzel hissettirir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayee normal. bi kız da benim bedenimi arzulasa benim de hoşuma gider ama ben sıskayım kimse arzulamaz o ayrı kfkfkf
014 Yorumla
Soran7 ayNedense zargana geldi aklıma xjxnxkd
Vücut gelişir ancak zamanla. Üzerinde çabalasan çok yol kat edersin. Ne sıkarlar gördüm ama çabalarıyla eski hallerinden bambaşka insana dönüştüler
Cevap sahibi7 aybenim vücut zarganayken de seksi görünüyo beğeniyom vücudumu ama kıyafette sıskayım işte.
Soran7 ayHmm kendini beğeniyorsan neden sorun olsun ki bu?
Cevap sahibi7 aykıyafette dikkat çekmiyorum kadınlar yapılı tipleri beğeniyor o yüzden sorun. yoksa şeyimde değil beni çıplak görseler dipleri düşeceğine eminim. ama kıyafette belli olmuyo işte
Soran7 ayHiç vücut geliştirmeyi düşündün mü? Sanki vücudun gelişse özgüvenin tavan, egon göklere fırlayacakmış gibi hissediyorum kxnfjfnfm
Cevap sahibi7 aydüşündüm de üşeniyorum herşeye 🤣 aslında 1-2 ay kadar gitmiştim 30 ların başında fakat sıkılıp bıraktım. o kısa sürede bile kol ve omuzlar baya gelişmişti ve kadınların dikkatini çekiyodum tişört içinde bile. bi de boyum da yok yani öyle. orta boyluyum. evet cidden tam geliştirsem dediğin gibi gtüm iyice kalkar benim yalan yok kendimi tanıyom 🤣
Cevap sahibi7 ayhttps://ibb.co/mV7yrtjz
görmek istersen bak
Soran7 ayAl işte, seni tanımıyorum ama nasıl da tanımışım bak 😂 bağlantı açılmıyor bu arada
Cevap sahibi7 aysüresi dolmuştur. tekrar atıyım ordaysan. evet iyi tanımışsın beni 😂
Soran7 ayYok yok atma vazgeçtim. Birde cinsel organın falan çıkar kafayı yerim 😵💫
Cevap sahibi7 ayyok korkma istemeden kimseye atmadım şimdiye kadar, tarzım değil.
https://ibb.co/yBYkZWVm
Cevap sahibi7 aysadece sıska mıyım yorumunu merak ettim.
Soran7 ayYook bakmam. Yine de cesaretin için tebrik ederim. Açık alanda sonuçta paylaştın
Cevap sahibi7 aysorun yok benim için :D peki neyse nasıl istersen öyle olsun.
Gizli Üye(36-45)7 ayHer kadının hoşuna gider ama dile getirmezler ya da duyar kasmak için yok rahatsız oluyoruz felan filan sallayıp duruyorlar
014 Yorumla
Cevap sahibi7 ayTipini beğenmezsen belki hoşuna gitmez ama tipini beğenirsen yabancı da olsa hoşuna gider
- 7 ay
Takma bu kızı boş konuşuyor
Cevap sahibi7 ay40 yaş altı için bu tespitim
- 7 ay
Karaktersiz olduğunu bilseydim beklemezdim hepiniz aynı boksunuz
Cevap sahibi7 ayAttığı randomdan, senin haklı olduğunu anladım @hüseyin7210
- 7 ay
İyi yapmışım pişman olmam ben kimin ne dediği umrumda değil
- 7 ay
Kaybol karaktersiz karı
Soran7 ayAranızdaki tartışma konusu nedir tam olarak anlamadım ancak yanlış anlaşılma var sanırım. @Munafi arkadaşımızın dediği gibi, tanımadığım erkeklere yönelik değildi sorum. Ki soru başlığında da "bir erkeğin" demiştim bu yüzden. Ve evet, kadınlar hoşlanmadığı erkeklere yönelik de böyle hissedebilirler tabii. Her insan farklıdır sonuçta
Gizli Üye(36-45)7 ayErkekleri dışarda tahrik edecek şeyler yapıyor musun
06 Yorumla
Soran7 ayHayır yapmıyorum
Cevap sahibi7 aySeksisin o zaman seni arzulayan çok. Ve dekolte seviyorsun
Cevap sahibi7 ayEn son kim arzuladı peki seni
Cevap sahibi7 ayEşin olacak kişi kafayı yiyecek desene
Soran7 ayHayır dekolte gibi açık şeyler giyinmeyi sevmem. Konuştuğum insanlar sonradan arzuluyorlar beni. Dışarıda gördüğüm rastgele insanların beni arzulamaları umurumda değil
Cevap sahibi7 ayMesela konuştuğun kim arzuladı en son
Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Begenilmez arzulanmak çoğu kadının hoşuna gider. Sendeki ne boyutta bir hoslanti ama
00 YorumlaHerkesin hoşuna gider bu bence beğenilmek arzulanmak bunun sende bıraktığı izlenim önemli boş ver insanları ama tabi açık açık gelip dile getirmiyorlardır diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran7 ayBen bazen belli ediyorum ister istemez. Bu yüzden bile kötü hissettiğim oluyor
Gizli Üye(30-35)7 ayBu her kadının hoşuna gidiyordur ama sevdiği erkeğin tabi ki sadece
019 Yorumla
Soran7 ayTabii ki de. Her erkeğin hoşlanması değildi sorumdaki amaç
Cevap sahibi7 ayÖyle yazmazsan yanlış anlaşılır ama bu şahsen benim çok hoşuma gider eşimin sevgilimin böyle düşünmesi
Soran7 ayO yüzden "bir erkeğin" diye belirtmiştim ama daha spesifik yazmam gerekiyordu sanırım 😅. Peki sevgilin vs. böyle hoşuna gittiğini anladığında, yüceldiğini hissettiğin oluyor mu? Nasıl desem ki, ego artışı gibi ama öyle de değil tam olarak. Anladın sen ya dkdmkffm
Cevap sahibi7 ayEvet de sorduğun kişinin hiç sevgilisi olmadı hiç benim kadınım olmadı 🧐 onu napacaz ama çok isterdim tabi ki bunun eşimin hoşuna gitmesini
Cevap sahibi7 ayHatunumun bedenini arzulamam onu tatmin ediyorsa beni daha çok tatmin eder onu çıldırtmak isterim daha çok aşık olmasını isterim
Soran7 ayYani, ne diyim, Allah gönlüne göre birini versin. Bazen bazı şeyler olmayınca da olmuyor geçekten
Cevap sahibi7 ayKesinlikle öyle böyle konuşuyorum ya kesin cinsellijke uzaktan yakından alakası olmayan biri denk gelecek
Cevap sahibi7 ayBu dediğimi yargılayabilirsin küfür edebilirsin ama sırf bu korkudan bir süre Antalya Muğla gibi şehirlerde hatuna alışmak istiyorum farklı bir şey dicektim küfür yerim diye demedim
Soran7 ayNasıl yani, sadece cinsellik için mi bir kadını istiyorsun hayatına? Anlamadığım için soruyorum
Cevap sahibi7 ayHayır ama hiç sevgilim olmadığı için kadınlarla vakit geçirmek istiyorum bir süre belki bir kaç farklı kadınla tabi ki abartmamak kaydıyla
Soran7 ayHmm anladım
Cevap sahibi7 ayNasıl biri olarak görüntü verdiğimin farkındayım kusura bakma bir erkeğin daha Abaza çıktığımı gördüğün için
Cevap sahibi7 ayAma şuana kadar hiç bi şey olmadı bundan sonra da olacağı yok benim biraz ağzıma vuruyor
Soran7 ayDilerim aradığını bulursun
Cevap sahibi7 ayZor ama inşalllah yaş kaç bilmiyorum ama dilerim iyi hayırlı bir delikanlı bulup güzel bir ömür geçirirsin çünkü yanlış kişiyle evlilik ömür törpüsü boşanınca da iş bitmiyor
Soran7 ayTeşekkür ederim güzel dileklerin için, evet haklısın
Cevap sahibi7 ayRica ederim ☺️ hayat seni güzelliklerle karşılasın
Soran7 aySeni de ☺️
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim güzel insan🤗🤗🤗🤗
Gizli Üye(36-45)7 aySacece arzulamak yetmez erkek için yalaması lazım bedenini
01 Yorumla
Soran7 ayArzu da yetiyor bana. İlla icraat olmasına gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
7 ayherhangi biri mi yoka hayatındaki biri mi bu erkek?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayDoğru zaten öyle olmasa karşılıklı yaptığın sevişme hoşuna gitmezdi.
00 YorumlaÖnemli olan tek şey de bu zaten. Sizin ne hissettiğiniz. Siz hoşnutsanız kimseye söz hakkı düşmez
10 Yorumla
7 ayBedeninle yapacaklarımı duysan zevkten bayılırsın
02 Yorumla
Soran7 ayİnan ki duymak beni hiç etkilemiyor
- 7 ay
Peki seni arzuladığını nasıl anlıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
7 ayKeşke hep böyle kalsanız...
02 Yorumla
Soran7 ayNe gibi? Anlayamadım
- 7 ay
Birinin sizi arzuladığını bilmek, hanfendi...
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayYoo güzel ama arzulayan vermen gerek
04 Yorumla
Soran7 ayHayır, vermek zorunda değilim
- 7 ay
Elletirim ama vermem mi diyorsun
Soran7 ayElletirim demedim, onu nereden çıkardın? Arzulanmak diyorum.
- 7 ay
Seninki hayali sadece
7 ayEvet kendimi izletmek hoşuma gidiyor
045 Yorumla
Soran7 aySeninki daha ileri seviye sanırım. Kendini videoya çekecek kadar hoşuna gidiyor mu?
- 7 ay
Evett kadının beni izleyerek sulanması aşırı hoşuma gidiyor
Soran7 ayHmm anladım. Şahsen ben videoya çekemem hiç. Üstelik çok fazla insanın internet ortamında izlemesi de korkunç geliyor bana 😄
- 7 ay
Yüzüm gözükmüyor ki sonuçta
- 7 ay
Haaa yüzümün gözüktüğü de var o da cok güvendiğim için, ki öyle bir sey yapmaz
- 7 ay
Senin hoşuna gider mi izlemek
Soran7 ayBeni sarmıyor hiç o tarz videolar. Ben hoşlandığım erkeği hayal etmeyi tercih ederim 😄. Eğer hoşlandığım biri yoksa da, kafamdan uydururum bir şeyler xıcjckn
Soran7 ayPeki karşı tarafın da hoşuna gittiğini bilsen, ne hissederdin?
- 7 ay
Himm benim hoslandigim benden hoslanmaz, benden zaten hoşlanan olmaz 😂, mecbur böyle sanaldan idare ediyorum
Soran7 ayAaa neden hoşlanmasın ki senden? Yoksa... Yoksa erkeklerden mi hoşlanıyorsun (şaka) 😂
- 7 ay
Himm daha da sertlesiyorum ve ister istemez duygusal olarak da hoşlaniyorum bir sure sonra ama zaten kadinlar genelde 1-2 seferden sonra kaçıyor.
- 7 ay
Ahahsh yok yok homofobigim ben de , ya su devirde gerçekten sevilmek zor. Once insanın dış kilifina bakiyor herkes artik. Normalde sessiz sakin bir herifim. 185 55 kilo bir adamım görüntü olarak pek cezbedilmiyorum bence
- 7 ay
Surada 29 uma az kaldı, hiç öyle bi kadinla falan temasım olmadı. Ehhh mecbur buralardayız insan istiyor çünkü, video falan sarmiyor
Soran7 ayAllah gönlüne göre birini versin. Kim bilir, belki bu videolar sayesinde parayı kırarsın ve baya baya zengin olursun 😄
- 7 ay
Ahahahs kadinlar için gecerli o, talep dusuk erkeklere 😂😂
- 7 ay
Bir ara kizin biriyle konusuyroduk gecen sene falan, Amerika'dan adamin biri yazmis buna, erkek para karşılıgi bana talip olmuştu 😂😂
Soran7 ayNeeee ahaha komedi gibi tövbe tövbe 😂 ya ne bilim belki youtube videolarındaki mantık gibi para kazandıran platformlar vardır. Mesela video atarsın ve videonda gösterilen reklam başına para kazanırsın gibi. Yalnız ben de seni çok güzel bir şeye yönlendiriyorum ha zjxnkxmx
- 7 ay
😂😂😂
- 7 ay
Onlyfans var ya zaten 😂
- 7 ay
Denemek lazim bi cok fazla pasif erkek var onu farkettim
Soran7 ayVay vay para kazanabiliyor musun oradan?
Hmm belki de baskın erkek olarak senin kendini göstermen gerekir xjfnfkmf- 7 ay
Bilmiyorum ben kullanmiyorum da , para kazanan kadinlar vardir ya cok fena. Show yapanlar nude satanlar var sürekli, demek ki alıcı buluyorlar
Soran7 ayHmm anladım
- 7 ay
Ben seni merak ettim ya :)
- 7 ay
Seni arzulayarak boşalmak istiyorum şu an
Soran7 ayHıhım, iyi ki sorumda bundan hoşlandığımı yazmışım dimi. Belki dikkatimi çekersin falan? Jxjxkc
- 7 ay
İmm gelll bakiyim sen şöyle
- 7 ay
Şşş azıcık yaramazlık yapicaz sadece doğal bir ihtiyaç bu : )
Soran7 ayYemezlerrr
- 7 ay
Ahaha bi gun yediricem ben sana 😬
- 7 ay
Döllerim senin için akmasin mı
- 7 ay
Şöyle ufaktan ayaklarinla bosaltsan beni:)
Soran7 ayIyy ayak mı? Öhhh 🤢 sen bu yazdıklarından ötürü ban yersen şaşırmam
- 7 ay
Başka yerler de olur en masumu orası diye dedim 😬
- 7 ay
Ban yemeden gecsek ya özele lazim oluruz arada birbirimize
Soran7 ayHadi kış kış başka kapıya djdndk
Soran7 aySekstingten hoşlanmam. Seven başka birilerini bul
- 7 ay
Ahahsa
- 7 ay
Neyden hoşlanırsin
Soran7 aySapık olmayan erkeklerden ☺️
- 7 ay
A aaaa ben sapik miyim ahsha
- 7 ay
Teşhir etmeyi seviyorum, eh sen de öyle.
- 7 ay
Neyse teşekkürler kendi kendime 2 saatte anca halledicem artık
Soran7 ayTeşhirlikten dolayı demedim sapıklığını. Abazalar gibi istekte bulunduğun için dedim djdndj
- 7 ay
A aaaa seni hem arzulamak hem de kendimi teşhir etmek istedim sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
7 ayBir erkek mi fazla olsa olmaz mı
02 Yorumla
Soran7 ayYani aynı anda birden fazla erkek ile konuşmadığım için diğer erkekleri hiç umursamıyorum, görmüyorum bile
- 7 ay
Hmmm anladım
Gizli Üye(18-24)7 ayMerak ettim görüp arzulamak ve kendimi sunmak isterim
03 Yorumla
Soran7 ayBuradan kimse ilgimi çekmiyor
Cevap sahibi7 ayFarklılık yaratmak isterim ne dersin önden ben yapabilirim sunumu
Soran7 ayDostum bu kadar da aç olma, sanki dünya üzerinde tek bir kadın dahi kalmamış gibi. Duygusal tatmini olmayan, hele ki internet ortamındaki hiçbir erkek umurumda değil. Üstelik sadece seks üzerine kurulmuş ilişkilerden de tiksiniyorum
Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Of of en büyük dertin böyle olsun
01 Yorumla
Soran7 ayEn büyük derdim bu değil. Hatta dert bile değil. Sadece rahatsız ediyor.
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kesinlikle çok doğru bir şey
02 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim görüşün için
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
7 ayAslında iyi bişey ama işte buna kimse iyi bakmaz
02 Yorumla
Soran7 ayEvet, bu yüzden beni kötü hissettiriyor
- 7 ay
Bence kötü hissetme demek ki iyisin ki seni arzuluyorlar
7 ayArzulanmak benim de hoşuma gider
01 Yorumla- 7 ay
Ama insanın kendini sadece eşine karşı o duruma sokması gerekir bence
arzulanmak herkesin hoşına gider
00 YorumlaHoşuna gidiyorsa neden kendini kötü hissediyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
7 ayNotmal arzulanma hissinden zevk duyman
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayAksine hoş bir şey işte, ne güzel
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Arzulanacak kadar seksisinndemekki
00 YorumlaNormal bu iki durum da
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çoğu kişinin hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aykadın arzulasa hoşuna gider miydi
11 Yorumla
Soran7 ayYalnız, ben erkeklerden hoşlanıyorum. Kadın beni arzulasa hiç oralı olmam
Gizli Üye(45 üstü)7 ayinsan kendini beğenmese ölürmüş
10 Yorumla
7 ayÇok yanlış
29 Yorumla- 7 ay
@Şair7Lilyum nşye
- 7 ay
@Poyrazates26 ecs lerde arzulanıyor.. farkımız olmalı.
- 7 ay
Ya ama sevgilin arzulara güzel olmaz mı
- 7 ay
@Poyrazates26 bilmem sevgilim yok
- 7 ay
Benmde yok ne güzel
Soran7 ay@Şair7lilyum hoşlandığım erkeğe yönelik sormuştum ben. Ama sen sevdiğin erkeğe yönelik de böyle düşünüyorsan, bilemiyorum. Düşünceni tam olarak anlamadan bir şey demek istemiyorum
- 7 ay
Dm den knsaak mı
- 7 ay
@Poyrazates26 dm lere bakmıyorum
- 7 ay
Of ya
Gizli Üye(30-35)7 ayÇok merak ettim vücudunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBeğenilmek herkesin hoşuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ona göre giyinirsen zaten amacına ulaşırsın
00 Yorumla
7 ayBir erkek derken her erkekmi yani
03 Yorumla
Soran7 ayBir erkek kelimesinden çoğul bir anlam nasıl çıksın xıdkfkf
- 7 ay
Yani şoyle her erkekte mi oluyor yoksa aşık olduğun insanda mi oluyor yanö
Soran7 ayDiğer erkeklerin beni arzulaması ilgimi çekmiyor doğrusu. Hoşlandığım birine yönelik bu söylediğim
7 ayNapalim
011 Yorumla
Soran7 ayHelva yiyebilirsin
- 7 ay
Seni yesem olmaz mı
Soran7 aySenin bünyen kaldırmaz bunu. Büyü de gel xjdmfkf
- 7 ay
Seni ezerim görürsün bünyeyi 😀
Soran7 ayHah ezersin 😂
- 7 ay
Gel deneyelim 😀
Soran7 ayİstemezzz buradan kimse ilgimi çekmiyor. Üstelik benden bir yaş küçüksün, çocuğum yaşındasın xkdnfk
- 7 ay
Başı Senden büyük uzunluğunu geçtim 😀
Soran7 ayAynenn, kime sorsaj her erkeğin öyle zaten xkxnxkcm
- 7 ay
Gel göstereyim
Soran7 ayHıhı, photoshoplu ya da fake fotoğraflara karnım tok. Sen hayalinde kur, yanına geldiğimi 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 7 ayÇok kötü bea
02 Yorumla
Soran7 ayHarika
- 7 ay
Abaza milleti hayır demez zaten.. neyse herkes kendinden sorumlu banane
7 ayHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEşin haricinde birisi arzulayinca da mı?
02 Yorumla
Soran7 aySevgili, eş, hoşlandığım biri. Onun dışındakiler umurumda değil
Cevap sahibi7 ayO zaman sorun yanlış ve eksik. Bir erkeğin deme o zaman.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aydoğal bişey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
7 ayNormal. Olabilir..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok doşru neden öyle düşünüyorsun
00 Yorumla
7 ayBizim de hoşumuza gidiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayYo olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne diyebiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
7 ayDoğal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayozguvenını arttırır
02 Yorumla
Soran7 ayÖzgüvenin başkalarına bağlı olmasını tehlikeli buluyorum. Başkaları yükseltiyorsa eğer, o zaman geri düşürebilir de sonuçta
Cevap sahibi7 ayevet ama bu durumunda ozguvenını arttırıyor begenılmek hosuna gıdıyor
Gizli Üye(30-35)7 ayCok mu guzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aycok hos histir buya
01 Yorumla
Cevap sahibi7 aybnce yanlis bisey yok
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok iyi
00 Yorumla
7 ayGörmek lâzım seni
02 Yorumla
Soran7 aySorumla ilgisi yok bu cevabın. Görünce ne değişecek? Görüntüme göre mi haklı olduğumu söyleyeceksin? Saçmalık.
- 7 ay
Buda benim fikrim neden saçma olsun
7 ayDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBenim gitmez
13 Yorumla
Soran7 ayHmm peki evlendiğinde mesela bu durum seni zorlamaz mı? Bilemiyorum, cinsellik esnasında nedense seni zorlar gibime geldi. Yani hoşlanmaman
Cevap sahibi7 ayYa her kadına azoyirlar zaten eline gecse her kadını skrler ne yapayım ben böylesini
Soran7 aySen de haklısın bacım
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeğin bedenimi arzulaması hoşuma gidiyor. Bu yanlış bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler