Ya mastürbasyon yaparken kalbim duracak sandım küt diye vurdu ve bu tek mastürbasyon yaparken değil yolda yürürken de oluyor? Mesela yürüyorum hemen yorulduğum için bir anda kalbim küt diye vuruyor çalışmaya devam ediyor ama düzensiz atıyor... Doktora gidicem de sizce neden oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ritm bozukluğu olabilir. Heyecan, uykusuzluk, stres, alkol, sigara vs. gibi bir çok şey tetikleyebilir. Ama anlık heyecanla yükselen bir ritm de olabilir. Eğer seni rahatsız edecek durumdaysa düzensiz filan diyosun bi görünmende fayda var.
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
1 yılmastürbasyon yaparken heyecandan olabilir de yolda yürürken değil tabi
118 Yorumla- 1 yıl
Kardiyoloji çözümü gerçekten normal yürürken oluyorsa
- 1 yıl
Ritim bozukluğu olabilir çok normal değil
- 1 yıl
ya da abartıyorsun
- 1 yıl
Ya vallaha bir ara çok kötü oldum abartmıyorum ben ister miyim en güzel anımda kalbim bütün işin içine sı¢sın yani😂Bak geçen eve yürüyordum bayır biraz ev normalde hiç böyle bir şey olmaz yeni olmaya başladı, yoruldum tamamı birden kalbim böyle küt diye vurdu tarif edilemez çok korktum geriye doğru düşüyordum böyle aklım durdu sanki korkutucu oluyor bazen ya vallaha çok belli bişey olduğu normal insanlar yorulduğu zaman niye böyle olmuyor en kısa örnek futbolcuların kalbi niye böyle olmuyor 2 saat topun peşinde koşuyorlar ben biraz bayır çıktım diye kalbim duracaktı ve bu normal düz yol yürürken de oluyor hatta yürüyemiyorum çok yoruluyorum
- 1 yıl
😁😁 dikkat et doktora görün çok mastürbasyon yapma
- 1 yıl
O zaman vakit kaybetmeden hastaneye randevu al
- 1 yıl
İyi yapmışsın geçmiş olsun tekrar
- 1 yıl
İnşallah demezler
Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kalbinde ritim bozukluğu var ondan çok mastürbasyon yapma
117 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKardiyoloji yolu gözükmüş. Büyük ihtimalle ritim bozukluğu var
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun, düzenli ilaç kullanımıyla sıkıntısız yaşayabileceğin bir şey ama tedavisi zor değil
Cevap sahibi1 yılStres, sıcak hava, az su tüketimi, fazla çay, kahve, kola, çikolata gibi kafeinli şeylerin tüketimi de tetikler
1 yılDoktora ne dicen çılgın bakire, mastürbasyon yaparken kalbim tekliyor mu dicen
05 Yorumla- 1 yıl
Çılgın bakire kardiyoloğa git derdini tam bu şekilde anlat
1 yılStres, yoğun kahve tüketimi ve aşırı heyecan yol açabilir buna. mastürbasyon öncesi çay tüketimi biraz düşürebilir nabzını.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMastürbasyonu içine sokarak mı yapıyordun o olduğunda?
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİçine sokmadan olması ilginç
Gizli Üye(18-24)1 yılDikkatli ol ciddi problem olabilir. Doktora görün
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYavaş yavaş yap şimdilik hızlanırsın ilerde. Ama ne kadar yavaş yaptığın önemli dikkatli ol. Yavaş mı değil mi diye bence bi bakıp kontrol edebilirim 😊
Cevap sahibi1 yılBence yine de bir bakayım 🙃
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılNabzın yükseliyor
11 Yorumla sigarayı bırak knk
08 Yorumla
1 yılçokk derinleeeee dalmaaa
02 Yorumla- 1 yıl
zevk all
Gizli Üye(25-29)1 yılOluyo arada ben şimdi 3. Yü yapcam o daha beter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılStresliyken olabilir ya da kansizliktan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hosuna gider amasyada
00 Yorumla
1 yılSadece masta odaklandı yüzde doksan
04 Yorumla- 1 yıl
Kardiyoloji bakıyor bildiğim kadarıyla o konulara damar tıkanıklığı vs olabilir bir gözükmende fayda var
- 1 yıl
Bilemiyorum Google amcaya zaten hiç sorma direkt mezar yeri gösterir en yakın hastaneye bir uğra o Zamana kadar da yürürken koşarken mastürbasyon yaparken fazla yorma kendini
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkten
01 Yorumla- 1 yıl
Yok be yürürken de aynısı oluyor, heyecan yapınca kalp hızlanması normaldir ama benimki öyle olmuyor böyle bir anda sertçe vuruyor o vurduğu anda bilincim. saniyelik gidiyor beynim duruyor gibi oluyor ve sonra yine değişik atmaya devam ediyor... En korktuğum şeyde onun sertçe vurması zaten zevkle alakası yok yani zevk olsa hızlanır böyle delice vurmaz kalbim
Heyecanlandığında mı oluyor genelde
05 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHaz alıyorsun işte
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım