özellikle bugün o kadar çok yaptım ki kasıklarım ağrıdı ama yine de rahatlayamadım. Eskiden böyle olmazdı.
2 ay
İlk önce seni tebrik etmek istiyorum nasıl oluyor da kolların hiç yorulmuyor kdkdkdkd İkinci olarak da mastürbasyon yetmiyorsa çok fazla yaptığın için artık senin için rutin bir hale gelmiş olabilir demek ki vücut artık gerçek bir şeyler istiyor el değil.
Benimde öyle bir arkadaşım var oda çok yapıyor, o arada benimle sexting yaparak daha rahatladigini söyledi oda bosalamayinca arıyor sexting yapınca haydi beraber gelim deyip ayaklarım titredi geliyorum deyip rahatladım diyor. Fazla sürünce aciyor seni arıyorum diyor.
mastürbasyon çok fazla yaptığın için alışkanlık haline getirmiş olabilirsin onu yapınca rahatlayacağını düşünüyorsun ama çok bir şey değişmiyorsa çok sık yaptığın için vücudun artık o hisse alıştı ve tatmin olmuyor evlilik düşünmüyorsan masturbasyonu azaltmayı dene
Çok sık yaptığın için boşalımda olacak bir şey yok biraz ara ver ve bu sürede farklı bir rahatlama tekniği bul derim tabi bu mastürbasyon üzerine değil vücudunu rahatlatacak birşeyler
Cevap
151Cevap
Belki bazı şeylerden yana veya olağan durumlardan dolayı stres yaptiysan içten içe ondan olabilir belki
Bende öyle günde 3 4 falan defa yapıyorum bişey anlamıyorum yetmiyor yaa istediği başka bişey sanırım
çok fazla yapınca insan zevk almamaya başlıyor
Ara vermen gerekiyor ben 1 ay ara verdikten sonra yaptığımda kendimden geciyorum
Bir ay da çok be maks bir gün benim
Ara vermekten ziyade uüksek olduğunda ve yeteri kadar uyarılma olduktan sonra yapılmalı kadınlar duygusal olarak tatmin olması lazım
bende öyle oluyorum ama dönemlik belki dönemindesindir
İlk önce duygusal olarak uyarılmak gerekiyor kadınlar için fiziki olan nirşeyden çok önemli olan budur
Üst üste yaptıgın için canım sürekli kendini zevke getirip bırakıp tekrar yapıyosundur tam olarak orgazm olsan karnın agrımaz ve tekde bitersin
çok haklısın
Bu durumu yaşayan bir kadın arkadaşım var. Ama onun söylediğine göre psikiyatrik ilaçlar kullanmaya başladığından sonra böyle olmuş. Öncesinde normalmiş
O yaşlarda her iki cinsiyette de aynı durum oluyor. Yapacak bir şey yok. Güvenilir bir erkek bulursan kısmen yaparsınız, madyurbasuondan iyi olur kay kat.
Erkekle sevişmen gerek.
Erkek senin karşı cinsin
Anlamak için zeki olmaya gerek yok
Cinsel anlamda erkeğin zevki kız, kızın zevki erkektir
Doğada böyledir
Fazla mastürbasyon yapmak başlı başlına zaten zararlı olan bi'şey. Belli bir süre ara ver kendini dinginleştir. Farklı alanlara yönelmen gerekiyor.
Vücut artık farklı şeyler tatmak istiyor olabilir, alışagelmiş şeylerden farklı olan şeyler mesela
Çünkü bu durum senin için sıradanlaştı, seni etkileyen ve orgazma ulaştıran yoğunluklar önceki kadar etki etmiyor. Sebebi bu
İlk önce duygusal olarak tatmin olman lazım kadınlar için fiziki yapılan nirşeyin önemi yok yeri kadar ıslanması odaklanması lazım
Depresyon da olabilirsin ya da boşlukta hem de sıklığı artıkça doyumsuzlukta artar.
Psikolojik olabilir işsizlik olabilir. Bazen bende de oluyor ama işsizlikten xkxkxkxk
boş ver 😂
Yanıyor tabiki
İşsiz misin ki
Hayır
Anladım o işe zaman kalmıyordur işten
Anonim seninle tanışıyoruz sanki
@fatihhhh43 bilmiyorum
@merttx_ saçma sapan konuşma
Gelsene bi
Nemfomani olmuş artık yapma balım bak sonra hiç iyi olmaz his kaybı ve tatminsizlik artar seks yapsan bile hislerin körelir.
Boşalma 2 türlü olur. biyolojik ve psikolojik. mastürbasyon 1. yi karşılıyor. 2 olmadan tam bi boşalma olmuyor..
Sıcak tenin ve erkek gücünün yerini tutmaz ki.
Yinede bir tatmin saglamazmi
@darkcastle34 çeyrek tatmin işte anlık rahatlarsın, yarım saate yine istersin.
Kasilmalar O anda da oluyomu
Vücüt belli bir dönemden sonra temas ister. Ne yaparsan yap doyuma ulaşamazsın
Yapamıyorsun demekki sana bi uzun uzun dil gerekiyor
Artık anlamını yitirmiş. Alışkanlık böyle bi şey işte. Her zaman alıştığın dozun fazlasını istersin.
Bu hissi biliyorum, ama bir yerden sonra 2,3 asarsan doyumsuzluk ve nefis seni ele geçiriyor
artık isyan ediyor diyor ki içime içime girsin içime diyor
Boşalabiliyor musun? Boşalamamaktan olur genelde. Odak noktan boşalmak olsun
Tek başına bir yere kadar işte yeterince alamıyorsun o hazzı
E şimdi bu kız rahat durur mu? Açar bi tane video, orada kel bi adam 4 tane a*mcığı yatırmış darbeli vuruyor. Bu da onu gördükçe vuruyor yumruğu pıttığının gözüne.
Artık düzenli gerçek sexe ihtiyacın var. Ve düzenli sperm almaya
Bende aynı durumdayım artık rahatlayamıyorum , reelde birisi lazım
Senin vajina da bozukluk var oraya ne girse fayda etmez ozaman
doyumsuzluk modundasın bence arkadan da bisiler al cıft taraflı rahatlat
Bırak akarsuyu akarken aksın sen mıtlu ol elalem baksın breee
Aklın fikrin zikrin net değildir. tabularini yıkıp rahat olamadığındandir
Selamlar
Piskolejik bir durum kendini veremek ve istemsizce fazla yapmaktan
peş peşe yaptığın için olur bu biraz ara ver sonra gene yap daha güzel kasılırsın
Çok mastürbasyon yapıyorsanız yine de doymuyorsanız mastürbasyon yapmaya bence size erkek lazım
Artık içine biseyler alman lazım senin bakiremisin?
Uygun böyleyi veya doğru noktayı uyaramadığın içindir.
O nasıl bişey rahatlayamamak anlamadm sonuç olarak boşalma oldu mu olmadı mı
@Korayawcı o şey olsada mi
@Korayawcı bosalma
Her kadın boşalmıyor, hafif karın, bacakta kasılma olunca boşaldığını düşünüp bırakıyorlar, o an devam edilmesi lazım tam rahatlama için
Askimmm sen de benim gibisin kudurmusuz caresi yokk
Çokk
Beklerim
Demek kii bir erkek lazım orası artık kaldiramiyor
Haklısın haklıı.. artık ıcıne bır sey gırsın ıstıyor
yetmiyor cunku. gercek vir sey istiyo insan maalesef. ayna karsisinda yapmak iyi geliyor bana
Aynadan bakarak mı
Ben de asla rahatlayamiyorum 😔 acaba erkek olsam da böyle mi olurdu yine mj beceremezdim
Yani benim bilmememden mi
Bilmemek değil neler seni yükseltır bulman lazım
Aklını ona taktiğin için bosalamiyorsun ya da kafan da farklı şeyler var
yetmiyor artık vucuduna. normalde olması gerekeni istiyor. normal değilmi
Kaliteli yapmıyorsun, sadece kendini zorluyorsun
Sen de benim gibi çıldırmış haldesin yapacak bir şey yok akıt gelsin jxlxjxxkx
Herhangi bir ilaç kullanıyor musun? Belki yan etkisi olabilir
Direkt yapmaman gerekli. Fazla yapman zararlı olur zaten.
Acele ederek veya sürekli yapıyorsan çok normal
Artık level atlayıp reel sevisecek birini bulman gerek zamanı gelmiş
Bazen bana da oluyor titreşimli oyuncakla çözüyorum
bir erkeği hissetmedğin için tam o zevki alamıyorsun ve tam boşalamıyorsun
Oda bir yere kadar demekki artik tatmin etmiyor seni mas 😊
Yaşlanıyorsun demek ki
Ben de aynı durumdayım
Vardı attım yetmez
Ne?
Neden?
Geçer zamanla
Böyle atıp tutanlar da 1 dk 🤣
Benimde öyle bugünleri bir şey var
Alev çıkaracan yeter yapma
Psikolojik olabilir
cinselliği abartmadan rahatlamaya bak sana yardım etmek isterim sevdiğin şeyler yapabilirim belki işe yarar
İsteğin çok demek ki. Birde bakire isen merak hissetme merakı da arttırmış olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?