evett sukurr :) o 30 bende 25 .. yani bir iki acmak istedi gibi olduda ama izin vermedimm fazla.. sarilip uyumak istiyorum felan dedigi seyler oldu sonra bide iste dedi yoruldum yorulcam dinlenmek yok (evimizi yapcaz cunku) bende dedimm dugunden sonra dinlenirsin dedi ozamann hiiic dinlenemem neden diye sordummm eeeehh ozaman activitemiz var dedi, (yanii cinsellik yasamak) dedim tamam kapat konuyuu
Böyle keskin sözlerle konuyu kapatma 😊 Konuyu kapat ama daha cilveli davran onu umutlandırarak konuyu kapatmaya çalış onu istediğini anlasın heyecanını artır seni arzulasın sürekli
Hmm nasıl şeyler mesela.. Beni çok yorma.. Evlenince istediğin gibi yor beni.. Ama devamını getirme Düğün yaklaştıkça ise konuşma dozunu artır ve ilerlet Hem evlenmeden bu konudaki isteklerini öğrenmen ve onun da seni tanıması iyi olur
Senin bu konularda bilgin çok az artırmalısın 😊 erkeğini nasıl isteklendireceğini öğrenmelisin 😊 nasıl cilve yapacağını nasıl dişil enerjini arttıracağını öğrenmelisin Onun her cümlesine karşı daha tahrik edici davranmalısın Adım adım neler yapman gerekiyor anlatabilirim Düğün yaklaştıkça yerinde duramayacak hale gelmeli bu şekilde sana çok bağlanacaktır Zevk suyu gelir en sonunda gider seni düşünerek boşalır
evet benim bu konularda fazla bir bilgim yok, cunku illkez biriyleyimm ve onunlada evlenecegimmm.. tesekkurler.. benim yuzumden gunaha girmesini istemiyorum.. kendi kendine bosaltmasi iyi degil, normal bosaliyorsa o baska ama eliyle beni dusunerek yapmasi olmaz yakismaz
Günaha girerek başka bişey yapmasındansa seni düşünerek yapması daha iyi bunu zamanla sende anlayacak ve sürekli beni düşünsün isteyeceksin Biraz okumalı öğrenmelisin Onun isteklerine nasıl karşılık vereceğini bilmelisin En azından evlenene kadar onun isteklerini öldürerek soğutmamalısın
zaten baskasini dusunerek yapmaz, cunku benden baskasini gormuyor gozu yani.. ama gidipte simdi yapmasini istememm benim adima anladin mi? hani eliyle bosaltmasi zaten gunah bide heleki nikahli karin degilse o tamamen gunah.. o seyleri nerden ogrenecegim
O konular derin konular genel bir yorum yapılamaz Erkek kendini rahatlatmazsa sürekli bir zevk suyu akışı olur bu da avdestini sürekli bozar Seni düşünmesini kötü yorumlama İnternetten okuyabilirsin Ya da kitaplardan öğrenebilirsin Sen ona mesajlarda sert olma en azından onu ümitlendir
evet oyleyimmm :( tesekkur ederimmm :) ama ne soracagimi bilmiyorum simdii.. biraz korkuyorum iste gerdek icin bakalimm.. mesela bir kizin orada birazcik kili felan olsa ya da nebilim erkekler ona laf edermi
Ve kendi başına da bu konuları öğrenemeyecek gibisin Bana yazabilirsin genel bilgiler verebilirim sende aklına takılan olursa sorabilirsin Gerdek baya ayrıntılı konu kasmaman ve rahat olman ne yapacaklarını bilmen gerekiyor Düğünden on gün önce o bölge için de ağda yaptır kendin yapabiliyorsan düzenli yap Seviyorsa etmez 😊
aahh be kuzummmm :( bende bir kere birini sevmistim ve aylar sonra evli oldugunu yakalamistimm :( canimi cok yakmistii amaa insan alisiyor gercekten.. unutturuyor senii, yani seni seven kisii.. sende mutlu olacaksin hemde daha cooooook <3 kalbini ferah tut
Hiç belli olmaz adamda çıkarsa 25 santim zaten alamazsın küçük olsa anlamazsın, dedim ya inşallah istediğin gibi çıkar 15-17 arası ideal sor madem ya da bak pantolon üstünden belli olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İkinizin karar vereceği bi durum, birbirinize ne kadar güven ve yakınsanız konuşun, konuşmaktan bişey kaybedilmez
tamam tesekkurler
Rica ederim hayırlı olsun
O size kalmış bişey kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman
tesekkurler
Rica ederım ne demek her zaman ☺
bunun bir zamanı yok bence öncelikle karşılık istek ve arzularınızı konuşmanız lazım açık açık sonrasında o zevkleriniz üzerine konuşa bilirisiniz.
bu konuda kesinlikle açık olun bir birinize.
Nikahtan önce istediğin bı vakitte aç konuyu
tesekkurler
Ne demek
El ele tutuştuktan sonra mercimek fırın işi konuşulurb
Zakani yok bence konu zaten istesende istemesende oraya geliyor
Düğüne ne kadar kaldı
Görücü usulü ile mi tanıştınız
Onu seviyor musun ve güveniyor musun
evet gorucu usulu bizimkisi.. ve evet seviyorum onu bir sekilde ikimizde bir birimize baglandikk :)
dugune bi 6 ay felan var
Ne güzel kısa sürede ısınmışsınız 😊 kaç yaşında sözlün
O konusunu açmaya çalışıyor mu
evett sukurr :)
o 30 bende 25 ..
yani bir iki acmak istedi gibi olduda ama izin vermedimm fazla.. sarilip uyumak istiyorum felan dedigi seyler oldu sonra bide iste dedi yoruldum yorulcam dinlenmek yok (evimizi yapcaz cunku)
bende dedimm dugunden sonra dinlenirsin dedi ozamann hiiic dinlenemem neden diye sordummm eeeehh ozaman activitemiz var dedi, (yanii cinsellik yasamak) dedim tamam kapat konuyuu
Böyle keskin sözlerle konuyu kapatma 😊
Konuyu kapat ama daha cilveli davran onu umutlandırarak konuyu kapatmaya çalış onu istediğini anlasın heyecanını artır seni arzulasın sürekli
peki ne gibii seyler dememm gerekir
Hmm nasıl şeyler mesela..
Beni çok yorma..
Evlenince istediğin gibi yor beni..
Ama devamını getirme
Düğün yaklaştıkça ise konuşma dozunu artır ve ilerlet
Hem evlenmeden bu konudaki isteklerini öğrenmen ve onun da seni tanıması iyi olur
hee tamamm tesekkurlerrr :)
hmm aynenn dugun yaklastikca artar konulari fazla zatende.. ama o konulari konustukca erkeginde suyu akmazmi alttan
Senin bu konularda bilgin çok az artırmalısın 😊 erkeğini nasıl isteklendireceğini öğrenmelisin 😊 nasıl cilve yapacağını nasıl dişil enerjini arttıracağını öğrenmelisin
Onun her cümlesine karşı daha tahrik edici davranmalısın
Adım adım neler yapman gerekiyor anlatabilirim
Düğün yaklaştıkça yerinde duramayacak hale gelmeli bu şekilde sana çok bağlanacaktır
Zevk suyu gelir en sonunda gider seni düşünerek boşalır
evet benim bu konularda fazla bir bilgim yok, cunku illkez biriyleyimm ve onunlada evlenecegimmm..
tesekkurler..
benim yuzumden gunaha girmesini istemiyorum.. kendi kendine bosaltmasi iyi degil, normal bosaliyorsa o baska ama eliyle beni dusunerek yapmasi olmaz yakismaz
Günaha girerek başka bişey yapmasındansa seni düşünerek yapması daha iyi bunu zamanla sende anlayacak ve sürekli beni düşünsün isteyeceksin
Biraz okumalı öğrenmelisin
Onun isteklerine nasıl karşılık vereceğini bilmelisin
En azından evlenene kadar onun isteklerini öldürerek soğutmamalısın
zaten baskasini dusunerek yapmaz, cunku benden baskasini gormuyor gozu yani..
ama gidipte simdi yapmasini istememm benim adima anladin mi? hani eliyle bosaltmasi zaten gunah bide heleki nikahli karin degilse o tamamen gunah..
o seyleri nerden ogrenecegim
O konular derin konular genel bir yorum yapılamaz
Erkek kendini rahatlatmazsa sürekli bir zevk suyu akışı olur bu da avdestini sürekli bozar
Seni düşünmesini kötü yorumlama
İnternetten okuyabilirsin
Ya da kitaplardan öğrenebilirsin
Sen ona mesajlarda sert olma en azından onu ümitlendir
tamam tesekkurler
Çekindiğini anlayabiliyorum bilmediğin konuları ya da erkeklerle ilgili merak ettiklerini sorabilirsin
evet oyleyimmm :(
tesekkur ederimmm :) ama ne soracagimi bilmiyorum simdii..
biraz korkuyorum iste gerdek icin bakalimm.. mesela bir kizin orada birazcik kili felan olsa ya da nebilim erkekler ona laf edermi
Ve kendi başına da bu konuları öğrenemeyecek gibisin
Bana yazabilirsin genel bilgiler verebilirim sende aklına takılan olursa sorabilirsin
Gerdek baya ayrıntılı konu kasmaman ve rahat olman ne yapacaklarını bilmen gerekiyor
Düğünden on gün önce o bölge için de ağda yaptır kendin yapabiliyorsan düzenli yap
Seviyorsa etmez 😊
tesekkur ederim, ben sevmemm o zele gelmeyi.. yani simdi yanlis olur felan
İstediğin zaman silersin ve konuşmazsın
Genel hatlarıyla ve aklındaki soruları anlatır genel taktikler veririm
Yanlış olduğunu düşünürsen konuşmazsın
Bekliyorum
tesekkurler
yüzükler takılır takılmaz :D
bence oda cok erken
yahu geyik yapıyorum, muhabbetin yönüne göre samimiyetinize göre, yakınlaşmanıza göre değişir bunun süresi.
hihi tesekkurler
afiyet olsun
Tüm söylenecekler bittiğinde başlar
Bence nışanlandıktan 1-2 ay sonra
sen evlendin mi peki?
Hayırrrrrr ama bunlar önemli konular
anladimm tesekkur ederimm canimm.. ayyy insallahh sende birini bulursun hayirli olan birinii ve mutlu olursunnn <3
Yaa inşAllah❤️ en son aşık olduğum kişi evli olduğunu itiraf edip terk etti :((
aahh be kuzummmm :( bende bir kere birini sevmistim ve aylar sonra evli oldugunu yakalamistimm :( canimi cok yakmistii amaa insan alisiyor gercekten.. unutturuyor senii, yani seni seven kisii..
sende mutlu olacaksin hemde daha cooooook <3 kalbini ferah tut
Bu mesajı okumaya çok ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim❤️❤️❤️ Allah razı olsun
O kişi sonradan gelip acı çektiğini size gösterdimi🥹 içi yansın istiyorum
Sendende kuzummmm insallaahhh <3 Heeeep mutlu ol sen
Ne zaman hazır hissederseniz
aynenn sagolun
Rica ederim mutluluklar dilerim
tesekkurler
Sözlenilmişse konuşun sende istiyor musun konuşmak
Ertesi gün iyidir
tanışınca
Azınca
Evlenince
Samimiyete bagli
Nikahtan sonra
Konuşulmaz yaşanır
Kendin yaptigini biliyomu
Evlenince ilk gece
yok oda gec olur
Meyini soracan ki, kaç posta atıyon tek seferde, kaç santim, dantezilere açıkmışın bu mu yani
kac cm sorsam ne ise yaricak, cocuk hic cinsellik yasamamis ki nerden bilsin
O kadar da cahil değildir ölçmüştür heralde
billmiyorumm artik
İnşallah istediğin gibidir, dazla çıkarsa canın yanar küçük çıkarsa zevk almazsın
yani o seyi kucuk veya buyuk diyede birakmamm onu heralde
Hiç belli olmaz adamda çıkarsa 25 santim zaten alamazsın küçük olsa anlamazsın, dedim ya inşallah istediğin gibi çıkar 15-17 arası ideal sor madem ya da bak pantolon üstünden belli olur
orasina tabikide okadar hicc bakmadimmm gerekmezde
Sen bilirsin o zaman ne diyim Rabbim denk getirsin inşallah
amiiinn
Sözlenince