Biri görücü olarak gelecekti ben ailesiyle gelmeden önce kendisini tanımak istediğimi söyledim o da kabul etti 3 gündür konuşuyorum şu an çok erken evet ama çok merak ediyorum beklentisi ne falan diye 🥲
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durumda hissettiklerin çok doğal. Görücü usulü tanışmalarda, özellikle günümüzde, önce karşındakini biraz tanımak istemek oldukça normal ve akıllıca bir yaklaşım. Hem senin hem karşı tarafın beklentilerini, isteklerini anlamak önemli çünkü hayatı bağlayacak bir karar bu.
Cinsellik konusuysa, bu kadar erken aşamada bunu konuşmak bazen biraz zorlayıcı olabilir ama aynı zamanda dürüstlük ve açıklık güven oluşturmak için iyi bir temel. Sen beklentilerini öğrenmek istiyorsun ki karşılıklı uyumu görebilesin, bu çok yerinde.
Tabii burada önemli olan, bu sohbeti karşı tarafın da rahat edeceği bir şekilde, saygılı ve karşılıklı sınırlar içinde yapmak. Kimseyi zorlamadan, herkesin kendi hızında ilerleyebileceği bir diyalog olursa daha sağlıklı olur.
Senin amacın kendini ve karşı tarafı daha iyi tanımak, gelecekteki ilişkiyi daha sağlam kurmak gibi görünüyor. Bu oldukça olgun ve mantıklı.
Peki, karşı taraf bu konuları konuşmaya nasıl yaklaşıyor? Açık mı yoksa çekingen mi?
02 Yorumla
Soran1 yılBugün 5. Gün ve tabi ki girmiyor hiç ama bu da normal. Girerse sapık durumuna düşer diye korkuyordur yüksek ihtimalle. Niyeti ciddi olan erkekler bu konulara girmekte biraz daha çekingen diye gözlemledim. Aslında benim merak ettiğim şey uç fantazilerinin olup olmadığı ve zorlayıp zorlamayacağı. Muhtemelen zorlamaz zorla olursa zaten tecavüz olur ama ısrarcı olabilir isteklerinde. Bunları istemiyorum. İkimiz de hayal kırıklığı yaşayalım istemiyorum. Baştan konuşmak daha mantıklı aslında bence çünkü duygusal bağ kurarım ilerleyen zamanlarda. Böyle şeyleri varsa bile göz ardı edebilirim duygusal bağımdan dolayı. İstemediğim temaslar da yıpratır beni zamanla sevgim saygım kalmaz hem kendime hem ona. Ben oldukça duygusal bi kızım. Böyle şeyler beni baya baya zorlar. Ama işte yanlış anlaşılırım diye ben de soramıyorum erkek için de daha zor gibi bu kadar erken bi zamanda bu konulara girmek
Cevap sahibi1 yılO da yanlış anlayacağını düşünüyor olabilir. Sende haklısın bu tür konular önceden konuşulsa daha garanti olur.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılbazı yorumlarını okudum çok tatlısın 😂😂😂 endişelerini anladım bekletilecek veya üzeri örtülecek şeyler değil konuşmalısın elbette. sadece şu anda bunları adama doğrudan dile getirmen erken olur ama şöyle şeyler söyleyebilirsin:
ben hassas bi kızım, o yüzden istediğin bi şey olursa ve ben yapmak istemezsem bana bunu dayatır mısın veya anlayışlı mı olursun... gibi üstü kapalı sorabilirsin.
fantezi konularında da adam elbette utangaç olmanı normal karşılayacaktır. belli ki cinsel ilişki geçmişin yok o yüzden böyle hissediyorsun. ama erkeğine bağlandıktan sonra ve erkeğin sana dişiliğini hissettirdiği zaman içinden bambaşka bir kadın karakter çıkıyor, bu çok güzel bi his : ) eşin için her moda girebilecek bi enerji geliyor... sen şimdi adamda şunları gözlemle: ince ruhlu mu, naif mi, sana saygılı mı, seni el üstünde tutabilir mi, seni gözünden sakınabilir mi, seni sevebilir mi ve sen onu sevebilir misin, muhabbeti hoş mu, herhangi bi şeyden bile konuşabilir misiniz, sana almaman gereken sorumlulukları yüklüyor mu, cimri davranıyor mu, gibi gibi... bunlara güzel cebaplar bulabilirsen bu adam seni cinsel hayatınızda da yormayacaktır. sana anlayış gösterecek ve cinsel kimliğinin ortaya çıkmasında sana zaman tanıyıp sabırlı olacaktır 🤗 sen herhalde evlendiğiniz an adam çıkarıp ağzına verecek gibi hissediyosun kdşvkvdşdşkhdvsjsl kimse ilk anısının kötü olmasını istemez içini ferah tut çok uzun yazmışım yaw bye lisjiljskbihl
312 Yorumla
Soran1 yılAnaamm ne güzel karisiniz hanımefendi 😻nerdeyse herşeyi sordum kendisine ince düşünceli birine benziyor ama rol kesiyor da olabilir. Mesela ben kalabalık misafir ağırlayamam bizim gelen gidenimiz yok burada pek nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum dedim. Ben hep yanında olacağım yalnız kalmican diyor. Bide ikimiz de evdeyken ev işiyle çok uğraşmanı istemem dedi yaparsan da ya yardım ederim ya da yanında oturur senle konuşurum sen mutfaktayken ben salonda televizyon izlemem dedi. Ev işlerini kadının görevi olarak görüyor musun diye sordum ona da hayır gösterirsen yaparım dedi. Bide bu birazcık Kürt. Annesini tanıyorum oğluna tek başına yaşamayı asla öğretecek biri değil yani gerçekten bilmiyordur bişey yapmayı ama öğretirsen yaparım dedi 🫣
Soran1 yılBide saçımı kestirdim ben 3 4 ay önce niye kestirdin diye sordu, bi ara saçlarımı boyamıştım yandı baya. Boyalı ve yanık halinin fotoğrafını attım ben hiç anlamam böyle şeylerden dedi, saç yanmasının ne olduğunu anlattım sertleşti lastik gibi oldu yıkayınca uçlarından kopuyodu dedim doktora gittin mi belki bişey vardır dedi😂😂😂😂
Soran1 yılErkolardan beklenilen Max kız bilgisi 😂
Cevap sahibi1 yıliyi kalpli kürtler eşlerine karşı merhametli oluyor kadonlarını çok sahipleniyolar benim eşim de doğulu 😊 ve tam bir erkek vasıflarına sahip oluyorlar eril enerjileri yüksek yani. anlattıklarına göre adam seni yıpratacak birine benzemiyor öyle izlenim aldım. halini hareketini incele sana olan davranışlarını ölç biç, oradan anlarsın seni zorlayacak biri olup olmadığını... eğer nasip olur da evliliğe giderseniz iletişim kurmaktan hiç korkma. "ben şöyle dediğin için üzüldüm, şunu yaptığın için şöyle hissettim..." şeklinde hislerini düşüncelerini anlat. ondan da aynısını iste ve birbirinizi suçlamadan yargılamadan dinleyin. bu yöntemle çözülemeyecek sorun yok diye düşünüyorum canım. bi de ben gizli değil miyim lo nasıl ne güzel karı oluyorum djlvdjlvjlvfjlv gizlenemedim mi acaba
Soran1 yılKalbin güzel yani kesin kendin de çok güzelsindir. Keşke kaynanam sen olsaydın ahhshxh çok teşekkür ederimm😻
Cevap sahibi1 yılyaaaaa cadı gjsljfkgzgkzgkz teşekkür ederim 🩷😘😘
- 1 yıl
Çok güzel yorum , tebrik ve teşekkür ederim. Böylesi duyarlı , hassas , ince düşüncelilikle yazılmış bir yazı görmek gerçekten çok ama çok güzel. Çok değerlisin ve umarım bu değeri kıymeti en güzel şekilde bilenin vardır.
Cevap sahibi1 yıl@1Dehliz1Zirve çok teşekkür ederim eşimle çok iyi anlaşıyoruz her anlamda 😇 beni mutlu ve sağlıklı bi kadın yapan odur
- 1 yıl
Sizin adınıza çok ama çok sevindim. Her ikiniz içinde çok sevindim. Kadının değerini bilen mutlu eden mutlulukların keyfini yaşatan adamların olduğunu bilmek , görmek ve bunun karşılığında mutlu ve her anlamda sağlıklı kadınlar görmek beni çok mutlu ediyor. Ömür boyu mutluluklar dilerim.🌹🌹
Cevap sahibi1 yıl@1Dehliz1Zirve ben de size en az benimki kadar çok mutlu ilişki yaşamanızı dilerim 🥰🥰
- 1 yıl
Çok çok teşekkür ederim 😊🥰🌹
- 1 yıl
İyide sorarak olmazki. Ne diyecek ben kotuyum vahsiyum kabayim erken bsaliyrm falan mi diyecek. Sorarak olmazki
Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burada kanka (kendi tabirleri ile: erko) lardan darbe yiyen kızların düşündüğü aksine ağır kızlar ciddi düşünen her erkek tarafından sevilir ve istenilir ama gel gör ki kızlar da aşk diyerek hemen yanlış yapıyorlar yani suç hırsız sıfatı taşıyan erko dediğiniz tiplerde de, onlara kendini kaptıran ev sahibi durumunda olan kızlarda da var. Kimse hikaye anlatmasın, evlilik öncesi bu konuşmalar ve ilerisi ilişkiyi ciddiyetten ayıracaktır.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvliliğe doğru konuşulmalı nişanlısın mesela tam evlilik gelecek artık hazırsınız işte o zaman bence sorulmalı ama ne konuda sorulacağına da bağlı olarak değişir bu konu, eğer cinsellik ile ilgili bir sorununun olmadığı sorulacaksa bence nişan takmadan önce de sorulabileceğini fikrimce düşünüyorum çünkü nişanı takıp atmakta hiç mantıklı değil eğer nişanlılıkta öğrenirsen...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
47Cevap
- Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkarşımda ki kadın ne zaman isterse.
00 Yorumla Bu kişiden kişiye göre degisicek bir şey ne zaman uygun olduğuna sen karar vermelisin. Görücü usulü yapan erkekler hep bana her halti yemis sonra evlenebilcegi kiz bulamadigi ifin ailesinin yardimiyla el degmemis kadin arayisina giriyorlar gibi geliyor hic masum gelmiyorlar bana 🤷🏻♀️
28 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 doğru olma ihtimali çok yüksek he bu açıdan düşünmemiştim
Soran1 yılYok artık shhshd kimin arkadaşıysan çok şanslı bence 😂
Görücü dediğin olay, direkt evlilik için konuşulur. 3 günde cinsellik ne alaka hocam? Saçmalıyorsunuz, gerçekten. 18 yaşında ergen misiniz, kendinize gelin
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılGörücü ile bilmem de hani flört bile sene sonra olmalı acele olmamalı sonra ipler kaçıyor
23 Yorumla
Soran1 yılFlört olsa merak etmem de bunlar evliliği aceleye getirmek istiyor annesi anneme bayramda gelelim birbirlerini beğenirlerse diğer hafta söz keselim falan dedi direkt. Ben sonra adama yazdım böyle olmaz tanışalım önce dedim. En azından bir ay kadar konuşalım sonra olursa gelsinler dedim yani yine de az bi süre işte
- 1 yıl
Bir ay bile az emin ol bir ayda zaten kaç kere konuşup goruseceksin aynı ortamda yemek yemek gerek hani bence bu acelemiz ne erkekte sorun mu var
- 1 yıl
Hemen evlenme tanı bir süre sonra benim gibi boşanmayla sonuclanmasin
Gizli Üye(30-35)1 yılBenzer şekilde benim de görücü usulü olacak kızı tanımıyorum pek ama acaba özel istekleri var mıdır diye merak ediyorum tanıştıktan sonra sorsam mı ama ilk baştan da bunları konuşunca yanlış anlar ailelere söylerse
02 Yorumla
Soran1 yılBenimkisi orada burada konuşacak biri değil ama yine de soramıyorum. Niyeti ciddi olan erkekler de bu konulara girmekte daha çekingen sanırım. Amaç seksting falan değil de yine de soramıyoruz öyle anlaşılırız diye tabu işte🥲 bence sen de sorma yanlış anlaşılırsın büyük ihtimalle. Ben bi kaç ay sonraya erteledim kendisi de açmazsa. Ama işte o zaman dilimi içinde de duygusal bağ kurarım kendisiyle. Kumar gibi bişey bu da cidden
Cevap sahibi1 yılYa belli mi olur gidip ailelere sizin önerdiğiniz kişi ilk günden böyle konuşuyor diye söyleyebilir o yüzden çekiniyorum soramam zaten öyle aylarca konuşacak zamanımız olursa bence konu oralara gelir sanki ama emin olamıyorum
Konu konuyu açtığı esnada konuşulabilir. Yani eğer merak ediyorsan konuyu oraya çekebilirsin. Fazla abartmadan, yanlış izlenim bırakmadan konuşulabilir. Erkeklerin hevesli olduğu bir konu zaten
00 Yorumla
1 yılnormalde hazır olunca konusulurda şimdi görucuden konussan adam kacabilir adamın egitim durumuna kişilik yapısına baglı konusmasan beklendiler farklı olabilir zor durum
00 Yorumla
11 ayİki taraf da hazır hissettiğinde konuşulur bence. O güven oluştuğunda
30 Yorumla
1 yılBen de ayni dertten muzdaribim ya ben de kiz bakıyorum ve hiç bu konulara giremiyorum ki benim için nerdeyse en önemli konu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNesini merak ediyorsun nasıl hangi pozisyonda yaptığını sevdiğini mi merak ediyon çok gereksiz bence bari şimdi konuşma ilk olarak kuduruk gibi kötü görüntü verirsin kendinden ama sen bilirsin..
04 Yorumla
Soran1 yılNe kadar sonra konuşsam öyle düşünmez
Cevap sahibi1 yılBi iş ciddiyete binsin aileler falan bilsin gorussun gidip gelmeler olsun bi samimiyet falan oluştuktan sonra yani
Soran1 yılİş ciddi zaten ben kabul edersem gelecekler hemen nişanlanıcaz. Aileler tanışıyor biz tanışmıyoruz sadece. Hem utanıyorum hem de her tanıştığıyla başta bunları mı konuşuyor orspu mu diye düşünür diye bişey diyemedim ben de. Bir ay süre istedim kendisini tanımak için bir ay da erken 🥲
Cevap sahibi1 yılHemen nişan neden yapıyorsunuz tanimadan etmeden sende kendi kendine zaman biçmişsin yetersiz bence ama sen bilirsin ne diyim vermişsin kararlarını zaten önceden dediklerim biraz boş oluyor bu saatten sonra
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım sakin ol daha 3 gün olmuş neyine cinsellik konuşmak istiyorsun aceleci olma
32 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲🥲🥲🥲
Aceleci olmayın. Zamanı gelince sohbet zaten sizi oraya sürükler
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNışan felan takılmadan konuş hayal kırıklığına uğrama
00 Yorumla Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gelsin sözlülük ve nisanliliktada konusursunuz
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence aileler işin adını koymadan konuşun derim
00 YorumlaCinsellik konusunda 396 cevap paylaştı. soracaksın işte. Neyi nasıl soracağını bilmiyorsan rehberlik edeyim
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılnetleştirmeden o konulara girme bence en sonra olmazsa lafı olur sevdiğin olsa laf etmezde
00 Yorumla
1 yılSiz sapkın mısınız ilk önce bir birbirinizi tanıyın direkt bu konu konuşulur mu
62 Yorumla- 11 ay
Tam benim kafadasjn sen
- 11 ay
mesaj atar mısın merak ettim bazı yönlerini
Gizli Üye(25-29)1 yılGörücü usulu birisiyle cinsellik mi konuşacaksın saçmalama diyelim ki çocuk istemedi ya gidip birisine anlatırsa manyak aklını kullan 😂😂😂
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsellik konuşmak için erken tabi ki, önce birbirinize evet deyin birbirinizi biraz daha tanıyın ondan sonra konuşursunuz.
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Konuş tabiki herkes konuşuyor nude Seksting cinsellik yaşıyor
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar değil de bişey atmam seksting de yapmam sadece merak ediyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu kişi dediğin kişiye de değişir bazan bir saat bazan bir gün basan bir ay bazan bir yıl bu karşılıklı beklenti ile alakalı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılGörücü usulünde cinsellik konuşmak zor bence
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılCinselliğe hemen girme ağırdan al. Zamanla olur biraz tanı nedir nasıl biri. Amacını anlarsın az çok. Abaza bu demesinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç korkmana gerek yok şöyle yaparım böyle yaparım diyenede inanma gücü yetmeyecek bile sana belki abartma sabahlara kadar takır tukur öyle bişey yok en babayiğit 1 saat yapar çoğunluğu beş dakikada söner lafta libido
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 ne güzel anlatmışsınız
1 yılEvliliğe yakın konuşulur iyice birbirinizi tanıdıktan sonra
00 YorumlaBrom sen alev alacan nerdeyse, bence evlen sen onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin bu kişiden beklentilerin isteklerini neler ki
039 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNeyse boş ver
Soran1 yılOral ister mi diye merak ediyorum en çok çünkü hemen yapamam tiksinirim. Hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum.
Cevap sahibi1 yılGüzel bı düşüncen var yani karşındakine değer veren yapıya sahipsin sevindim senin adına
Cevap sahibi1 yılBaşka bişey var mı soyliycen?
Soran1 yılDaha önce ilişkilerim oldu ama kimseyle böyle konuşmadım hani aileler girmedi içine ciddiye binmeden bu tarz konular konuşmak bana yanlış geliyor. İlk defa bununla konuşmak istiyorum ama hakkımda yanlış düşünür daha çok erken hadi herkesle baştan bunları konuşuyor demek ki der diye çekiniyorum
Cevap sahibi1 yılBiraz bence bekle ya en azından 2 3 gün kadar
Soran1 yılBaşka çok merak ettiğim bişey pek yok hayvan gibi şey ediyorsa da olmaz ben narin ve hassas bi kızım😂
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılYa illa istemediğin şeyler olur sonuçta normal bişey bu
Cevap sahibi1 yılBu arada yaşın kaçtı
Soran1 yıl25 yaşındayım
Cevap sahibi1 yılBende 25
Cevap sahibi1 yılAma bikac gün daha bekle hemen konuşma bunları
Soran1 yılBöyle evlenmek için yaklaştığın kız direkt böyle şeyler sorsa soğursun dimi
Cevap sahibi1 yılYa ben aslında soğumam ama her erkek farklı düşünür
Cevap sahibi1 yılBu dediğin oral ister mi sevmiyorum falan bahsettin ya bence yapmamam sorun olcani sanmıyorum
Soran1 yılSevip sevmeyeceğimi de bilmiyorum canlı olarak da görmedim hiç ama hemen yapamayacağımdan eminim. Beklentisi hard seks falansa o kişi ben olamam. Bide fantazisi var mıdır diye merak ediyorum benim yok dümdüz kızım öyle uç şeyler istiyorsa hayal kırıklığı yaşatabilirim ben de aynı şekilde istediğim gibi olmazsa üzülürüm
Soran1 yılBoşuna mı bekledik o kadar bu muydu falan 😂
Cevap sahibi1 yılGerçekten düşüncelerin o kadar ince ki anlatamam sana ya
Cevap sahibi1 yılHayatına giricek erkek baya şanslı
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim
Cevap sahibi1 yılVarsa sormak isteğin herhangi bir şey sorabilirsin 😂😂😂
Soran1 yılHer erkek ister mi oral seks zorlamasa da ister mi yani yapılmasını
Cevap sahibi1 yılBen yapmasını istemeyen birine kizmam ya ya da ısrarcı olmam
Soran1 yılYani yapılsa daha iyi olur dimi bide Erkeğin cinsel beklentisi karşılanmazsa aldatma ihtimali yükselir mi
Cevap sahibi1 yılYa istemedikten sonra bı anlamı olmaz yani bunun
Cevap sahibi1 yılPeki bişey sorabilir miyim 😂😂😂
Soran1 yılSorabilirsin
Cevap sahibi1 yılSen oral yaptırır misin
Cevap sahibi1 yılSordum ama kızdın mı
Soran1 yılBilmem sanırım çok utanırım onu da yaptırmam hemen
Cevap sahibi1 yılPekii
Cevap sahibi1 yılSordum ama kizdiysan eğer özür dilerim
Soran1 yılYok kızmadım seni tanımıyorum sen de beni tanımıyon gjhgg
Cevap sahibi1 yılYanii varsa soru sorrr fjdjdjd
Soran1 yılBu kadar ahshdh
Cevap sahibi1 yılOlmadı şimdi djdjdjd
Cevap sahibi1 yılPeki teşekkür ederim yazdığın için
Gizli Üye(30-35)1 yılAksine doğru olan bu aşamada konuşması zaten. Zevklerin uyuşması önemli çünkü.
02 Yorumla
Soran1 yılAilesine söylemiş çünkü bide ailelerimiz tanışıyor ben en azından bir ay kadar tanışalım sonra olursa gelsinler dedim evlensem aceleye gelecek yani zaten
Cevap sahibi1 yılDoğru düşünüyorsun. Çünkü bu bir aydan gerek cinsellik, gerekse de genel olarak düşüncelerini bakış açılarını az çok öğrenebilirsin:)
- Cinsellik konusunda 646 cevap paylaştı.
1 yılÜç gündede konuşmazsın hahahahahaha
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılSenin beklentin nedir?
00 Yorumla Cinsellik konusunda 481 cevap paylaştı. İkinci buluşmada
00 YorumlaÇok geciktirme sonra hayal kırıklığına uğrama
00 Yorumla
1 yılHer zaman konuşulabilir
00 Yorumla
1 yılSenin beklentin ne kalın ince kaç cm
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO söylemiyor mu ya da sormuyor mu
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKıyamam yaa, Peki neden üzülüyorsun?
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam seni yanlış anlayabilir
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYuh mk azgınliktan kudurdun heralde
111 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Belli 😂😂 iyi dayanmışsın bu zamana kadar
Soran1 yılNe var ki ayıp mı ahahdh
- 1 yıl
Değilde erken olur bence adamı korkutma 🤣
Soran1 yılOrsp diye düşündürmeyecek olsa hoşuna gider bence ahjakksj
- 1 yıl
O kadarda düşünnmezde adam şok geçirebilir 😅
- 1 yıl
Sorun varsa bana sor hjjgd
Soran1 yılHiç böyle direkt böyle bunları soran bi kızla karşılaştın mı shhshs
- 1 yıl
Hayır ama ilgi çekiçi güzel biseye benziyor 🤣
Soran1 yılŞu tabuları bi aşamadık be ahhahhd
- 1 yıl
Aşabiliriz dünyaya bikez gelmişiz insan merak ettiğini sormalı ya ne olursa olsun hjhjhf
1 yılOnu arzuluyosun sanırım biraz da hıı
32 Yorumla
Soran1 yılGaliba çok yakışıklı biri değil ama çekiyor shhsdh
- 1 yıl
Nerdesin
Gizli Üye(18-24)1 yılHer an heryerde olabilir
00 Yorumla
10 ayEvlenmeden 1 2 hafta önce konuşun
00 Yorumla
1 yılhemen o konuya girerse sttiret gitsin :D
04 Yorumla
Soran1 yılKonuya girmek isteyen benim slwpdmmxk
- 1 yıl
acelen ne sabret :)
Soran1 yılGaliba kudurukum ahhahaxb
- 1 yıl
hahah
1 yılHemen anında flört aşamasında :)
10 Yorumla
3 ayMerak etme harrağı bar
00 Yorumla
11 ayArzulanan her wn
00 YorumlaSenin beklentin ne
00 YorumlaBir kaç ay bekle
00 YorumlaCinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. Konuş
00 Yorumla
1 yılçok çok erken hemde yavaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu isteklisin
08 Yorumla
Soran1 yılHayır çok değilim normalim onun beklentisi fazlaysa diye merak ediyordum ama vazgeçtim sormicam
Cevap sahibi1 yılİstersen bana sor 😀
Soran1 yılHer erkek oral seks ister mi
Cevap sahibi1 yılBurdan değil ya özelden sor bence
Soran1 yılHayır gizlen hemen😂
Cevap sahibi1 yılYa sor sen bir şey olmaz
Cevap sahibi1 yılEe hadi
Cevap sahibi1 yılÖyle olsun :(
1 yılHerzamaan :D
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılo konulara girmeyin
02 Yorumla
Soran1 yılHiç mi
Cevap sahibi1 yılŞimdilik
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenince
00 Yorumla
7 aySeni sevecek
00 YorumlaAksam
00 Yorumla
1 yılsor öğren
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUrkutme adamı 😊
06 Yorumla
Soran1 yılNiye ürksün ahhsh
Cevap sahibi1 yılKız evi naz evi yangından malmi kaciriyorlar biraz tanı önce bence hem öyle pat diyede sorulacak bir şey değil ki
Soran1 yıl😂😂sorarsam kaçar dimi
Soran1 yılErkekler de böyle mi o da merak ediyor mudur acaba
Cevap sahibi1 yılKaçma ihtimali de var tabi😂
Cevap sahibi1 yılKişiden kişiye değişir ama genel olarak merak ederler bence
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?