Her çiftin kendilerine ait gelişen güvene ve elektriğe bağlı. İlk buluşmada olmaz hatta üçüncü buluşma da bence çok erken fakat sonradan çiftin konuşma akışında konu kendiliğinden gelişecektir. Bir de karşılıklı olarak hassasiyetleri güvende tutmak önemli. Bana göre cinsellik en rahat nikahtan sonra konuşulur ve yaşanır. Çünkü benim hassasiyetim bu yönde. Adam ısrarla misal konuyu cinselliğe getirmeye gayret ederse buna tabiki tepkili olurum. Herşeyden önce karşılıklı güven ve saygı vazgeçilmez önemlidir.. 🍀🍀
Aslında en başından konuşulmalı.. İki cins arasındaki ilişkinin temel taşı cinselliktir. Kimse kusura bakmasın yok o yok bu demesin. Cinsellik bir çok duyguyu ateşler ve yahut söndürür. O tür bir çekim olmasa ilişki olmaz. Arkadaşlık dostluk olur aradaki bağ. O yüzden en baştan konuşulup ortak noktalar bulunmalı. O noktaların bulunmadıgı ilişkide ortaklar bulunur.😉
Cinsellik şu zamanda şu kadar süre sonra konuşulur diye bir şey yok. Kimi iliskilerde cinsellik hiç konuşulmaz ve yaşanmaz bile. Bazıları 2 saat sonra konuşur kimileri 2 ay sonra veya spontane ilişki yaşanır ve yaşadıktan sonra ya da o esnada sinirlar konuşulur veya yön verilir. Bazıları ise evlendikten sonra konusur yani kişiden kişiye göre değişir
Bana göre acele edilmemeli kesinlikle biraz zamana bırakılmalı. Kişiler artık birbirlerini iyice tanıdıktan sonra yavaş yavaş bu tür muhabbetleri girebilirler. Henüz ilişkilerin en başında direkt olarak bu konuya girilirse kişiler yanlış anlaşılabilir.
Herhalde nefes nefese kalmaya başlamadan 😂 ya da iş bittikten sonra gerçi bir bikgim yoksa tahmin bunlar sadece 😃 doğru mudur evlenince anlicaz artık 😂 @YarabantlıRakıŞisesi
➪İnsandan insana değişir muhafazakar insanlar evlilik olmadığı sürece hiçbir zaman konuşmaz Herkesin tercihine göre değişir Ama hiç konuşmayan insanları toplumumuz biraz garip görüyor Kim nasıl isterse öyle yaşar ⚠︎︎
Hep diyorum ama karşılıklı beklentilerle alakalı bunun zamanıda. Yani ne diyim derin mevzular herkesle konuşulmuyor. Kime selam naber desek penisim diyor :D
Bunun zamanı yoktur aslında tamamen karşıdaki kişiye güvenine ve o kişinin kişiliğine göre değişir tanıştıktan 5 dakika sonra da yakınlaşılabilir bu süre 5 ay da olabilir 5 yılda asıl sorun karşıdaki kişiye inanıp güveniyor musun