Arkadaslar soruda detay vermedim. Ben eski sevgilimle ayrilmadan once haftada 4-5 kez yakinlasiyorduk ama artik gorusmuyoruz ve ben 2 aydir biriyle birlikte olmuyorum. Gun icerisinde olur olmadik yerlerde yukseliyorum. Gelecekte evlilik istedigim icin de kisi sayimi arttirmak istemiyorum. Bir kez gitti sayisinin onemimi kaldiki demeyin cunku kocama yalan soylemek istemiyorum. Vicdani yuksek bir kizim. Peki ben istegimi nasil bastirabilirim?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar cogu kisi unutamayacaksin demis. Neden unutamayayim? Benim icin onemli olan ex manitam degil kocacigim olacak tabiki
Eski sevgilimle düzenli cinsel birlikteliğimiz vardı ve benim ilkimdi. Gün içerisinde isteğimi nasıl azaltabilirim?
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok iyi düşünmüşsün böyle olmaya devam et bence istedgni de yapacak bişey yok ya aklını başka şeylere ve kitap oku çalış vs vs ya da kendini tatmin et kendi kendine tabi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kendini meşgul edip yormalısın ve hobiler edinmelisin. Ben çalışmaya başladım kurtuldum anca :)
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya vallahi billahi deniyorum. Ders calismaya calisiyorum. Calisirken o hissiyat aklima geliyor ve boyle oluyor yani
Ben yazarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
Yok beni yanlış anladın ya. Kullansak derken seni kastettim. Ayrıca tabiki de unutabilirsin herkesin exi oluyor bunlar gelip geçici şeyler. Ayrıca sen değerli bir kızsın baksana isteğin olsa da kocana saklıyorsun kendini. Kendin tatmin olmalısın diye başka bir şey kullansak dedim senin adına :)
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilimle düzenli cinsel birlikteliğimiz vardı ve benim ilkimdi. Gün içerisinde isteğimi nasıl azaltabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çok iyi düşünmüşsün böyle olmaya devam et bence istedgni de yapacak bişey yok ya aklını başka şeylere ve kitap oku çalış vs vs ya da kendini tatmin et kendi kendine tabi
Kendini meşgul edip yormalısın ve hobiler edinmelisin. Ben çalışmaya başladım kurtuldum anca :)
Ya vallahi billahi deniyorum. Ders calismaya calisiyorum. Calisirken o hissiyat aklima geliyor ve boyle oluyor yani
Normalde ne kadar sıklıkla yapıyorsun mastürbasyon?
Ben yazarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
Üniversite okuyor musun?
Bu geçmişi sakın ha kocan olacak kişiye açma yoksa vicdan derken pişmanlık yaşarsın
Nasil yani
Ya zamaninda sevdigim bir cocukla birlikte olmustum dicem iste🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️
Bence sakın ama sakın deme senle birlikte mezara kadar gitsin
Ya beni bir kisiyle kabul etmeyecekse de onunki sevgi olmuyor artik. Kabul etmezse etmesin o da oha yani
Sen bilirsin bazı sırlar ömür boyu saklanır.😏
Evde saklayabilir misin vibratör alsan
Yok ben ailemleyim☹️ acaba daha etkili elimi kullanabilir miyim🤦🏻♀️🤦🏻♀️of ya
Ailenle sakşayabileceğin tarzda linkler yollayacağım yarın ☺️
Yok ben baktim👼🏻 ruj vs modu varda. Annem aaa ruj mu bakim rengine diye bile surmeye calisir sonra surprizzzzz
Benim icin trajikomik yani
Hahaha çok fena senaryo. Ama durumların fena 😞😞 seksting artı parmak iyi gelebilir. Arzulandığını hissedersin
Nasıl son durumlar
Açıkça söyleyeyim içine bir şey girmesi lazım. Parmakla yapsan 2-3 tanesiyle boşalamaz mısın?
Haklisin. Parmaklarim cok kucuk😅
Hahah çok tatlısın :) Başka bir şey kullansak o halde evden?
Herkes bana sexting teklif ediyor☹️
Yok beni yanlış anladın ya. Kullansak derken seni kastettim. Ayrıca tabiki de unutabilirsin herkesin exi oluyor bunlar gelip geçici şeyler. Ayrıca sen değerli bir kızsın baksana isteğin olsa da kocana saklıyorsun kendini. Kendin tatmin olmalısın diye başka bir şey kullansak dedim senin adına :)
Hı anladim🥹🥹🥹
Çok tatlı emoji bu ya :) Dediğime katılıyor musun?
Bakana kadar ne yazdigini unutmusum😂
Hahaha ya çok girmiyor musun buraya
Yok
İşte bu yüzden kendini kocana saklayacaktın, geçmiş olsun.
Evet haklisin ben sevgilimle evlenecegimi dusunmustum ama terk etti
Senin adına üzüldüm. Zaten sen ilkini unutamazsın, hayatına girecek olan yeni kişiye de haksızlık yapma bence.
Ne haksizligi. Onunla da mi ol diyorsun? Ya ben cok pisman oldugumu soylicem yine de kabul etmezmi
Hayır hayatını yakma, aklın hep ilkinde kalacak.
bastiramazsın onunda kabul edeceği biriyle ihtiyacını gider
Ben bunu istedigimi soylesem herkes kabul eder zaten😒😒😒 21 yasinda guzel kizi kim istemesin😒😒😒 ama ben kocami dusunmek zorundayim
mastürbasyon çare değilse sexting yapabiliriz
mastürbasyon yetmiyor mu
Yani pek degil
Peki mastürbasyon esnasında bişey kullanıyor musun
Yok
Onu dene o zaman
Naptın
Bisey yapmadim
Napmayı düşünüyorsun peki
Bastırma olduğu gibi kalsın
Yaptığın şeyden pişmanlık duyarsan isteğin azalır
Bastırma iyi böyle boş ver
Mastt
Oyuncak almalısın
Fb bul evlenene kadar onla yap kaç yaşındasın
Mastürbasyon yapabilirsin
Ya resmen istegim gitmiyor. Anlik gidiyor evet ama gun icersinde yine bir tetikleyiciyle geliyor
Ne tetikliyor gün içinde
Ona benzeyen birini gormek veya onu dusunmek fotograflarina bakmak off ne biliyim var iste
Kendini baskılama. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Mastürbasyon da yapabilirsin.
🙁🙁🙁
Ne oldu
Konuşmak ister misin
Sevgili yap
Sagol kanka hic aklima gelmemisti
şu an boşta mısın