Biz sadece ssex. ting yapıyoruz. Inliyor, dili dışarı çıkıyor kendinden geciyor boşalırken ama 9 kişiyle birlikte olmus. 2 sevgilisiyle düzenli bi seks hayatı varmış. Sordum ve söyledi. Benden böyle bi beklentin olmasın geçmiş yaşantılarına dayanarak dedim. Evlenmeden senden bi beklentim yok seninde benden böyle bi beklentin olmasın dedi. Kıskanıyorum düşündükçe geriliyorum. Evkensekte beni hep onlarla kıyaslamaz mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kıyaslar. Onu doyurmazsın. Her seferinde daha fazlasını eleştirip seni beğenmez. Seni aldatma ihtimali çok yüksek. Çünkü o anladığım kadarı ile farklı zevklere alışmış, bağımlı olmuş, artık o iflah olmaz… 😎
05 Yorumla- +1 yıl
2 sevgili 7 başka dedi hadi o 7 taneyle bir kez oldu diyelim. Ama sevgilileriyle aynı üniversitede imiş üstelik bu ev de kalıyormuş. Bi ilişkisi 9 ay bi ilişkisi 2bucuk yi l sürmüş. Bunlarla birden fazla kez olmuştur. Yanı 22 23 yaşındaymış daha isteklidir o dönemde. Zaten 2 buçuk yıl süren bunu aldatmış o yüzden ayrilmislar
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır kıyaslanmaz eğer aptal değilse. Ve sen kafanda bunu hep büyüteceksen bu ilişki yürümez. Sana bir tavsiye vereyim : Cevabından hoşlanmayacağın soruyu sorma :)
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte o kıyas yapmıyor sen de düşünme fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Erkeklerin söylediğinin 1/3’ü doğru. Yani 3 kızla olmuş. Kıskanacak bir şey yok
03 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dersin. 2 si sevgiminmiş. Önyargıyla bakmayacaksın ve unutacaksın tamam mı dedi. Tamam dedim söyledi. Ilk ne zamandı dedim üni 1. Sınıf 2017 dedi en son dedim geçen seneydi dedi. Ihanete uğramam değil mi libidon yuksek malum yaşanmışlığın da var dedim deli mısın sen bana yetiyorsun istediğim zaman yazabiliyorum dedi tensel tatmin illaki farklıdır bilmiyorum dedim. Elim yetiyor bana dedi. Ihanetin affı olmaz bil dedim bende de olmaz dedi. 2 buçuk yıllık sevgilisi onu aldatmış o yüzden ayrilmislar
Kabullenemeyeksen ayrılmalısın ileride daha kötü olur
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum 2 sevgilisiyle yapmış. Biri 9 ay diğeri 2 buçuk yıl sürmüştü. Hafta da iki kez yapsa 2 buçuk yılda 250 kez oluyor.
Bide o kızların ilki olmadım dedi. Yanı muhtemelen birleşmede yaşandı.
Keşke sormasaydım. Belkide benk onlarla kıyaslayacak hep. Bide benimle sexting yaparken kendinden geçen biri kimbilir onlarla ne zevk alnistir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin daha önce düzenli cinsel hayatı olduğunu öğrendim. Kıskanıyorum galiba nasıl atlatırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat