2 yıllık sevgilimle artık sevişmek istemiyorum, isteğimi nasıl artırabilirim? Uzun ilişkide cinsel hayat nasıl canlı tutulur?

Sevgilimi çok seviyorum ancak artık onunla sevişmeyi çok sık istemiyorum. Sürekli birlikte olmamıza rağmen neredeyse iki haftada bir sevişiyoruz. Ondan uzaktayken onunla sevişmeyi hayal ediyorum ama yanına gittiğimde hevesim kaçıyor. Yatağa uzandığımızda uykum geliyor hiçbir şey yapmaya gücüm olmuyor. Çoğu zaman üşeniyorum ya da istemediğim halde onunla sevişirsem ikimize de saygısızlık etmiş olurum diye düşünüyorum. Her yatağa yattığımızda sevişmek istiyor ve uzun reddedişler sonrasında yapmamaya ikna oluyor. Bazen onu reddettiğim için kendime çok kızıyorum ağlıyorum ondan özür diliyorum. Çoğu zaman bana anlayış gösteriyor ama üzüldüğünü ve artık onu sevmediğimi düşündüğünü biliyorum. O bu kadar istedikçe ben daha çok soğuyorum. Sarılmak öpüşmek hoşuma gidiyor ama başka bir şey yapmak istemiyorum. Yaptığımız şeyler bana çok rutin geldiği için ya da genel tavırları çok maskülen olmadığı için böyle olabilir diye düşünüyorum. Bu isteksizliğimin neden olabileceğine dair yorumunuz var mı merak ediyorum. Nasıl cinsel isteğimi arttırabilirim nasıl sevişmeyi isteyebilirim bir fikriniz varsa paylaşmanızı çok isterim. Özellikle uzun bir ilişkide cinsel hayat nasıl canlı tutulur merak ediyorum.

2 yıllık sevgilimle artık sevişmek istemiyorum, isteğimi nasıl artırabilirim? Uzun ilişkide cinsel hayat nasıl canlı tutulur?