Cinsel Yaşam Kapalıyım ama çok azgınım neden sizce? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 016 Kapalıyım ama çok azgınım neden sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tatmin olamadığın için 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Neden utanacaksın? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kapalıyım.. Yorumla Aklıma1ŞeyTakıldı 1 yıl Olabilir kapalı olman insan olmadığın anlamına gelmiyor. Kapanmak biyolojik olarak gereksinimlerini durdurmaya yarayan bir şey değil. Kapanmak bir inanç libido bir biyolojik olay Yorumla Soran 1 yıl haklısın Yorumla
MertKaya987 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şu an nasıl? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Şuanda azgınım diye sordum Yorumla MertKaya987 1 yıl Konuşm@k ister misin? Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla
Kemal0077 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Bnde öyleyim bu ihtiyacını gidermek istrm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olcak o Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bütün kapalılar aynı 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal tabiki 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Çok normal aslında 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Gayet normalsin. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. harikasın ;) 0 1 Yorumla sedomania2 1 yıl seni tanımak isterdim ;) Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Heyecan ve farkliligi seviyomusun
niye evlenmiyon
Başın kapalı, a.. mın değil ya.
Tatmin olamadığın için
Neden utanacaksın?
Kapalıyım..
Olabilir kapalı olman insan olmadığın anlamına gelmiyor. Kapanmak biyolojik olarak gereksinimlerini durdurmaya yarayan bir şey değil. Kapanmak bir inanç libido bir biyolojik olay
haklısın
Şu an nasıl?
Şuanda azgınım diye sordum
Konuşm@k ister misin?
Olur
Bnde öyleyim bu ihtiyacını gidermek istrm
Nasıl olcak o
Bütün kapalılar aynı
Normal tabiki
Normal ya bastırılmış duygular işte
Çok normal aslında
Normaldir.