- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılŞu veya bu nedenle kapalı ya da tesettür denilen kıyafeti giyiyor olman dişiliğini ortadan kaldırmıyor. Senin de her kadın gibi cinsel arzuların var, Şehvet duygun var, libidon var, okşanma, sevişme, zevk alma ve zevk verme dürtülerin var. Kıyafet seçimi bunları ortadan kaldormaz, kadın olduğun gerçeğini değiştirmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılLibido yükseliminin tesettürle ve açıkla alakası yok. Yeni de başlasa, yıllardan beri içinde de olsa hep seninle. Bu yükselme durumunu herkesle değil de, tek bir kişiyle paylaşmalısın. Paylaştığın kişi de her zaman seninle bu duyguyu yaşamamalı, yeri geldiğinde fren yapmanı sağlamalı.
01 Yorumla- 1 yıl
Bence. Yalandan kapaliyim yazmis. Zorla kapatildiysa baska. Cunku. Kendi istegiyle kapanan. Boyle baslik atmaz. " Hey Ben cok istiyooruum!'. diye. baslik mi olur birde bunu. Kapaliyim diye yapiyor? Kimse inanmaz kapaliyim olduguna
1 yıllibidonun yüksek olması çok iyi bunda utanacak bir şey yok ama eş seçiminde onun da libidosunun yüksek olmasına dikkat et yoksa mutsuz olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır utanılacak bir şey değil. Bende muhafazakarım ama çok istekli bir erkek oldum zamanla, bunlar normal şeyler. Özelden bir şey sorsam olur mu
01 Yorumla
Soran1 yılOlur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
1 yılyok alakası yok bul kendine göre birini ihtiyacını gider. ya da evlenen kadar bekle eşinle helal olarak yap ama libidonun yüksek olmasının sebeblerinden biri çok fazla tatlı tüketmen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılher kadin olabilir ama kendini nasil tatmin ediyorsun? ya da icinde nelerle geziyorsun? ona gore degisir
08 Yorumla
Soran1 yılElimle tatmin ediyorum iç çamasır guzelliğine de dikkat ediyorum
- 1 yıl
merak ettigim kendini Seksi hissetmek icin ne yapiyorsun? o icinde ne gibi ic camasirlari var. ve onlarla disarida geziyor musun?
Soran1 yılgüzel camasırlar işte ve evet
- 1 yıl
bence normal. topuklu ve jartiyer kullansanda, icine kulot giymesende normal bence.
Soran1 yılImm
- 1 yıl
ne o bana mi halleniyorn? :)))))
Soran1 yılNalaka
- 1 yıl
iyi boyle devam et. aranilan kadin. muhafazakar gorunumlu atesli kadin
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabikide neden utanasin herkeste olan bir şey bu açık kapalı farketmiyor ki
20 Yorumla
1 yılGünde kaç defa yapıyorsun, hiç oral seks yapmayı düşünüyor musun?
04 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon eğer ev bossa o gün 3-4 kez yaparım normaldede iki üç günde bir yaparım her türlü şeye de acıgım
- 1 yıl
Konuşmak ister misin
- 1 yıl
Günde 3-4 çok fazla, bağımlı olmuşsun. Seni o bağımlılıktan kurtarmak gerek. 😅
- 1 yıl
Hey selam
1 yılKapalı olunca şeyini kesip kasaba vermiyo ya. Kapalılar daha orro hem zaten, açıkların olayı geri planda
00 Yorumla
1 yılLibidonun yüksek olması giyimle ilgili değil ki. Ama sevgili yapmayıp sevişmiyorsan daha da istek artar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı. Kapalı olman istekli olmana emgel bir durum değil bence, ayrıca sende insansın ve bunlar bedensel ihtiyaç o yüzden normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal bence kendini gece yatmadan önce tatmin etmekten başka çaren yok
06 Yorumla
Soran1 yılYapıyorum iki üç günde bir
- 1 yıl
Gece iki kere yapıyorsundur sandım
Soran1 yılYok ya o kadar da değil
- 1 yıl
Ah sen elime geçecektin kiii
Soran1 yılDiyosun
- 1 yıl
Evet diyorum. O zaman görürdük azgınlığının sınırınj
kapalılıkla alakasız yok. normal insani bir olay. herkeste var. az ya da çok. kafana takma. utanılacak bişey değil. benim de öyle.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım senin genetik tapın öyle olabilir ama çözümü bol bol mastürbasyon yap rahatla yapıyormusun?
00 YorumlaHayır ınsanın dogasında olan bir şey bunu kapalı ya da acık olmanla alakası yok. Keşke her kadın senın kadar istekli olsa 😊
00 Yorumla
1 yılyo , sağlıklı biri için normal. saçın görünmüyor diye libido düşmüyor canım ya.
hangi şehirdesin?00 YorumlaYok knki ama libidon yüksek diye sakın hatalara düşme pişman olursun
00 Yorumla
1 yılYoo ne alaka olabilir insanın doğası gereği sonuçta ihtiyaç yani
00 Yorumla
1 yılKapalı kadınlara seks yasak değil ki yaaaa... Yasakta biz mi bilmiyoruz yoksa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDiğer Kapalı kadınların cinsellikle ilgisi yokmus gibi bir paylaşım olmuş normal sağlıklı bir insan vücudunda yaşayan herkes için normal bir durum bu kapalı olunca bir muafiyetin olmuyor
00 Yorumla
1 yılkapalı olup da hem günah hem de toplum baskısı sebebiyle istekli olmayan kadın var mı ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılkapanıp bastırdığın için içerde ateş çok oluyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYooo gayet doğal yaşının etkiside var ki muhtemelen tembel bir yaşam sürüyorsun onun etkisi yüksektir … Ama utanılacak ayıplanacak bir durum değil bu lakin nefsine hakim olman önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Libido ile kapalı veya açık olmamın ilgisi yok ki artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılAsla utanılacak bir şey değil. Ama sınırlarını bil lütfen. Libidonu k8ntrol etmeyi de bil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kapalı açık farkermiyor partnerin yoksa çözümü belli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye utanılacak bişey olsun. Onunla alakalı benimde başıma bişey geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhic alakası yok normal yani kapalılıkla bi ılgısı yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bi kadın olarak böyle arzulanman gayette normal kapalı açık farketmez. mastürbasyon yapıyor musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılNormal tabi. Bu kapalı olmakla ilgili değil fazla. Libidon yüksek. Harikasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil çok normal bir durum herkes insan ve bu bir istek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOfff harika bence
bastırılmış duygular seni ele geçirmiş bende seni elime geçirmek isterdim 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulursun birini... sana güzel bir oral yapar kivrandirur seni zevkten kendine gelirsin
06 Yorumla
Soran1 yılHamile kalmaktan korkuyorum
Cevap sahibi1 yılÖyle hamile kalmazsın korkma... yakında olsam ben yardim ederdim karşılıksız
Soran1 yılHe knk
Soran1 yılAh çok yardımseversiniz 🤍
Cevap sahibi1 yıl2 farklı cevap aldım hangisini ciddiye almalıyım 🥺 gercekfen seni rahatlatirdim güzel bir oralle senden bir beklentiye girmeden
Cevap sahibi1 yılİnsanlar karşılıksız birbirine bir şey yapamaz mı kimsenin kimseye güveni kalmadı mi
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Utanılacak bir şey değil insani bir durum bu kapalısın diye isteğin olmayacak mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. tam aradığım kişisin eğer cinsellikte sınırın yoksa bul beni :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O işler kılık kıyafete bakmaz bu kadar da abartmayın ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKapalı olunca libidonun düşük olacak diye bir şey yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir an önce evlen o zaman. Yoksa bu gidiş hiç iyi değil 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçünkü kafan hava almadığı için sıcakta yanmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNiye kapalılar kadın değil mi? Onların da cinsel arzuları var tabiki.
00 YorumlaGözün herşeye kayar mı ya da her yaş erkeğe yapamıyorsan yasak yaşlara yönel
011 Yorumla
Soran1 yılYasak yaş ne mq
- 1 yıl
Çok azgınsın o yüzden dedim kendini tatmin edecek çok şey var genelde işte halka açık konuşuyorsun yaş kaçtı peki
Soran1 yıl18 yasındayım
- 1 yıl
Tamam ben kötü bir şey demedim normaldir bu yaşta tam da çağındasın çok gençsin canın ister içten içe gözün herşeye kayabilir çünkü canın istiyor istersenn eklee beni konuşalmm herkese açık konuşamıyorsun
- 1 yıl
Gizliyim ben ekleyemezsin şimdi ekle çıktım
Soran1 yılİstemez
- 1 yıl
Ne oldu birden ne değişti herkese olumlu olurken bana neden tabuladın acaba kaba saba mı olsaydım
Soran1 yılhayır onlarla da konusmadım gerçekten hatta engelledim
- 1 yıl
Tamam da bemi sen anlamadın işte ben o bildiğin toplumdan Erkeklerden değilim seni kötü olarak bilmedem normaldir dedim ihtiyaç bu olacak elbet kalkıp bu şöyledir böyledim demedim beni yanlış bildin ki sen böyle yaptıkça benim bir şey dememe gerek yok çünkü sen kendini herşeye süreklüyorrsun ben seni yargılamadım lütfen beni tanımadan etmeden böyle yapma diğerini bilemem ben herkes değilim gerçekten ben senden bir şey istemezdim içini dökerdin en fazla ne bekledin anlamadım
Soran1 yılHm gizliden cık o zamN istek atarım
- 1 yıl
Sen boşuna tedirgin oldun ben seni kötülemem rahat ol tabi ki çıkarım gel tecrübe de veririm belki
Aksine karşı tarafı daha da tahrik eder erkekler istekli kadınlara dayanamaz, birde tesettürlü olanı bulmuşsak + puan 😊
00 Yorumla
1 yılKapalı ya da açık olmanla bir ilgisi olduğunu düşünüyor musun gerçekten?
00 Yorumla
1 yılKenyali lazım sana ancak seni keser
02 Yorumla
Soran1 yılO ne
- 1 yıl
30 cm malafati olan
Gizli Üye(18-24)1 yılBir şey sorabilir miyim
23 Yorumla
Soran1 yılSor
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılÇıktım
ne güzel işte. bana öylesi lazım :)
00 YorumlaYaşın doğruysa o yaşlarda normal.
00 YorumlaKonuşalım istersen
#Hükümdar00 Yorumla
1 yılKapalılar neden böyle ya?
00 YorumlaBence gayet normal mastürbasyon yap
00 YorumlaKo nu selam istersen?
00 Yorumla
1 yılVideomu atayım yorumla o zaman
00 Yorumla
1 yılHayır tabiki doğal bişe utanilicak bişe yokk
00 Yorumla
1 yılUtanılacak bşr şey değil merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kapali istekli dedin mi akan sular durur bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılNormal be. Sadece açık etmiyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. İnsansın ve bu çok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılBen de açığım ama çok azgınım hadhafh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz de öyleyiz bacım
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbi gunde max kac kere mastürbasyon yaptin..
07 Yorumla
Soran1 yılBir keresinde çok istekli ve evimin boş oldugu gün 4 defa bosalmıstım
Cevap sahibi1 yılDar mi giyinirsin
Soran1 yılÇoğu zaman
Cevap sahibi1 yılPeki seksi camasirlar da giyer misin?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılminnacik konusmak istiuyorumm seninle yaa.
Cevap sahibi1 yılkonusalim mi
Gizli Üye(30-35)1 yılHadi ya neden ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal bir şey çoğu insanda olmayan bir özellik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPartner bul sevis Gayet doğal birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana oral yapmak isterdimm tkp at
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKonusalimm
- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi