Cinsel Yaşam Çok azgınım, neden doymuyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yardım edebilecek var mı azgınlıgım gecmiyo sürekli cinsellik istiyorum doymuyorum Çok azgınım, neden doymuyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bende de aynısı var birazdan üç hanımefendi arkadaşımla bulusacagim 0 0 Yorumla
Byroughh Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyorum ama doyumsuz kadınla sevişmesi süper oluyor 0 0 Yorumla
HurişHanım Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Keşke biri banada yardım etse 5 2 Yorumla ziya070 +1 yıl sen evli değilmiydin kız. kocan yardım etmiyormu :) Yorumla tanısanseversinya 3 gü Oluuuur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evliyim ve benimde geçmiyor çünkü karşımda ki fos 5 13 Yorumla MertKaya987 +1 yıl Nasıl oluyor fos? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep uyuyor Yorumla MertKaya987 +1 yıl O nasıl adam ya. Belki bir sorunu vardır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk adımı ben atıyorum Yorumla MertKaya987 +1 yıl Utanıyor mu acaba Yorumla üyeismigereklidiyor +1 yıl Kocan ölü balık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygusuz Yorumla MertKaya987 +1 yıl Umarım çözersiniz bu sorunu Yorumla üyeismigereklidiyor +1 yıl Libido sorunu var onun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalkan kalkıyor ağırdan alıyor aklincak Yorumla üyeismigereklidiyor +1 yıl Sen kaldır o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıcık oluyorum bazen sıkılıyor işin ortasında Yorumla denizseyyahı +1 yıl Bende uyuyamıyorum Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Partner yoksa zaten zor nasıl oluyor ki? 1 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. işin zor herkes o yaslarda öledir 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. tribünler dolar şimdi yola çıkmışlardır 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nasıl bir yardım edebilirim 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. orgazm olmuyorsan normal 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oooooo istediğine baksana 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok mu isteklisin 1 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aç kal 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yaşın kaç? 1 14 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl İstekli olman çok doğal. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Sürekli seks yapman gerekli Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Doyman için Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Rahatlarsın o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Rica ederim. Gülen yüzün hiç solmasın :) Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla Soran +1 yıl Soldu Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Neden ki? Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuk konuscak kimsem yok Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl Akşam müsait olurum 9dan sonra Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep yalan bunlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi gercek Yorumla plnarisi +1 yıl Sebep Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Var yardım ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bende de aynısı var birazdan üç hanımefendi arkadaşımla bulusacagim
Bilmiyorum ama doyumsuz kadınla sevişmesi süper oluyor
Hmm hastanın durumu ağır abazanlık hemen acile alalım
Keşke biri banada yardım etse
sen evli değilmiydin kız. kocan yardım etmiyormu :)
Oluuuur
Evliyim ve benimde geçmiyor çünkü karşımda ki fos
Nasıl oluyor fos?
Hep uyuyor
O nasıl adam ya. Belki bir sorunu vardır.
İlk adımı ben atıyorum
Utanıyor mu acaba
Kocan ölü balık
Duygusuz
Umarım çözersiniz bu sorunu
Libido sorunu var onun
Kalkan kalkıyor ağırdan alıyor aklincak
Sen kaldır o zaman
Gıcık oluyorum bazen sıkılıyor işin ortasında
Bende uyuyamıyorum
evlen istek kalmaz
Partner yoksa zaten zor nasıl oluyor ki?
işin zor herkes o yaslarda öledir
Nasıl bi yardım istersin 😉
Bu çok normal, ve bence gayet çekici
tribünler dolar şimdi yola çıkmışlardır
Nasıl bir yardım edebilirim
Ben sohbet etmek isterim
Kızgınlık donemindesindir 😄
orgazm olmuyorsan normal
Oooooo istediğine baksana
Çok mu isteklisin
Aç kal
alsana vibrtor canim
Fb bul
Tabi istersen
Yaşın kaç?
24
İstekli olman çok doğal.
Sürekli seks yapman gerekli
Neden
Doyman için
Hmm
Rahatlarsın o zaman :)
Anladım teşekkür
Rica ederim. Gülen yüzün hiç solmasın :)
😔
Soldu
Neden ki?
Moralim bozuk konuscak kimsem yok
Akşam müsait olurum 9dan sonra
Hep yalan bunlar
Vallahi gercek
Sebep
sakin kalmaya çalış
al içine rahatla
Erkeksin degilmi
Var yardım ederim