1 yılHiç doğru değil. Bu kızların kıymeti olmaz genelde. Zaten ciddi düşünen bir erkek, kızı babasından ister. Sağda solda zina yapmakla uğraşmaz. 🤷♀️🤷♀️
314 Yorumla
Soran1 yılBen onunla ilerde evlenmeyi düşünüyorum ve benim için çok kıymetli birisi. İkimiz de evlilik için erken olduğunu düşünüyoruz ondan kızı isteyemem.
- 1 yıl
Gelin ata binmiş, ya nasip demiş 🤷♀️
Soran1 yılNasip nasip ciddi düşünüyoruz
- 1 yıl
Yani anlamadım, ciddi düşünüyoruz diyerek birliktelik mi yaşayacaksınız?
Soran1 yılİlerde evlenmeyi düşünuyoruz demek istedim😊
Soran1 yılÜniden sonra
- 1 yıl
Anladım, hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran1 yılTeşekkür ederimm, amin. Sizin için de en hayırlısı olsun😊
- 1 yıl
Teşekkür ederimm ✨️✨️🥺
- 1 yıl
Bravo
Soran1 yılNoldu
Soran1 yıl@MichealJack?
- 1 yıl
yazdığı cevabı beğendim anlamında yazmıştım kral
Soran1 yılAaa tamam ben de seni laf atan tayfadan sanmıştım. Sagol kral
En İyi Cevaplar
1 yılher şeyin bir zamanı var derler, büyüklerimiz boşuna konuşmamış demek bu zamana kadar geldiyse mevzu. eğer senin hayatın senin kurallarınsa neden doğruluğunu sorgulayasın ki?
511 Yorumla
Soran1 yılBilmem yani genel fikir edinmek istedim. Evlenmeyi düşündüğün sevgilimle yaptım ama iste evlenmeden neden yapiyorsun, kızın geleceğini mahvettin evlenmen artık şart falan dediler. Sevdiğim için onun da isteğiyle birlikte oldum ve baya abartarak öfkeyle söylediklerinde suçluluk hissettim
- 1 yıl
bıraksınlar da kızın geleceğini mahvedip mahvetmediğiyle kız kendi ilgilensin ve karar versin. şu an suçluluk hissetmene pek anlam veremedim. sana suçluluk duygusu hissettirmek için kurulan cümlelere karşı olumlu cevap vererek, suçluluk duyarak, onlara istediklerini veriyorsun. kendi hayatım, kendi kurallarım dedin, ve konu orada kapandı, üstü gelemez.
Soran1 yılKesinlikle haklısın. Nerden biliyorlar bilmiyorum, herhalde sınıftaki birkaç kişi sevgilimi ben eve getirirken mi gordü soyledi bilmiyorum. Yani acayip şeyler yaşadım (ailesinden değil çok şükür) sokak ortasında. Ve o dönemler üni 1. Sınıftaydık sevgilimi dışlamaya basladılar garipsediler, biz yan yanayken baya dedikodu falan yaptilar. Sevgilim de bu duruma üzüldü ondan o dönemler suçluluk hissediyordum. Neyseki ilişkimizde bir sarsılmaya sebep olmadı bu olaylar.
- 1 yıl
bu zamana kadar devrilmeyen hiç devrilmez. bununla beraber ilişkinizin uzun süreli olacağından eminsindir zaten. bu ilişkiyi başkalarının fikirlerini önemseyerek kimseye kalmadan kendin devirme sakın.
Soran1 yılİlişkimizi asla devirmem, uzun süreli olacağını düşünüyorum buna göre adımlar atıyorum. İyi niyetlisiniz, destekleyicisiniz çok teşekkür ederim😊
- 1 yıl
rica ederim, buna göre adımlar attığını kendin de söylüyorsun zaten aslında. senin gibi ilişkisine sahip çıkanı bulmak zor bu devirde, sen de biliyorsundur az çok. sevgilin çok şanslı ve bu şansı ileriki hayatında da kullanmalı, uzun süreli olması dileğiyle. 😇
Soran1 yılAaaa çok mutlu oldummm Allahim cok pozitifsin😃😃😃 haklısın, bu devirde sağlıklı iliski bulmak çok zor. Erkek muhabbetlerinde duyduklarımı bir duysan öğk midemi bulandırıyor ondan ben de evlilik öncesi cinselliğe soğuk bakıyordum, birbirini kullanmak falan bana çok iğrenç geliyordu. Bizimkisi bu yönde olmadığı için ve birbirimize sahip olduğumuz için cok şanslıyız🫂 Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın.
- 1 yıl
ben de böylesinin kaldığına çok mutlu oldum.. 😃😃 iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. böylelerinin üremesi şart gerçekten, umarım kız arkadaşınla beraber kendin gibi, güzel yetiştirebileceğin bir evlada sahip olursunuz. 🙏
Soran1 yılRica ederim, Amiiinnn🫂🙏🙏
- 1 yıl
cok dogru kadında ısteyerek yapıyo evlenemeyecegınıde bılıyo hersey olabılır.. ancak erkek yapıyo kımse bakıremısın demıyo kadında bakırelık aranıyo buda sacmalık..
Soran1 yılAynen bu da ayri bir Iq'suzluk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılDogru degil ama dogru olmamasi kimin umrunda 🙂🙂🙂
31 Yorumla
Soran1 yılAynı şekilde düşünüyorum
Evlenmeden olmaz
42 Yorumla
Soran1 yılMantıklı, sağolun yorumunuz için
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yanlış
31 Yorumla