Kocana bağlı sertliği nasıl acaba benim sertliğim çok sert dayanamazsın çünkü öyle olursa kötü olur bence ben altıma alıp kütür kütüe tokatlayarak yaparım çünkü
Dayanabilen kadın önemli orada sertçe sokarken arka arkaya defalarca boşalmalı kadın zaten iri kalın olduğundan benim ki boşalman 2 dakika sürmüyor dardır seninki hala iyi kavrıyordur penisi pozisyon ne seversin en çok tokatlar mı kocam da sokarken
Güzel altta olmalı kadın zaten erkeği ona hükmetmeli adeta ezerek * inletmeli iri kalın aleti içine alırken kıvranmalı acıdan zevk almayı bilmeli ne sıklıkla seks yapıyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Eşimin hamile olduğunu 2 buçuk ay sonra öğrendik. O sürede sert seks yaptık. Bir sıkıntı olmadı ama dikkat etmek lazım tabi
2 buçuk ay hiç test yapmamış mı
Regl gecikmesi olunca oda ilginç
Regl gecikmesi olmadı ki. Normal regl oldu gününde
Hamileyken regl olunmaz kesinlikle.
Olunur. Eşim regl oldu ilk ay.
Sıkıntılı bir durumun yoksa ilk bir kaç ay olabilir. Ama yine de fazla riske girmeye gerek yok bence...
sert veya yavas değişen bir şey olacağını düşünmüyorum
Doktorun ilişki yasağı koymadıgi sürece hamilelik süresinde her an ilişkiye girilebilir ve çocuk gelişimi için çok olumlu sonuçları vardır
7. Aya kadar ilişkiye girebiliyorsunuz. Hamileliğin başında istediğiniz gibi yapın sorun olmaz
cok etki etmez ama. dikkat et. sert mi seviyosun?
Evet
doktoruna danisman abes olacak o nedenle 3. aydan itibaren dikkat edin. ilk donemlerde ziplatip kokleyebilir sorun olmaz.
3. Aydan Öncesinde daha riskli değilmi
nornal saglikli bi gebelikte degil, hasas bir durum varsa risklidir
Doktor uyarmadıysa sorun tok
Merhaba ben jinekologum evet zararlı
Tabiki aslında hiç yazmasanız daha iyi
Herhalde. Abartmayın bence
Ne kadar sert?
Sert yani bildiğin baya sert
Pozisyon olarak nasıl olacak hamile iken domalabilecek misin kaç aylık
2 aylık daha yeni
Kocana bağlı sertliği nasıl acaba benim sertliğim çok sert dayanamazsın çünkü öyle olursa kötü olur bence ben altıma alıp kütür kütüe tokatlayarak yaparım çünkü
Bende sert seviyorum eşimde penisi 22 cm oldukça sert oluyor
Benimki de iri kalındır yakın sayılır sertçe sokmak harika ama bayılırım kadını altıma alıp ezerek * dayanabiliyor musun sen
Yani pek dayanamiyorum ama seviyorum
Dayanabilen kadın önemli orada sertçe sokarken arka arkaya defalarca boşalmalı kadın zaten iri kalın olduğundan benim ki boşalman 2 dakika sürmüyor dardır seninki hala iyi kavrıyordur penisi pozisyon ne seversin en çok tokatlar mı kocam da sokarken
Evet altta olmayı severim
Güzel altta olmalı kadın zaten erkeği ona hükmetmeli adeta ezerek * inletmeli iri kalın aleti içine alırken kıvranmalı acıdan zevk almayı bilmeli ne sıklıkla seks yapıyorsunuz
bir şey olmaz devammke
Çok sert yapmayın
Ne kadar sert mesela
Değil.
Yani
Tabıkı
olabilir
zararsız
Sert olmaz
Niye
Hem zararlı hem riskli
Değil girilebilir