Bir aylık hamileyim. Cinsel ilişki sakıncalı mı hamileyken?
Evet bebeğe zarar verir
Hayır bebeğe hiçbir zararı olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir aylık hamileyim. Cinsel ilişki sakıncalı mı hamileyken?
Merhaba, hamileliğinizde özellikle ilk üç ay dikkat edilmesi önerilir cinsel anlamda fakat bu durum, yıpratıcı pozisyonlarda ilişki yaşanmaması için söylenen bir önlem cümlesidir. Bunun dışında gayet rahat ilişki yaşayabilirsiniz. Doktor uyarıları dikkate alınarak ki, doktor bir sakınca olması halinde size mutlaka söyler , bunun dışında, son güne kadar devam edebilirsiniz. Pozisyonları, hız ve sertlik durumlarını kendinize göre ayarlayarak. Bebeğinize sağlık ve mutluluk içinde kavuşmanızı dilerim.
Evet veriyor
Hamilelikte cinsel ilişki sanıldığı gibi bebeğe zararlı bir durum değil. Düşük olma ya da bebeğin özel bir bebek olması dışında doktorunuzda dikkat etmeniz gerektiği konusunda uyarmasıysa hiçbir sorun yok. Aksine ilişkiye girmenin doğum yapmak üzerine bir çok olumlu etkisi var, mesela doğuma da ilişkiye girilip öyle gidilmesi önerilir çünkü doğum oldukça kolaylaşıyor.
Bebeğe zarar verebilir.
Cevap
62Cevap
Eğer riskli bir gebeliğin yoksa 8. ayın sonuna kadar cinsel ilişkiye girebilirsin.
İlk ve son iki ay dikkat edilmeli diye biliyorum
Evet bebeğe zarar verir
"Kadınlar, en çok hamile olduğu dönemde aldatılıyor. " dedikleri için bunu araştırmıştım. Hamile olduğun ilk aylar değil ama doğuma son birkaç ay kala bebeğe zarar veriyormuş.
"Hamilelik süresince yaşanan cinsellik, eğer hamilelik sorunsuz geçiyorsa ve bir komplikasyon gelişmemişse bebeğe ve hamilelik sürecine zarar vermez. Cinsel ilişki ve orgazm, düşükle ya da erken doğumla sonuçlanmaz. Düşükler çoğunlukla bebekteki kromozomal bozukluklar sonucu meydana gelmektedir. Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde orgazm, rahim duvarında kasılmalara neden olabilir. Bu kasılmalar doğuma sebep olmaz. Cinsel ilişki sonrası yatarak dinlenmek orgazma kasılmalarının geçmesini sağlar. Yine de hamileliğin son haftalarında, erkek ejakulatı icindeki prostaglandinlerin hormonal bir tetikleme ile doğuma neden olabileceğine dair bazı düşünceler mevcuttur. Bu sebeple, doktorunuzun tavsiyesiyle son haftalarda özelliklede erken doğum hikayesi varsa cinsel ilişkiden kaçınmak gerekli görülebilir. Herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalık varlığında oluşacak enfeksiyon, hamilelikte ciddi sağlık problemlerine yol açabilir. Herhangi bir risk faktörü olduğu durumlarda prezervatif kullanılması veya cinsel iliskiye ara verilmesi gerekir. "yazıyor Medicana'nın sayfasında.
Herhangi sıkıntılı bir durum yoksa dr bir risk görmediyse hamileliğin sonuna kadar cinsel ilişkide sıkıntı yok hatta kadın hamile iken daha istekli olur ve cinsel ilişkinin faydası vardır tabi dr aksi bir durum söylemediyse hamilelik döneminde erkeğin işine gelen en güzel yanı içine rahat rahat boşalmaktır hamilelik döneminde uygun pozisyonlarda seks yapmak gerekir misyoner tavsiye edilmez genelde kaşık doggy ya da cowgirl ya da ayakta eller duvara yaslanmış kadın hafif one eğilmiş pozisyonda kadının rahat edecegı pozisyonlardır.
Bir aylık hamileyken ilişkiye girmenin genellikle bebeğe zarar vermesi beklenmez. Her hamilelik farklıdır. Eğer herhangi bir risk faktörü, düşük tehlikesi veya sorunlu bir gebelik yoksa, genellikle doktorlar doğuma 2 hafta kalana kadar cinsel ilişkiye girilmesinde sorun görmezler.
Bu konuda doktoruna danışmak, hem senin hem de bebeğin sağlığı açısından en doğrusu.
1 aylık hamilesin, hamile olduğundan eminsin ve mutlaka bir kadın doğum uzmanı ilede görüşmüşsündür. Gözünü sevdiğim bu soruyu buradakilere değil ona sor, nereden bilsin buradaki insanlar branşları mı? İçinizde kadın doğum uzmanı veya kadın doktoru olan var mı?
Hamileliğin ilk aylarında cinsel ilişkiye girmek genellikle güvenlidir ve bebeğe zarar vermez. Ancak her hamilelik farklıdır, bu yüzden en doğru bilgi için doktorunuzla konuşmanız önemlidir. Eğer düşük riski veya başka komplikasyonlar varsa, doktorunuz size özel tavsiyelerde bulunacaktır.
İlk üç ay düşük riski, son üç ayda erken doğum riski var. Yinede doktorunuza danışın
tam tersi ilişki yaşamalısınız ki bebeğe faydası olsun.
penis vajina ilişkisinin bebekle alakası yok bebek vajina içinde değil.
siz orgazm olunca oxitociyn hormonu salgılarsınız bu mutluluk hormonudur. bebek daha sağlıklı ruh yapısında doğar
Bu kişiye göre değişir kadın doğum doktoru bunu söyler ilişkiye girin ya da fazla yapmayın diye bize doğuma 2 hafta kalana kadar yapabilirsiniz demişti rahim genişler kolay doğum olur diye bir sıkıntı yaşamadık
Bekle ya azdın mı hamileyken nasıl canınız çekiyor hey Allah'ım ya..
deli misin sen :D bu oraldan hamile kalırmıyım gibi bir soru oldu. herhangi bir sakınca yok ise ki genelde olmaz son haftalara kadar dılo dılo yaylalar
Yatakta eşinin beden ağırlığını sana vermemesini iste! Aşırı eğilmeli ya da ikiye katlanmalı pozisyonlardan kaçın! Slow seks tercih edin ve bacak omza pozisyonunda denemeler yapın! :)
Her gebelik farklıdır ama sıkıntılı bir gebelik değilse sorun olmuyor. Sadece doğuma 1/2 hafta kala izin vermiyorlar. Ama yinede sen kesinlikle doktoruna sormalısın.
Doktor kontrolünde yapsanız daha iyi. Yani kimisi için 1 aylık risken kimisi için 6 aylık risk. Önce bir doktorunuzla görüşün derim. Ha hamileyken seks yapmak bebeğe de anneye de faydalı.
Buna en iyi doktorunuz karar verecek
Eğer doktorunuz size riskli veya perhiz vermediyse, devam edebilirsiniz, belli pozisyonlarda
Herkesin hamileliği farklı ya bazılarına zarar verirken bazıları ilişkiye girebilir ve buna biz değil doktorun karar verecek.
bebeğin kalp atışları alındı ise ve düşük riski yok ise cinsellik yaşanabilir. ilk 6 ve son 4 hafta ilişki için uygun zaman dilimleri değil
Zarar vermesi size bağlı hamilelik sürecinde cinselik farklı yaşanır internetten araştırabilirsin
Doktoruna sor. Rahim duvarına tutunma sorunu yoksa bir şey demez sanıyorum. Oral vs daha uygun gibi şimdilik. Sabır
Bir zararı olur ya da olmaz diyemeyiz ona doktor karar veriyor annenin durumuna göre bence bir doktoruna danış
Doktoruna sorsan daha iyi ama benim bildiğim herhalde son bir kaç ay haricinde bebek de sağlıklı olduğu sürece bir sıkıntısı yok.
Hamileligin ilk 3ayi yapmak zararlidir son 3 ay da yapılabilir.
eğer düşük riskin ve kanamanın yoksa gir bizim doktor öyle demişti
Allah güzel bir evlat nasip etsin 6 aya kadar sorun yok sonrasi iliski kesilmeli
Doktorunla görüş bunu burdakiler ne bilicek seni bazıları risklidir bazıları değildir
Doktoruna sorsana biz nerden bilelim bu süreç herkeste farklıdır
Doktor söylüyor yapın ya da yapmayın diye doktora sormadan yapmayın
Doktorunuza sorun riskli gebelik degilse sorun olmaz
Belli bir aya kadar zarar vermiyor ama tam detayını bilmiyorum
Merhaba ben jinekologum hamilelik dönemin nasıl geçiyor
Bildigim kadariyla 6 ya da 7 aya kadar iliskiye girilebilir
Sıkıntılı sorunlu bı hamilelik değilse bisey olmaz biz ilk günden beri 3 ay oldu yapıyoruz sürekli bide o 90 kilo ben 52 dusun
Hamile olduğunuz halde mi?
Evet
Evli misiniz.
Ablam doktor daha önce bir yakınına belli pozisyonlards olabileceğini söylemişti ama onun bebeği biraz daha büyüktü 1 aylığı doktora sor
Millet neler neler yasiyor bizim yasadigimizin hayatin mk
Belli bir aya kadar cinsel ilişkiye girilebiliyordu
sen nerden bilion jsjdj
hayirr vermiyor, aksineee spermleerr bebegii besliyorrr <3
bol bol yapinnn
@onnuurrs oyle istee, sen anlamazsinn
Bebek anneyle babanın sevgiyle birleşmesinden mutlu olur.
Doktora git düşük tehliken varsa yasaklar zaten 3doğum yaşadm son 2ay risk
Doktor tarafından Risk yok deniyorsa 8. aya kadar iliski serbest.
Hayir tabiki daha faydasi var kesinlikle iliskiye girlmeli anne icin cok faydali
Evet şimdi çok erken çocuk tutunsun bekleyin biraz. Ayrıca bunları doktoruna sormalısın doktorundan çekinme
Hayır zarar vermez dogge pozisyonu tercih edin be çok zıplamayın sırt üstü yatarak yapmayın kocana çok iş düşüyor ve köklememesi gerekiyor
Doktor izin verdiği sürece sıkıntı yok, kimisi 6 ay kimisi doğuma kadar dikkatli şekilde ilişkiye giriyor
Kontrole gittiğinde doktora sor. Muhtemelen riski yoksa 5 hatta 6. Aya kadar da önerecektir iliskiyi
hamileligin son zamanlarinda zararli diye biliyorum ama doktorunuza sormalisiniz
Uygun pozisyonlarda yapılırsa zarar vermez.
ilk 3 ay galiba bişey olmuyo tam bilmiyorum bende
6 ay sonrası sıkıntı diye biliyorum sorun olmaz
Vermez ln vermez korkmayın bu kadar
bir şey olmaz
ucunu soksun hepsini sokmasın
Son aya kadar bir zararı yok diye biliyorum
lan niye 50 erkek cevap vermiş bu soruya
Vermez. Çok sert yapmadıkça
bu konuda bilgi sahibi değilim
Evet düşük riski var en az 3 ay beklemelisin beden tipine bağlı olarak 2 de olabilir
Hiçbir şey olmaz aksine faydası olur
Doktorla görüşün her hamilelik aynı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?