Cinsel Yaşam Hamile olunca ilişkiye girilmesi zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet bir zararı var mı 15 hftlık oludum Hamile olunca ilişkiye girilmesi zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sıkıntılı ve riskli bir gebelik değilse sorun yok 37. haftaya kadar cinselliğe ara vermemiştim ben.. 40. haftada zaten doğum yaptım.. 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır bir zararı yok doktor yasaklamadığı sürece normal ilişkiye devam edilebilir sadece biraz daha dikkatli olunursa daha iyi olur 0 0 Yorumla
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl Hiçbir sakınca yok. Tabi doktor tehlikeli bir durum tespit etmedikçe. Son 1- 1.5 aya kadar çok normal ilişkinin yaşanması. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. son aya kadar zararı yokdoktor söyler zaten yapmayın diye 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Düşük riski vs yoksa sağlıklı bir hamilelikse son 4 haftaya kadar bir sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Kaptangustoo Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Saglik durumu iyiyse sakinca yok hatta hamileyken daha guzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doktorun size tavsiyesi önemli, bu haftalarda zevk alabiliyorsunuz ama ileriki aylarda zor. Eşimle son 3 aydır hiç zevk alamadık 0 0 Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal şartlarda doktor yasaklamazsa 9. aya kadar ilişki olur denedik biz hamilelik riskliyse yasaklarlar doktorlar sizde risk yoksa devam edebilirsiniz pozisyonlara dikkat ama 0 0 Yorumla
kuaförmasor25 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Doktor kontrolünde yapılması gerekir. Aksi takdirde çocuğa zarar gelebilir. 0 0 Yorumla
soruVEecevap Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sanirim evet qma neyse zaten gizliwj ama merwkw trim 0 0 Yorumla
Alicebeli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kan gelmedikçe hiçbir zararı yok doğuma yakın faydası var hatta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Riskli gebelik değilse yok ama muhtemelen eşin kıyamayıp yapmayalım diyecektir 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Doğru pozisyonda hiç bir mahsuru yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6 aya kadar yok diyorlarda dikkat edin çocuğun kafası yamulmasın 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. 7 aylık olana kadar sorun yok 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Doktor yasak dedi mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sıkıntılı ve riskli bir gebelik değilse sorun yok 37. haftaya kadar cinselliğe ara vermemiştim ben.. 40. haftada zaten doğum yaptım..
Hayır bir zararı yok doktor yasaklamadığı sürece normal ilişkiye devam edilebilir sadece biraz daha dikkatli olunursa daha iyi olur
Hiçbir sakınca yok. Tabi doktor tehlikeli bir durum tespit etmedikçe. Son 1- 1.5 aya kadar çok normal ilişkinin yaşanması.
son aya kadar zararı yok
doktor söyler zaten yapmayın diye
Düşük riski vs yoksa sağlıklı bir hamilelikse son 4 haftaya kadar bir sıkıntı yok
Saglik durumu iyiyse sakinca yok hatta hamileyken daha guzel oluyor
Doktorun size tavsiyesi önemli, bu haftalarda zevk alabiliyorsunuz ama ileriki aylarda zor. Eşimle son 3 aydır hiç zevk alamadık
normal şartlarda doktor yasaklamazsa 9. aya kadar ilişki olur denedik biz hamilelik riskliyse yasaklarlar doktorlar sizde risk yoksa devam edebilirsiniz pozisyonlara dikkat ama
Doktor kontrolünde yapılması gerekir. Aksi takdirde çocuğa zarar gelebilir.
sanirim evet qma neyse zaten gizliwj ama merwkw trim
Kan gelmedikçe hiçbir zararı yok doğuma yakın faydası var hatta
Riskli gebelik değilse yok ama muhtemelen eşin kıyamayıp yapmayalım diyecektir
Doğru pozisyonda hiç bir mahsuru yok
6 aya kadar yok diyorlarda dikkat edin çocuğun kafası yamulmasın
Abartmadan olıur.
7 aylık olana kadar sorun yok
Hamileliğe göre değişir
eşin sana ilgilimidir..
Doktora danis bence
Kesinlikle zararli
Doktor yasak dedi mi