Yan komşumuz hamile olmasına rağmen sürekli cinsel ilişkiye giriyor karnı kocaman olmasına rağmen cinsel ilişkiye giriyor bu zararlı değil mi? Müstakil evlerde yaşıyoruz karıştırma gibi bir şansımda yok seslerden zaten kim olduğuda anlaşılıyor bende merak ettim bir zararı var mı acaba.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer karındaki bebek tek ise 8,5 aya kadar aşırı sert olmayacak şekilde seks yapılabilir eğer bebekler ikiz ya da üçüz ise 7. Ayda seks her ihtimale karşı bırakılmalı zaten seks sadece vajinal olarak algılanmamalı vajina iç derisi ile ağız içi dersi aynı yapıdadır yapmasını bilene ağızda çok tatmin edicidir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aksine uygun pozisyonlarda uygun hızda son 1 ay kalaya kadar yapılabilir. Bu kadını rahatlatır normal doğum yapacaksa doğuma bile yararlı olur. Ama bizim insanların çoğu 9 ay kadınına dokunmaz hatta çocuğum penisimi görmesin falan
10 Yorumla
+1 yılSesleri duydukça seninde canın çekiyordur. Bende arada duyuyorumDüşük riski bitince sanırım olabilir, birde son ay tavsiye etmiyorlar kadın orgazm olurda kasılma erken doğuma sebep olur diye
10 Yorumla
+1 yılİlk üç ay düşük riskinden dolayı önerilmez, onun dışında bir sağlık problemi yoksa son haftalara kadar seks yapilabilir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Zarari yok cocuk rahim icinde ama iliski de rahim agzi kullanilir... cocugun oldugu bölum farkli yani
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten sorum bu değildi ki yine de teşekkürler. :D
+1 yılçok sert yapmadıktan sonra zararı olmaz, hatta faydası var diyebiliriz, boşaldığında kaslar ve bedeni rahatlar
12 Yorumla- +1 yıl
bu arada o sigarayı içmek isterdim mis gibi kokar :)
Soran+1 yıl:)
Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Zararı yok ya.. Ama demekki çok azgın biri mahalleyi ayağa kaldırdığına göre, offf yaaa olsada yapsak:))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılSekizinci aya kdar sert olmadan serbest tabi derin hızlı hareket uzerine abanmak ysak hamile evliler anlatiyrdu 🙄🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoft olduğu sürece sıkıntı yok. İlk ve son ay hariç yapılır. Hatta hamile kadının gerilen o bölgedeki kaslarından dolayı daha çok zevk alır. İnlemesi ondan. Normal zamanda da sesleri çok gelir miydi
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır normal zamanlarda hiç ses gelmezdi bilgilendirmen için teşekkürler.
Sanane kı bırde karşı komşunun gırdıgını nerden anlıyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen karşı komşuyla ilgili bir şey mi demişiyim allahım ya ve anlamadım karşı komşu bir şeye giriyor demedim ki ben.
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlk ve son aylarda önerilmez ama onun dışında bir doktor uyarısı yok ise sorun değil.. tabi pozisyonun önemi büyük
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZararı yok ama bebek ezilmemeli uygun pozisyonda seks yapılmalı
10 Yorumla
+1 yılbi zararı yok yanlış yapılmadı sürece
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir yanlış?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaldizlar bu günler icin var :) canim baldizim :)
15 Yorumla- +1 yıl
Yuh troldür umarım
Soran+1 yılOha
Soran+1 yıl@Alemdaralii trolldür ya umarım trolldür.
- +1 yıl
Umarım yolsa bu kadar pişkinlik pes
- +1 yıl
Hep yazıyor bu. Her zamn da gizli ama aynı kişi sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar ses duyuluyor mu 😅
17 Yorumla
Soran+1 yılBazen bizim evde oluyor zannediyorum. :D :D
Cevap sahibi+1 yılYok artık harbiden mi duvarlar mi çok ince yoksa kadını mi kesiyorlar 😁😁
Soran+1 yılKadın çok yüksek sesli inliyor.. :/
Cevap sahibi+1 yılEv alırken duvarları özellikle inceliycem yoksa bekar bekar o durumlar çekilmez 😅😁
Cevap sahibi+1 yılHayır birde saat kaçta yaptılar kaç defa boşaldı hepsini canlı yayın edasıyla duyuyorsun işin kötü tarafı yarın her ikisininde yüzüne bakicaksin ne diyceksin kadına abla akşamda ne inledin beee 😅😁😁
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yıl😁😁
Riskli gebelik değilse faydası var
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir faydası var?
Soran+1 yılBunu bilmiyordum teşekkürler bilgilendirdiğin için.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Son aya kadar müsade ediliyormuş uygun poz da
10 Yorumla
+1 yılBir süre girilirmiş iyi diyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir aya kadar zararlı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl9. Aya kadar yapılıyor diye biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılDinleyip durma
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden dinleyim ya.
+1 yılO kadar bağırıyor mu ya😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri