Hamile kadın kaçıncı aya kadar ilişkiye girmekte serbesttir. Kaçıncı aydan sonra zararlı olur ve ne gibi zararları olur?
Hamileyken cinsel ilişkiye girmek zararlı mıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İlk trimestr yani rahime yerleşme olma zamanı girilmemesi Daha iyi. Genelde ilk 1 ayda sıkıntı olabiliyor. Abartuslar gelişebilmektedir. Son trimestrın yani 7.5 aylık evreden sonrası riskli oda enfeksiyon oluşabilir. Kadının hareket kabiliyeti ve büyüyen karnı sıkıntı doğurabilir. Hamile olduğunu anlayan kişi kesinlikle kondom kullandırsın enfeksiyon oluşma riskini göze alarak
Ilk aylarda riskli ama dusuk tehlikesi yoksa doktor ile gorusulebilir ve sorun teskili yoksa son bir aya kadar herhangi bir sorun olmaz erken doguma sebep olabilir baska zarari yok
son hamilelik ayında faydası bile oluyor. Doğumun olması için kadının vajinasının açılması lazım, cinsel ilişki doğumu kolaylaştırabiliyor. Ablamın Doktoru anlatmıştı
hamıleyken sızınle ılgılenen dr bunları soyler soylemesede nette yazıyor. hamıleykende ılıskıye gırıloyor ama bence gırmeyın derım. Kadınlar erkeklerını oral gogus ve ellerıyle bosaltıp onları rahatlatsınlar. gorusum hamıleyken yapılmasın coccun ızerıne spermler bırakcaksınız ya da sevk suyunuzu ııyyyyy
O güzel hamile eş o vajinası hamileyken daha büyür daha duyarlı olur hele ki o vajinaya kıyamam sadece beni te em öp yala der durur ama kaçıyor bayanlar asla onu yormayacaksın penisleri ons o özel anını dudak karınla fransız öpüşü ile taçlandırıp gururla büyüyen Klitrois dilimle masaj yapacaksın ama nerdeee
Ya kadina fazla baski yapilmazsa ve kadinin göbeğine basinc yapilmazsa sorun olmaz. bir de kadinin zorlayici hareketlerden sakinmasi lazim. baska da bir sorunu olmaz. istedikleri zaman yapabilirler. Bu arada karikatör de bir harikaymis😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bir tanıdığımın ikizi olacaktı daha ilk aylar falan cinsel ilişkiye girmişler bu sebepten düşürüp kaybettiler çocuklarını. ben üzülmüştüm onlardan daha çok bebeğe anneye zarardır.
Hamileliğe zarar vermeyecek şekilde ve sadece belirli pozisyonu uygulamak şartı ile 8. aya kadar sıkıntı olmaz. Tabi ki kadının ve bebeğin sağlığı ilk sırada gelmek şartı ile. <3
Eger düsük tehlikesi yoksa son iki haftaya kadar bir sorun yok, bebek yeterli derecede korunuyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
doktorlar genelde uygun olmadığını çocuğa düşük sebebi bile sebebiyetten yapmayın der ben hanıma 6 aydır dokunamıyorum 3 ayımız kaldı sağlıklı sihatli gelsin diye çabalıyoruz biraz sıkıntılı bebeğimiz üstüne titriyoruz o yüzden de yapmıyoruz
En İyi Cevaplar