Bilal e anlatır gibi anlattım🤣
Duştan çıkan partnerle oluşan vücut sıcaklığı farkı sevişirken farklı etkiler mi?
Bilal e anlatır gibi anlattım🤣

Mutlaka etkiler.
Sıcak soğuk farkı her durumda ortaya fatklı sonuçlar çıkartır. Bunu açık iki cam arasinda kalmaktan, denizden çıkarken olan hisse kadar pek çok şekilde yaşamışızdır.
Bu durum cinsellikte de geçerlidir. Hatta buz gezdirme fantezisinin temel noktası budur. Haliyle böyle bir durumda da fafklı ısıdaki iki bedenin birbirlerine vereceği farklı his ayrı bir zevk verir.
Evet kesinlikle çok doğru iki kişinin beden ısısı o an tam tersini istediğinden üst üste gelince her ikisi de istediğini hissetmiş oluyor ki bu mükemmel bi haz olur bunu istediği kişiyle yapana😉
Kesinlikle duştan çıktıktan sonra seks harika biriey. Birimizin teni soğuk ve ıslak, diğeri sıcak ve kuru. O ıslaklık ve sıcaklık geçişkenliği, tenlerin bir bütün olması harika bir zevk. Ama duşta seks o kadar heyecanlı değil bence. 🤣🤣🤣
Bence yapış yapış yani eline japonyapıştırıcısı sürüpte oynayan çocuklar gibi pispis oynamaya gerek yok yani🤔 al duşunu yumoş yumoş sarıl oyuncak ayına veya barbie bebeğine hangisini tercih ediyorsan yani 🤔
Puhahaha ya hayır onu demiyorum biri sıcak biri soğuk olunca duştan çıkan gelip sıcağın üzerine uzanıcak😂😂
🤔🤔 bence ortam her türlü ateşlenecek iki tarafta ısınacak o yüzden önce sıcak suyla arınıp soğuk suyla bitirip közleri alevlendirmek daha mantıklı yani🤔
Duştan çıktıktan sobraki o suyun nemliliğiyle birlikte duş jeli ten kokusu birleşince daha da bi hazzı artırıyo. Dudaklarını nereye değdirsen hem serin hwm sıcak hemde mis bi koku. Bak içim kıpırdadı 😅
O etkenler de güzel tabi 😊kesinlikle etkiliyor senin için kıpırdamaya yer arıyomuş😂
Kimin olsa kıpırdar masumum ben 😅
Cevap
32Cevap
Bence etkileyebilir evet
Yaşasan anlican da tabi Barışcım😉
Kesinlikle etkiler hatta suyum altında ıslak ıslak bu hazzı yaşamak daha da bir keyifli olur 👍😂
Hahah duşsal fantezilerimiz🚿🚿🫠😝😝
Aynen 👍👍😂😂
Eveeet kesinlikle. Hele yazlık yerde sudan çekiyoruz ya bilerek direkt eve gidiyoruz. O deniz suyu üstümüzdeyken bi ayrı sarıyo
Hımm güzel
Duştan çıkmasını bekleyen partnerin içine edeyim 🤣🤣
Hahaha ya beraber girmeleri ayrı bi konu soru bu değil kii😂😂duştan çıkan gidip sıcak olanın üzerine uzanacak ikisi de çıplak bunu sordum🤦🏼♀️😂
🤣 🤣 Düşünmek istemiyorum belki ya hayal dünyasını o kadar zorlamayalım
Ahahhaaah
Edilir tabiki peki sen hiç içindeyken bir penisle birlikte buz hissettin mi
Sence 😂?
Yok artık denemiş olman müthiş :)
Hatta bu basit kalır😉😂
Vay güzel zevkli kadınları severim :)
etkiler tabi duştan çıktıktan sonra kitlemek harika oluyor
Tabiii
Çok fena şekilde tahrik edici 😬Sen nasıl bişeymişsin böyle aman allahımm tanrım 😂
Puhahah yandık 😬😬😂😂sen benim soruları yeni görecen dimi şimdi 😜gülmek için hazır beklesem iyi olacak🤣
Hiç böyle performans beklemiyordum senden seni merak ettiğim için yaptım bunu zaten😂 Emniyet kemerlerimizi bağlayalımm bence gerçi sen korursun bizi hava yastıkların var 😂😂😂
Puhhahaha bak dakka 1 gol 1 başladıkk😂😂
Hiçte sevmem aslında dakka bir gol bir olayını elimden geldiğince geç gol atmayı seviyorum olmadı şimdi 😂😂
Soru bulmadaki yaratıcılığına hayran kaldım 😂😂😂
Biliyosun bu konuda çok yetenekliyim😂😂
ıslak ıslak dıyosun offff nası etkıler bı bılsen ama bunlar anlatılmaz yasanır :)
Hımm en azından soruyu anlatanlar arasındasın😂
anlamıycak ne var acıklamayı sonradan gordum bılale anlatır gıbı anlatmıssın :) ama ben soruyu okurken yasadım :)
Hiç etkilemez diyemem. Hava sıcaksa offyaaa zaten sıcaktan bunaldım, bir de sen? Hava soğuk ise de, offf yaaa ne güzel de iyi geldin, bir çırpı da ısındım dersin.:)))
Etkiliyor tabii, etkilememesi için beraber duşa girmekte fayda var 😀😉
Hahah beraber girilir o kolay😂
Yani, biri girer biri girmezse olmaz , anca beraber kanca beraber🤣🤣🤣
Ahhaaha
Yok sabun şampuan değil kadınımn kokusunu isterim daha tahrik edici
Koku başka bi konu😅
Heh şimdi. Onu mu düşünelim :)
Hehh evet tam şimdi bunu düşünelim😂😂
sekste sevdiğim bir söz ! Düşünme Yap :)
Puhahahah iyiydi bakk😬😬😂😂
Çok büyük etkisi olur tende vücutta uyarma hissini artırır. Daha fazlasını ister
aradaki fark kapanıyor git gel başlayınca 🔥🔥
Ahahhahah kapanır tabi o zaman😬😂😂
Duştan çıkınca kurulanmadan gelmeli 😍
Öyle gelmiş soruda zaten😂😂🤣🤣
Hahaha tamam ben onu nasıl kurutacağımı biliyorummm 😱😂😂😋
Enerjiyi ve doğal olarak ritmi arttırır 😉
Gayet iyi anlatmışsın, nesini anlamamışlar 👻
Bilemedim cevaplar genel olarak alakasızdı😅
Beynini kullanmayı sevmiyor çoğu 😅
Sende nasil birsey oluyor
Tahrik ediyor
Bence etkiler vücut sıcaklığı hazda etki eder
Etkiler tabiii
Kısa zamanda eşitlenir vücut ısıları 👌🏻
Ya adam duştan çıktı kadın da yatakta çıplak o 2 saat önce almış duş tamam mı😂sonra adam ıslak nemli teniyle geliyo kadının üstüne yatıyor hehh işte o anki sıcak soğuk ten hissini soruyorum😂😂
Duştan çıkmasınımı beklicez😂
Ahahhaj sen de anlamadıysan ötekilere bişe demiyorum😂😂
Gece kafam güzeldi alakasız cevap vermişim😂😂
Ahahahha afiyet olsun🥂
Teşekkürler🥂
Evet fark farkedilir
Tabii güzeldir🙂
denemedim denenmeli 👿😈
Hahah denenme listen kabardı iyice😂😂
Bu sebeple duşta seks çok güzel olmuyor mu
Duşta seks güzel ama soru bu değil😉biri ıslak biri kuru ten soru bu:)
Daha çok haz verir
Veriyoo
Soğuk duş alırken olur
Çok güzel oluyo
Farklı sevişirken, farklı etkiler.
Tahrik edici olur
Ediyo ya
Sabah sabah canimi cektirdin vicdansiz insafsiz 😅😅
Abahhahah canının çekeceği varmıııış😂😂😬😬
Can hep cekiyor tetikleyen sensin oysa ben ne guzel yeni uyandim denize girip kahvalti yapacaktim simdi planlar degisti 😅😅
Puhahahah sesli güldüm son yorumuna🤣🤣🤣yeni plan ne oldu😬😬
E dus demissin mecbur dusa giricez artik 😅😅😅sonra da seni engelleyecegim baksana sabah sabah ayarlarimla oynadin 😅😅😅
Ahahahah gıcııık duş almanı sağlamışım daha ne😂😂😂
O nasil laf ya sanirsin ki pisin onde gideniyim yilda 2 kere dus aliyorum oyle gibi oldu 😅😅
O anlamda değil bee😂😂🤣🤣
Bundan sonra o top sende ben pisin tekiyim sabah aksam dusa sokma gorevi senin haydi bakalim 😅😅
Etkilemez
Pekii
İlla farkeder.
İlla ediyo:)
Bebegim tahrik oldum bi an o fotorafa o ne 😍😍🔥
Ahhaahh kadınn😬😬😂😂
🙃🙃😍
Sabah sabah libidomu yükseltiyorsun
Herşeyi artırır
Neyi nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?