Sizce vücut ısısının aşırı yükselmesi cinsel hazzı arttırır mı?
Sevdiğinizle birlikte sevişirken ikinizinde vücut ısısının yükselip, birlikte adeta ateş gibi yanmaktan daha özel daha çok zevk veren ne olabilir ki... Gel birlikte yanalım dediğiniz birileri var mı?
Partnerinizin ilişki anında, vücut ısısının aşırı artması size ne hissettirir?
Müthiş derecede arzuladığını, benim için yanıp tutuştuğunu , günlerdir saatlerdir arzuladığını, ona yapılmak istediklerini yapmam için sabırsızlandığını , hormonların tavan yaptığını, gözlerinden ateş 🔥 fışkırdığını hissederim.
Kolları sıvayıp bu ateşi söndürmek en zevkli görevimiz değil mi?🤣
Notmal şattlar altında seks anında vücut ısısı zaten yükselir. Ancak bazen şehvet dalgasıyla birlikte bu ısınma artıp insan terden sırılsıklam olabiliyor. Bundan rahatsız olan partnerim olmadı ama ben biraz utandım açıkçası.
Neni çok mutlu ederdi.. yani soğuk hava da partnerimin ten ısısını hissetmek ve benimle olmaktan dolayı sıcaklığının arttığını görmek harika bir duygu olurdu. ilişkinin ritmi ve kalp atışı gibi olurdu
Benim vücut ısım her zaman yüksektir. Cinsel aktivite sırasında daha yükseliyor. Karşımdaki insanın da benim gibi yükselmesi oldukça keyifli hissettirir beni.