Sevgiliniz, eşiniz, partneriniz sex yaparken içinize boşaldığında o sıcaklık nasıl bir duygu ve zevk veriyor anlatabilir misiniz? Sorum yanliz kizlara onlar cevaplasin
Sadece meraktan soruyorum teşekkürler
Sadece meraktan soruyorum teşekkürler
erkeye göre deyisiyo kimi erkek iyice kasiyo penisi ice dogru itiyor zevk veriyor
kimide gelmi gelmdimi belisiz pecteyi görüyon okadar tutuki akmasin geldim icine oluyo
vallah ben biraz darim onda heral
bi ara evliydim kocam bosalinca hisederdim
ama simdi sevgilim var üstelik penisi daha kalin hic hisetmiyorum
bosaldim diyor anca öyle bir hic olmuyo oysa isin ilginci bu sevgilimede asgim
yok koca piyasad yok artik ayrildik
anal ilişkide daha fazla hissediyorum içimi bi sıcaklık kaplıyor daha bi onun olduğumu hissediyorumm tarifi yok bunun süper
o dediğin zorlayıp hasar verdiğinde yaşanabilecek bir durum bizde öyle bişey yok
ya bu büyük tuvaletini tutamazsın muhabbetinede kıl oluyorum "busmus" sen altında çocuk beziyle dolaşan travesti gördün mi hayatında yada taksimin ortasında altına kaçıran ! tamam ters ilişki her zaman yapılmaması gerekn bir şey ama bunuda bir tabu olmaktan çıkartın artık ... desenize kıçımız yemiyor yapamıyoruz diye ne o oyle kocakarı hurafeleriyle etrafa yayıyorsunuz .. :):)
yazdığını gördünüz mecburen açıklama yapmak zorunda kalıyorum heralde öyle bir sorun yaşadığımda mutlu olacak... insanlar çok acayip oldu...acısa bi problem yaşasam heralde istemem değil mi canımı yakmaktan keyif alacak kadar manyak değilim heralde
aslında içlerinde mi daha çok hissediyorlar yoksa kalçalarında veya göğüslerinde mi daha çok hissedip zevk alıyorlar onu sormak gerek..
tabi ki iç
Cevap
2Cevap
hiçbir şey hissedilmiyormuş, bunu da evli kız arkadaşım söyledi. sonuç şimdi çocukları var.
O konuda erkekten erkeğe fark var. Erken boşalma problemim olduğu zamanlarda bu büyük bir sorundu. Benim sevgilimde merak ediyordu nasıl bir his diye anlamıyordu. Daha sonra beraber bu sorunun üstesinden geldik ve deneyelim dedik.20 dakikanın sonunda tamamen ittirdim oda bacaklarını kastı , bende içine boşaldım. Anlattığına göre ayrı bir sıcaklık geliyormuş. Birde hafif tazzikli suya elini sokunca tuhaf bir gıdıklama hissi oluşur ya öyle bir his geldi birden dedi. ama çok hoşuna gitti .
bilmem.sevgılıme yap dedim yapmadı bir türlù.ama çok zevkli olacakdı emınım.
biliyorum siz kızların daha fazla istekli olduğunuzu
sıcacııık bir duyguuuu...
ben de hiç sevişmedim yazık değil mi bana :D
hissediyolar baya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar