O an zaten bedenler normalin üzerinde sıcak olacağı için kesinlikle soğuk daha uyarıcı ve tahrik edici olacaktır. Ürpermeyle beraber hızlanan kan dolaşımı sonrasında vücuda yayılan keyifli bir his..
Soğun ateşleyici bir etkisi var, sıcak insanı performansını dahi etkliyor, bu gördeldeki gibi bir buz tanesini partnerinizin vücudunda gezdirin etkiyi popon bakalım, ilk başta bira huylansada devamınıda zevk verdiğini görürsünüz, ben elimle buzu gezdiriyorum ağızıma alınca heryer sulanıyor, ağız ısısı buzu çabuk eritiyor.
Vücudun alev alev olanını severim.. Söndürülmeyi bekler gibi.. Tahrik edici bir yanı var..
Fakat görseldeki buzları vücudun belli yerlerine temas ettirip, o yanan vücutta eritmek de uçucu bir etki yaratacaktır.. İkisini güzelce kombinlemeli kısacası..
Ne üşütecek kadar soğuk, nede bunaltacak kadar sıcak olmalı bence, ılıman ortam her zaman çiftlerin daha rahat haraket etme olacağı sağlayacağı fikrindeyim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sıcaklık tabi ki. Her şeyden öte sıcaklık vücuttaki kan akışını hızlandırır. Beyne ve daha hızlı kan pompalar. Buda daha fazla erojen demektir. Sanmıyorum kimse soğuk vücut ile sevişmek istesin. Tabi soruyu yanlış anlamadıysam.
Erkek mükemmel olmalı ki kadın harika olsun her şey erkekte biter ama türk erkeklerinin 100de 99u 1postada bitiyor kadın zevk almadan sırtını dönüp yatıyor erkek dediğin en az 5 atmalı kadın defalarca boşalmalı ki kadın erkegine tapsın