Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şu işi bari zorlaştırma arkadaşım seks olsunda her şart ve ortamda zevkle yaparız. Ancak eksi 20 derecede veya artı 40 derecede yaptırma ikisindede randıman düşer. Keşke 22-24 DERECEDE Olsa daha keyifli ilişki yaparız nedenine gelince çok soğukta yorgan altında yapacaksın orada ciblak tüm vücuda hakim olmak o durumda her yerin hakkını vermek zor olur. Buda keyfi azaltır. Sıcakta iki vücudun ısısı kalp atışları hızlanın terlemek oda randıman azda olsa düşürür yinede keyifli günler dilerim.
02 Yorumla- +1 yıl
Zor olsun ki güzel olsun 😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSıcak da daha zor bence çünkü sıcak olduğu zaman çok terleriz nefes almak bile zorlaşır. ama soğuk da öyle değil genelde vücudum bile ısınır birbirine temas ederek. yani bu yüzden de ben çok sıcak yerlerde seks yapmak istemezdim. daha soğuk olduğu zaman isterdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcak havada klimalı ortamda harika oluyor ama ortamın sıcak olduğu yapış yapış ter olan bir durumda seks asla ve asla zevk vermiyor öyle bir ortamda doggy de belinden kavrayıp seri nit çalışma yapayım diyorsun balık gibi elinden kayıyor 🤭🤭🤣🤣🤣
010 Yorumla- +1 yıl
O zaman eldiven goyicen eline reiss😂😂
- +1 yıl
Giyicen
Cevap sahibi+1 yılama o zaman daha sıcak olur hatun bir şaplak patlatayım desem eldiven elimden uçar 🤭🤭
- +1 yıl
Doktor eldiveni giyicen 😂 o kolay kolay çıkmaz 😂
- +1 yıl
Hem niye mala vuruyorsun ki inşaat ustasi mı sen sen 🤣
Cevap sahibi+1 yılaaaa öyle deme mala sağlam bir vuracaksın ki tam yerine otursun
- +1 yıl
İnşaat sektörüne bu kadar ilgili olmanız beni duygulandırdı açıkçası 😂 sen bu hızla asma kat bile çıkarsın 😂
Cevap sahibi+1 yılyok benim ki daha çok elimdeki işe daha kaliteli işçilik yapma çabası 🤭🤭
- +1 yıl
Ee tabiki ne yaparsan yap aşkla yap demişler 🤣 yaptığın işi severek yapicaksin agaa 😂
Cevap sahibi+1 yılben ameleyim işim vurmak tabiki swvwrwk yapacağım da sen söylememişsin böyle böyle durumlarda hangi havada çalışmak istediğini 🤭🤭🤣 sıcakta mı soğukta mı dır tercihin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seksin zorluğu mu olur diyecektim ama bir düşündüm neden olmasın. Çok sıcakta aşırı terlemedne rahatsız olanlar olabilir. Terlemeyi sevenlerde oluyor. Soğukta kim soyunacak veya dokununca gelen soğukluktan kaçanlar olabilir. Ama soğukta olsa dokunduğund akendi ateşiyle cosss ettirebileceğini düşünenlerde.
Şahsen soğuk bir günde kalça avuçlamak istediğimde çekinirim partnerim üşür diye. O ise avuçlasana öküz ne bekliyon diye içinden geçirebilir :D
14 Yorumla- +1 yıl
Sıcak hava daha zor olur çünkü sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂 hele bir de adamın tansiyonu ya da nefes darliğı varsa sıkıntı 🤗 bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir havada ilişkiye girmiş 😂 kadın geliyor sanmış meğer adam gidiyormuş 😂 dağ gibi adam hikkk diye gitmiş 😂 rahmetli karı kıza efor sarf etmeyi severdi 😂
- +1 yıl
Öyle öyle 😂 yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣🤣🤣
+1 yılSıcak olması erkek açısından sıkıntı değil ben duş alıp geçiyorum odaya ama erkek terlemiş olabiliyor ve gir çık yaparken yine terleyebiliyor, ben sabit kaldığımdan çok sıkıntı olmuyor yine. Bizleri bal dök yala istiyorlar kendileri sadece terli olmayacak ama onu bile beceremiyorlar
52 Yorumla- +1 yıl
çok dertliymişsin😊
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKısmetse eşim olunca tercih ettiğim bir şey olacağı için bunu deneyimlemedim ama bir fikir yürütürsem eğer romantizmin ağır bastığı bir ortamda mevsimlerin önemi yoktur diye düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi hayırlısı diyelim ama mevsimin önemi var olmaz olur mu sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Mevsimler eskisi gibi doğal olarak kalmadığı için ne yaz yaz ne kış kış.
Mahvettik el birliğiyle dünyayı insanlar olarak. Doğanın dengesi değişmişken kışın o karlar altında soba yanında şömine üşüyerek sevdiğinle ısınma antrenmanları yapmak rüya gibi oluyor artık.
+1 yılSıcakta sevişilmiyor üfleye üfleye olmuyor hatun, en iyisi dışarıda kar ya da yağmur yağacak. 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Soğuk güzel olur ama yorgan altında yapacağından her pozisyonu deneuemeyebirsin sıcakta hava şartları zaten nemli olur birde gösterilerin eforda terletecwginden insan bibirine yapışır birde sıcak hava insanı bayat ve hantallastirir
- +1 yıl
Birde soğuk havalarda sizinki içine kaçar büzüşür vss 😂😂
- +1 yıl
Soğuk hava bana komaz kütük Ankara , havada karada. 😝
- +1 yıl
Denizde 🤣 deniz yokmu 🤣
- +1 yıl
Denizde olmaz ya balıklara yem edemem pembeleri. 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sıcak da sere serpe yayıla yayıla cıbıldak olacaksın üstünde yorgansız donsuz olacaksın
15 Yorumla- +1 yıl
Çok sıcak havada iyi olmaz çünkü sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Diyorsunuz
- +1 yıl
Dedim bile 🤣
- +1 yıl
Sen ne diyorsan doğrudur kesinlikle dikkate almak gerekir
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
+1 yılBence kesinlikle sıcakta çünkü zaten seksin verdiği bi sıcaklık oluyor vücutta ama yazın hava sıcak seks sıcak insanı hararet ettiriyor
146 Yorumla- +1 yıl
Sıcak havanın şöyle bir zorluğu olur sıcak insanı bayat ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum buna her sekste 5 6 litre artık su içersin hani yazları 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle angarali bidonunu yanında tutarsın artık 😂 ya angarali şöyle düşündüm de kadın için sıcak soğuk farketmiyorda ama erkek için farkediyor gerçekten çünkü kadın dümdüz yatıyor 😂 ama erkek bir efor sarf ediyor kan ter içinde kalıyor 🤣 işte biz buna alın teri diyoruz 🤣
- +1 yıl
Saçmalama ama güzel gözlüm tabi ki de kadın da yapıyor kucakta 69 da doge de ne kadar dura bilir insan dizlerinin üstünde düşünsene 😂😂😂
- +1 yıl
Genel olarak dedim erkek daha çok efor harcıyor 😂 birde bir adamın tansiyonu , nefes darlığı problemi varsa sıcakta daha sıkıntı olur bizim bir akraba vardı
Rahmetli böyle sıcak bir günde ilişkiye girmiş kadın geliyor sanmış meğer adam gidiyormuş 😂 - +1 yıl
Hahahahahahaha Allah rahmet eğlesin diyecem de pek rahmetli iş ile gitmemiş gibi 😂😂😂
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 🤣 ölüm işte nerde geleceği belli olmuyor bu gün varsın yarın yoksun 🤣 ah ah rahmetli karı kıza efor sarfetmeyi severdi 😂
- +1 yıl
Hahahahahaha bende çok severim sonumuz aynı olmaz inşallah 😂😂
- +1 yıl
Hayırlısı bee gülümmm 😂 sen yinede kafanı serin ayağını sıcak tut 😂yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma
- +1 yıl
El kızı adama acımaz valla öttürür 🤣🤣
- +1 yıl
Benim suyum sen ol istiyorum ne kadar derin olursa olsun batmaya boğulmaya razıyım ama deniz gibi gözlerinle bile bakış atmıyorsun
- +1 yıl
Ankara da deniz bulamadın da bana mı dalacaksın laa 🤣 angarali sıcak bir ele ihtiyaç duyarsan si.. ki.. ni... tut kimseden kimseye fayda yok bu devirde 🤣 benim sana bakış atmama ne gerek var laa 😂 bizim ülkede kör tuttuğunu si.. ki.. yor zaten 😂
- +1 yıl
Skmk için demiyorum ki manyak hatun 😂😂
- +1 yıl
Skmı de sen tut istiyorum işte kalbimi de
- +1 yıl
Herkesin tuttuğu kendine demişler 🤣
- +1 yıl
Tutarsan şanslısın derim o zaman 😂😂
- +1 yıl
Herkesin tuttuğunu tutmak sana göre bir şans mıdır angarali. Ben bana ait olnayan birşeyi tutmamda tutturmamda Türkan Şoray kuralların var benim 😂
- +1 yıl
Herkesin tuttuğunu ne biliyorsun fıstık ön yargılardan kurtul herkesi şey edecek olsam şu an zaten elimin altında olanlar olurdu seninle uğraşmazdım
- +1 yıl
On yargi değil bu gülüm tecrübenin ta kendisi uğraşma dersen burada evli adamda uğraşıyor belki kaç tane sevgilisi var ya da burada adam seni seviyorum derken arka tarafta kactane kişiyle flörtlesiyor kaç kişiye mavi boncuk dagitiyor oyuzden on yargı deme birde bu konular ince konular bir gün bunu tartışırız seninle ama burada tartışılacak konular değil
- +1 yıl
Bende onu diyorum her balığın kılcığı aynı değil o yüzden beni de onlarla kıyaslaman üzdü bunu dedim ama dediğin gibi bunu burada değil
- +1 yıl
Biz burdada on yargımizi kırdığımız zaman oldu ama yine hayel kırıklığı oyuzden boş ver eğlenmene bak 😌😌
- +1 yıl
İşte hala aynısını yapıyorsun hala başkları ile kıyas yapıyorsun yapma güzelim ben herkes değilim herkeste ben değil
- +1 yıl
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
Sorun yok konuşmayalım bu konu hakkında
- +1 yıl
Baska zaman seninle tartışmak isterim bunlar varsayım değil tecrübe ile oluyor
- +1 yıl
Benimde tecrübem olduğu için diyorum 27 yaşı küçük sayamayız unutma 20 yaşında değilim ki hiç bir şey yaşamamış olayım biz senle bi ara sesli konuşabileceğimiz bir yerden bunları konuşalım emin ol fikrin değişecek
- +1 yıl
Angaralı bu şarkı benden sana gelsin " bu kadar yürekten çağırma beni 🤗 bir gece ansızın gelebilirim 🤗 beni istiyorsan uyumamışsan kapında soğuktan verebilirim 😂😂
- +1 yıl
Hahahahahaha sonu manidar başı anidar oldu 😂😂😂
- +1 yıl
Hey kaptan 😂 çıkarın beni bu kaptannnnn 😂
- +1 yıl
Ben bu şarkıda Haticeye baktım neticeyi kovaladımmm 😂😂
- +1 yıl
İnşallah hem Hatice hemde neticemiz olur 😂😂
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂 yürüyen cazibe seni 🤣🤣
- +1 yıl
Sen ağlama sil göz yaşlarını dayanamam güzel gözlü hatun ❤️
- +1 yıl
Kes sesini 😂😂 ve hayatın tadını çıkar deliğganlı 😂🤣
- +1 yıl
Hahahahaha sesimi senin yanında asla kesmem çünkü hep beni duy ki sana çok güzel sözler söyleye bileyim hayatın tadı sen olmadan ne eğleyim öyle hayatı 😂😂😂
- +1 yıl
Dedi : karaca oğlan
- +1 yıl
Vur sazın dibine aşkılar çıksın meydaneeee❤️😂😂😂
- +1 yıl
Fazla söz sahtelik içerir angarali lafın az öz olanı makbuldür çünkü en güzel duygular sessiz ve dilsiz dir
- +1 yıl
Dedi : Karaca kız 😂😂
- +1 yıl
Sen benim adımı da bilmiyorsun daha demi 😂😂
- +1 yıl
Dedi : şair ruhlu adammm 😂😂
- +1 yıl
Hayır isminide bilmiyirum ne iş yaptığını da
- +1 yıl
sağlık firmasında çalışıyorum adım da mert 😂😂
- +1 yıl
Angarali what 'is your name 😂😂
- +1 yıl
I * mert you name 😂😂
- +1 yıl
Hahahahah I A@@m yazdım ya ben mert dediğimi başka bir şey sanıp sansürledi site İngilizceye karşı 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıcakta berbat... Terleme bir yandan, ter kokusu bir yandan, sekste vücut ısınıyor zaten, insan fenalık geçirir o durumda. Ama soğukta hem sarmaş dolaş olmak iyidir hemde ısıtır
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çünkü sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava ise vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Sıcak hava her anlamda kötüdür birde adamın tansiyonu, nefes darlığı varsa sıkıntı bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir havada ilişkiye girmiş kadın geliyor sanmış 😂 meğer adam gidiyormuş 😂 dağ gibi adam hikkk diye gitmiş 😂 rahmetli karı kıza efor sarfetmeyi severdi 😂😂
Cevap sahibi+1 yılCan alıcı kadınlardanmış yrnge maşallah🧿😂 Sıcağı bende sevmem. Kesinlikle sarmıyor seks, terden yapış yapış oluyor her iki taraf, yavaşlıyor, yoruluyor, boşalamıyor insan istediği gibş. Aytıca seks sonrası insan krndinede gelemiyır bir tütlü, genç olmasan dediğin gibi hık hıkkk gidecez yani😂😂 Soğukta vücut da dinç ve sıkı oluyo, alet de iyi kalkıyo, partner de iui sarılıyor,🙈😂🥵 bir sğre sonra zatrn yatağın içi alev atrş yanıyo soğuk mu kalıyo sanki🥵🔥💦😂😂😂
- +1 yıl
Tabi tabi 🤣 öyle yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣😂
Cevap sahibi+1 yılDalmıyoruz tabiki. Serin havalarda, nazikçe, romantik kadınla, sakin ve tutkulu sevilmesini bilen, kokusyyla etkileyen, kalöriferi köklemeyen😂 kadınlarla tutkulu ateşli ama serin yatakta...😉😂 Tam ereksiyonla, serinde hararet yapmadan su kaynatmadan, aşk ve tutkunun sıcağıyla şehvetli ama unutulmayan sevişmeler ve boşalmalar... Acımasız nefes kesen kadınlardan uzak. Aman aman...😂😂🥵💦
- +1 yıl
Elbisen yırtila emiii 🤣 nasılda olayı yaşar gibi anlatmış 😂 içlendimmmmm 😂
Cevap sahibi+1 yılİçlendim derken, arzulamak anlamında sanıtım. O da insani bir özellik, herkes arzulayabilir normal ama anlatımımın etkisiyle tatmin olma duygusu ağır bastı ve sizi ateşlediyse sekste kendimi başarılı sayarım.😉😂 Yaşamadığım şeyi anlatmam zaten, tercihlerimden bahsettşm sadece, korkulmayacak bir kadın. Ama istekli olacak o şart😂😂😂 Serin bir ortam, rahat yatak, uygun zaman, ateşli kadın, deli fanteziler hayaller, uyuşan tenler, sarmaş dolaş, kucakta sevişmeyle başlayıp yatakta ya da banyoda final.😂😂😂 Bak bende arzuladım şimdi, hemde ofiste masa başında😂😂😂 Senin sorun yüzünden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaharlar soruya dahil değil mi. Birinde totom donar, diğerinde sıcaktan hıkkk diye giderim. Neyse şu an cinsel hayatım olamadığı için şanslı hissettim.
14 Yorumla- +1 yıl
Sıcak hava daha zor olur çünkü sıcak insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂 özellikle de sıcak havalarda adamın tansiyonu ya da nefes darliğı varsa valla hıkkk diye arkasına aşar 😂 bizim bir akraba vardı böyle sıcak bir havada ilişkiye girmiş kadın geliyor sanmış meğer adam gidiyormuş 😂 dağ gibi adam hikkk diye gitmiş 😂 rahmetli karı kıza efor sarf etmeyi severdi 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılMantıklı ama bana yine fark etmiyor😅😅
- +1 yıl
Sen yinede beni dinle 🤣 öyle yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma 😂 el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun orada göl yok. Acımasız el kızı yok
hepsinin bir zevki fantezisi var ama insanına göre değişir
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 benim için farkediyor demekki bu durumda ben insan değilim 😂
+1 yılSoğukta yapmak daha zor çünkü bizimki içine kaçıyor
19 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ama bir müddet sonra ısınır kendine gelir o 😂 çokta şaapmamak lazım 😂
- +1 yıl
İşte soğuk olunca sıkıntı ısınınca sıkıntı bitiyor 😂😂😂
- +1 yıl
Sıcak havada daha zor olur genç adam sıcak insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Ozaman ikisinin ortası diyorum ve duşta suyun altında yapılan seks diyorum 😂😂😂😂
- +1 yıl
O zaman senin için ilkbahar ve sonbahar ayları çok uygun olur 😂
- +1 yıl
Artık mevsim gecişlerini ve hava durumunu televizyondan takip edersin 😂 meteoroloji hava şarrtlarini takip eder havanın durumuna göre hareket edersin 😂🤣 sevgilin seni arayıp cagirirsa kıza dersin
dersin artık 😂 oğğğ bu gün hava sıcaklığı 32 derece bugün olmaz 🤣 - +1 yıl
Yerine göre evet öyle olabilir ama yerine göre havada karada 😂😂😂
- +1 yıl
Ben bilmem orasını öyle yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma 😂 el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣 soğuk havalarda sıcak bir ele ihtiyaç duyarsan si. ki. ni. tut kimseden kimseye fayda yok bu devirde 🤣🤣
- +1 yıl
Korkanın çocuğu olmaz derler bismillah diyip dalacaksın sonunu düşünen kahraman olamaz 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSoğukta olursa daha iyi olur. Ama çok sıcakta testesteron düşer. Soğukta da yükselir ve hareket arttıkca ısınırız zaten. :)
00 Yorumla
+1 yılbence soğukta daha zor gibi
soğuk beni huzursuzlaştırıyor ayrıca odağımı bozar pipi kalkmaz :D radyo anteni gibi içine çekilir :D :D00 Yorumla
+1 yılBence soğukta daha zor ama sıcakta da çok terliyorsun soğukta da üşüyorsun ama bir taraftan da yanıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılValla sıcakta daha zor. Sonuç olarak bir efor var ortada ve terleme olma ihtimali yüksek. Partnerimin terlemesini sıkıntı yapmam ama benim terlemem ona sıkıntı ysps8nda istemem. O yüzden kış iyidir :)
00 Yorumla Bence orta olsun ne ssoğuk ne sıcak
14 Yorumla- +1 yıl
Arifcigim ozaman senin için en uygun zaman ilkbahar ve sonbahar olur 😂 oyuzden televizyondan mevsim gecişlerini takip etmenizi tavsiye ederim 😂
- +1 yıl
Kesinlikle 👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıcakta çrkilmiyo bile reis 🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle reiss hava şartları zaten nemli oluyor bir efor sarfedince insan birbirine yapışıyor birde sıcak hava insanı hantallastirir ağırlık verir soğuk havada daha dinç olursun 😂 her ne kadar soğuk olsada bir müddet sonra ısınırsın 😂
- +1 yıl
Reiss soğuktada sizinki içine kaçar büzüşür vss 😂😂 oda sıkıntı
- +1 yıl
Araki bulasın artık 😂😂
- +1 yıl
Hahhah reis soğukta değilde denizde oluyo dediğin olay🤣🤣 nereye kayboluyo belli değil
Sıcak ateş ne kadar yüksek o kadar iyi 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil işte sıcak havalarda daha zor olur çünkü sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 herşeyin tecrübelisi iiyidir
- +1 yıl
Bende sizin varsayımlarla yola çıkmanıza şapka çıkartıyorum 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Dogru yine can alıyor lakin seks için hava durumu fatketmez fakat soğuk sanki daha iyi insanlar terlemiyor ve zaten gayet sıcak oluyor ortalık
02 Yorumla- +1 yıl
Farjetmez olur mu çok farkeder sıcak havada zaten hava sıcak ve nemli oluyor bir de efor sarf ediyorsun 😂 daha çok terlersin insan birbirine yapışıir birde sıcak hava adamı bayar ve hantallastirir 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılsoğukta tabi ki, hiç bişey yapamasım gelmez. bırrrrrr
00 Yorumla Soğukta yapılan bence daha güzel. Üşüyerek yapıyorsun. Orgazm anında yanıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ortasi en güzeli üşümek yok terlemek yok tatlı tatlı ☺️☺️☺️☺️
00 YorumlaSoğuk da sıkıntı gerçekten bizzat kendisi söyledi 🙂❤️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben her türlü isitirim soğuk sıcak farketmez 😊😊😊😊
00 YorumlaSıcakta olur soğukta çok hoş olur hissedersin yani onunla isinirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsıcakta bence.. ter vıcık vıcık.. yapışyapış ama zevkli :)
00 Yorumla
+1 yılSıcakta, klimasız ortamda sevişmek > tüm hepsi..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcakta zor olur baya ateş bastığı için fena olur sıcaklık
23 Yorumla- +1 yıl
Çok daha iyi işte ateşli terleye terleye o sıcakla
İnsan kendinden geçer
Cevap sahibi+1 yıl@Teacherisback midemi bulandırma
- +1 yıl
Neden m'de bulandirici olsun bu?
Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Soğukta zor olabilir. Farketmez ama illaki tam soyunmak da gerekmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılSıcakta her şeyi yaparım, soğuk havalardan nefret ediyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Sıcakta daha zor olur , ter 💦korkunç
30 Yorumla
+1 yılSıcak terletiyorrrr😂😂 soğuk keyifli
07 Yorumla- +1 yıl
Soğuk hava iyidir ama soğuktada sizinki içine kaçıyor 😂
- +1 yıl
Ahahahaha tir tir titrerken, bu bakıyorum yoook😂😂 ulan nereye gitti en ihtiyacımızin oldu anda
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle olur gerçekten araki bulasın sizinki soğukta büzüşür küçülür. Ama sonra ısınınca kendine gelir o merak etme 😂 zıkkım gibi olur 😂
- +1 yıl
Sen kıza dersin " bu kadar yürekten çağırma beni bir gece ansızın gelebilirim beni bekliyor ve uyumamışsan @mında soğuktan donabilirimmm 😂😂
- +1 yıl
Ahahaaaha
çık gel allah aşkına
yetmedi mi bu büzüşmeee
Bİtmedi mi bu üşüme
@mım sızlar durur :D :D :D - +1 yıl
Öyle derse hemen gitme soğukta 😂 yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣 🤣 soğukta sıcak bir ele ihtiyaç duyarsan si.. ki.. ni. tut kimseden kimseye fayda yok bu devirde 🤣🤣
- +1 yıl
:D evet el kızı acımaz hemen ötecek başka bir şeyler bulur :D elimle hazırlık sonraaa zıkkımm çatır çutur :D sogukta kalmaz sıcakta :D hahahaha
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. İkisini de yaşadım, soğuk bana daha zor geldi
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂 niye ki yaparken ısınmış olmuş olman gerekiyor ama efor sarfettikce vücut ısın yukselmis olması gerekiyor 😂
- +1 yıl
Yok hiç de öyle olmuyor, üzerinden kıyafetlerini çıkardığın anda tenine buz gibi bir hava değiyor. Tüylerin soğuktan diken diken oluyor. Her şey soğuk olduğu için, kanepe yatak vesaire her yerden soğuk vuruyor. Çok üşüyorsun, ısınırsın muhabbeti biraz yalan yani çok soğuk dikkat dağıtıyor 😃
- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn benide ağlatacaksın şimdi 😂
- +1 yıl
Zor olucak ki güzel olsun en güzel seks zor olandır demiş ünsüz bir saiir 😂
- +1 yıl
Yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalmayacaksın el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Soğuk da daha zor, sonrasında hasta olmak var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılSerin hava sıcak bedenler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKalkmışın dini imanı olmadığı gibi mevsimide olmaz
00 Yorumla
+1 yılBu kadar cokmu seviyosun ki Seksi
010 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bunu nerden cikarttinız simdi
- +1 yıl
Surekli sexle ilgili sorular, ve cok bilgili konusmalar yorumlar yapiyosun
- +1 yıl
Acayip yukseliyorum sana haberin olsun 🙈🙈🤣🤣🤣
- +1 yıl
Beyefendi öncelikle ben sürekli cinsellikle alakalı sirular sormuyorum sayfama girip bakarsanız her katagoride soru bulabilirsiniz. İkinci olarak bilgilisiniz demişsiniz çünkü sürekli okuyan araştıran bir insanım ve hayat tecrübem var oyuzden sorulara cevap vermeye çalışıyorum... söyleyeceklerim bukadardı teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Sende benim soruma gelirmisin? Ayrica seni kotulemek degil amacim, harikulade biri oldugunu anlatmak
- +1 yıl
Çünkü mizahi bir zekaya sahibim bunu da burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Zekana hayranim zaten, sana yukselmemin ilk sebebi aslinda zeki olman
- +1 yıl
Mizahi bir zekaya sahibim ve bunu burada en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum sorularım ve yorumlarım genellikle mizah ağırlıklı oluyor sorularıniza şuana kadar denk gelmedim sanırım tabiki cevsp verrim 🙋🙋
- +1 yıl
Cok uzun zamandir ilk defa bugun sordum, profilime girip bakabilirsin soruma
- +1 yıl
Heyyyy bayan gokkusagi
Bence ortası olsun eserine yakın 😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Sıcak daha zor olmaz mı
00 YorumlaSıcakta daha zor hararet kaldırıyorum 😎
00 Yorumla
+1 yılSicakta
24 Yorumla- +1 yıl
Sma daha çok ateş basıyor
- +1 yıl
@Ertenarif1717 sogukta isinir bedenler
- +1 yıl
Diypsun
- +1 yıl
@Ertenarif1717 tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSoğukta daha zor
06 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Üsumezmiyiz?
- +1 yıl
Üşümek ne kelime tir tır ucarsın 😂 sıcak havalarda daha zor olur çünkü sıcak hava insanı bayar ve hantallastirir 😂 soğuk hava vücudu dinç yapar efor sarf ettikcede vücut ısısı yükselir zaten 😂
- +1 yıl
Hiç denemedim, deneyelim bakalım
- +1 yıl
Sen yinede yeşil ördek 🦆 gibi bilmediğin sulara dalma 😂 el kızı adama acımaz valla öttürür 🤣😂
- +1 yıl
Yeterki öttursun bu aralar bitiğim
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seks olsında farketmez her mevsim güzel
00 YorumlaSıcak daha iyi
00 Yorumla
+1 yılSıcakta.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Soğukta
00 Yorumla
+1 yılsıcak tabiki
00 Yorumla
+1 yılSogukta tercihim
00 Yorumla
+1 yılsıcak iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSogukta
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok soğukta
00 Yorumla
+1 yılSoğukta tbı😁
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası