Cinsel Yaşam Kız arkadaşım sürekli cinsellik cinsellik konuşmak istiyor, normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kız arkadaşımla sohbet edemiyoruz sürekli cinsellik konuşmak istiyor aşktan mutluluktan bahsediyorum hep konuyu cinselliğe getiriyor sizce normal mi? Güncellemeler1 yıl Kız arkadaşım sürekli cinsellik cinsellik konuşmak istiyor, normal mi? Güncellemeler1 yıl ... Kız arkadaşım sürekli cinsellik cinsellik konuşmak istiyor, normal mi? Cevapla Aşk Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinselliğe aşırı düşkün olmak bir hastalıktır ya da zeka seviyesi çok yüksek değildir. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evlenilir mi sence Yorumla
dr_kaan Takip Et Bilge Yaş: 42 1 yıl merak ediyor hevesleniyor öğrenmek istiyor ama konusarak öğrenemez dogru kaynaklardan dogru bilgiler edinmek lazım 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. cok terbıyesızsın de ılıskıyı kes 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Tanımak istiyorum kanka gelecek kurmak istiyorum Yorumla anticooor07 1 yıl hıı o zmn yatacaksın bı kere altına teslım olup Yorumla Soran 1 yıl Hemen evlenmek istiyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu soruyu bı erkeğin sorması şaka mı 4 1 Yorumla Soran 1 yıl 1 ay oldu tanisali tanımak istiyorum Yorumla
forrestman Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl eee sende gerekeni yapıver 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Gereken o degil Yorumla forrestman 1 yıl elle yaşamasından senle yaşaması daha iyiidr ya da açık açık konuş sebebini sor. belki olay başkadır Yorumla Soran 1 yıl Konuşayım bi Yorumla forrestman 1 yıl yani konuş seni sevip o ilişkiyi de senden istiyor olabilir o açıdan bak başkasıyla yaşayıp sana aşko maşko mu desin konuş gerçeği ya da ne istediğini öğren belki de seni sınıyor aklı fikri ne diye Yorumla Soran 1 yıl Dersi sanal flört bence Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dede korkut hikayesi mi bu? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Genelde tam tersi olur 😀 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Hep konuyu oraya getiriyor lobidosu çok yuksek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu senin için sorun oluyor mu? Cinsellik konuşmak sıkıcı değildir.Neler söylüyor, neler istiyor? Yorumla Soran 1 yıl Aşk istemiyor anladığım kadarıyla sadece ağzında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teori var ama pratik yok mu diyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Engelledim numarasını sürekli arıyor normelden mesaj atıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuş benceKonuşmak istiyorsa önce bol bol konuşmakta fayda var Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. verecek sana 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Vermiyor Yorumla Soran 1 yıl Bence bu kız kız degil bildiğin kuzum Yorumla MagarsuS 1 yıl istemesini bilmen lazım Yorumla Soran 1 yıl Beni sevsin istiyorum altına değil kalbime girmye çalışsın istiyorum Yorumla MagarsuS 1 yıl önce altına al iyi s…ikersen kalbine girersin Yorumla Soran 1 yıl Helalim olsun Yorumla MagarsuS 1 yıl pek olcak gibi durmuyor başka verir bence sen kaymazsan Yorumla Soran 1 yıl kime verirse versin umrumda değil elimden gelini yaptım Yorumla MagarsuS 1 yıl geçmiş olsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Bunca yıl sabrettim ben o olmazsa başkası olur Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Normal değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapmam lazım kanka Yorumla BullsKankan 1 yıl bir şey yapma Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl yetersiz kalıyorsan destek vereyim. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yetersizlikle alakası yok Yorumla Askerbey90 1 yıl kanka kızı tatmin edemezsen aldatılırsın. Yorumla Soran 1 yıl Tatmin ederim kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cinselliğe aşırı düşkün olmak bir hastalıktır ya da zeka seviyesi çok yüksek değildir.
Evlenilir mi sence
merak ediyor hevesleniyor öğrenmek istiyor ama konusarak öğrenemez dogru kaynaklardan dogru bilgiler edinmek lazım
cok terbıyesızsın de ılıskıyı kes
Tanımak istiyorum kanka gelecek kurmak istiyorum
hıı o zmn yatacaksın bı kere altına teslım olup
Hemen evlenmek istiyor
Bu soruyu bı erkeğin sorması şaka mı
1 ay oldu tanisali tanımak istiyorum
eee sende gerekeni yapıver
Gereken o degil
elle yaşamasından senle yaşaması daha iyiidr ya da açık açık konuş sebebini sor. belki olay başkadır
Konuşayım bi
yani konuş seni sevip o ilişkiyi de senden istiyor olabilir o açıdan bak başkasıyla yaşayıp sana aşko maşko mu desin konuş gerçeği ya da ne istediğini öğren belki de seni sınıyor aklı fikri ne diye
Dersi sanal flört bence
Dede korkut hikayesi mi bu?
Genelde tam tersi olur 😀
Hep konuyu oraya getiriyor lobidosu çok yuksek
Bu senin için sorun oluyor mu? Cinsellik konuşmak sıkıcı değildir.
Neler söylüyor, neler istiyor?
Aşk istemiyor anladığım kadarıyla sadece ağzında
Teori var ama pratik yok mu diyorsun?
Engelledim numarasını sürekli arıyor normelden mesaj atıyor
Konuş bence
Konuşmak istiyorsa önce bol bol konuşmakta fayda var
Buldun da bunuyon aslanım...
verecek sana
Vermiyor
Bence bu kız kız degil bildiğin kuzum
istemesini bilmen lazım
Beni sevsin istiyorum altına değil kalbime girmye çalışsın istiyorum
önce altına al iyi s…ikersen kalbine girersin
Helalim olsun
pek olcak gibi durmuyor başka verir bence sen kaymazsan
kime verirse versin umrumda değil elimden gelini yaptım
geçmiş olsun o zaman
Bunca yıl sabrettim ben o olmazsa başkası olur
Normal değil
Ne yapmam lazım kanka
bir şey yapma
yetersiz kalıyorsan destek vereyim.
Yetersizlikle alakası yok
kanka kızı tatmin edemezsen aldatılırsın.
Tatmin ederim kanka
Normal:)
Hep konu oraya mı gelir anlamiyorum