Belli bir süre konuşulmaması lazım kendinizi tanımaya bakın uyum olursa o zaman iş ciddileşmeye başlar ve ondan sonra konuşulabilir bazı şeyler ama yaşanmadan.
Hayır bebeğim onu anlatmıyon. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını söylüyorsun. Ben boynumdan çok zevk alırım gibi. Bazıları ayak falan seviyor kwqktcndj onu da söyleyebilir mesela. Ben seviyom sana da yapabilir miyim der.
Soran
1 yıl
aaayyy igrencccc o ne oylee... ya o seylerii simdii konusamayizz yanlis olur.. hayatimda o seyi yasamadim ve oda yasamadi buyuzdende dogru olmaz.. ikimiz onnu birlikte kesfetmemiz gerekir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ben evlenmeden konuşmam
evlenmeden konusman gerekirki illk gecede yapabilesin
Daha kendinizi tanımadan vücudunuzu tanımaya başlarsanız vücudu tanıdıktan sonra kendinizi tanıma ihtiyacı duymazsınız.
konusulmaz degilmi
Belli bir süre konuşulmaması lazım kendinizi tanımaya bakın uyum olursa o zaman iş ciddileşmeye başlar ve ondan sonra konuşulabilir bazı şeyler ama yaşanmadan.
oda ciddi dusunuyor benimle, en kisa zamanda soz olsun adi koyulsunki rahat olalim dedi
O zaman adı koyulduktan sonra yavaş yavaş bazı konuları konuşmaya başlarsınız adı koyulsun aileler tanışsın öyle..
aynenn oyle bencede en mantiklisi
Kendinizi tanıtın aşkım. Sevgiliylen konuşulur öyle şeyler.
tesekkurler, ama yokyaa seks konusulmaz. nasil yapacagini mi anlatcak yaa :(
Hayır bebeğim onu anlatmıyon. Nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını söylüyorsun. Ben boynumdan çok zevk alırım gibi. Bazıları ayak falan seviyor kwqktcndj onu da söyleyebilir mesela. Ben seviyom sana da yapabilir miyim der.
aaayyy igrencccc o ne oylee... ya o seylerii simdii konusamayizz yanlis olur.. hayatimda o seyi yasamadim ve oda yasamadi buyuzdende dogru olmaz.. ikimiz onnu birlikte kesfetmemiz gerekir
Hemen konuşmayın. Sevgili olunca kendiliğinden konular açılıyor zaten.
sevgili donemini biz dupeduzz geciyoruz.. bizim anneler felan biliyor herseyi tanisma seyindeyiz ve en kisa zamanda adini koyulmasini istiyor
İsteyen hiç konuşmaz bu arada. Evlenince keşfetmeye başlarlar. Eninde sonunda yapılacak bir şey yani öğrenirsiniz bir gün
evet aynenn oyle, dugune bi sure kala konusulur ne yapcaz nasil koruncaz felan diye
Korunma yöntemlerini kesinlikle konuşun. Her ilişkide hamile kalırsın yoksa.
ona kalirsa zaten cokk cocuk istiyor :( ama dedim zamanla bakariz
problem su ki hapta kullanamiyorumki, ya cilt alti seyi yaptircam ya da yapiskan
Prezervatif kullansın. Diğer şeyler zararlı. Ben doğum kontrol hapı yüzünden 10 gün regl görüyorum
Onaa kalirsa kullanmaz bence hic bir erkek sevmiyo bide o cocuk istiyor baya buyuzden guvenemem ona
bilmem birazda bekle istersen...
konuşmakmı istiyorsun
Cinsellik her safhada konuşulabilir bunu aşın artık.
Biraz daha bekleyin çünkü hemen b*ka sarabilir biraz daha sabır
Bu site bana kızların ne kadar sapık olduğunu öğretti
Açarsan konusunu konuşulur
bi acildi gibi oluyordu hemen kapattirdimm
Yasanir bile sana bagli
tabikide olmaz
O zaman ilişki nasıl olcak.
İlk bir ay konuşma
nasil yani
Cinsellik konusunda
Konuşulur. İlişkide her şey konuşulur
bence olmaz ya
Olmazsa ilişki olmaz sonra konuşulur ise iş işten geçer. İlişkide rol yapılır ise sonra sen böyle değildin olur.
Tabii ki de zaten asıl şu an konuşmalısın
neden
Sonradan pişmanlıklar oluyor
ne pismanligi
Atıyorum o oral sevmiyordur sen seviyondur anlaşmazlık çıkar
sen mi istiyorsun o mu açmaya çalışıyor
bi konu geciyordu cocukla alakasi oda deneriz yapmaya felan diyince biraz konu sapacakti kapattirdimmm konuyu
eğer normalde cinselliğe karşıysan bunu baştan belirt
yok belirttim zaten, benden bekleme dedim o konulari zamani gelince konusulur
konuşursan hep öyle gider
ikinizin libidosuna bağlı
olgun kısılıık ıse konusulur
Aranizdaki cekime bagli bencee
Konuşma. Konuşmak mı istiyorsun
yok istemiyorumm olmaz (tabii insanin cani ceker olabilirde ama yakismaz)
Anladım, canın çekiyor yani. Yaşlarınız kaç
25-30
Anladım bence sen istekli birisin
konuş kanka aynen
yok olmaz
canın ne istiyorsa onu yap bence
Konuşulmaz çünkü yaralı kuş ürkütülmez
neden
Sen i konuşmak istiyorsun o mu
Çok erken
evet deme dugune yakinken konusulur degilmi
Biraz daha ilerleyince şu an için erken