Kızlar amacımız cinsellik diyelim ama hemen de mevzuya atlamıyoruz ilk önce bi selam sabah vs. ama ne kadar süre sonra cinsellik konuşabiliriz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
Cinsellik konuşmaya başlamak için doğru zaman aslında iki tarafın duygusal olgunluğuna ve ilişki dinamiğine bağlıdır bazı çiftler birbirini kısa sürede tanıyıp güven ortamı oluşturabilirken bazıları için bu süreç haftalar hatta aylar sürebilir önemli olan iki tarafın da gerçekten istekli ve rahat olmasıdır çünkü erken konuşmak bazen yanlış anlaşılmalara ya da duygusal dengesizliğe yol açabilir ama doğru zamanda, doğru dille konuşmak ilişkiyi derinleştirir aradaki bağı güçlendirir ve karşılıklı beklentilerin anlaşılmasını sağlar cinsellik konuşmak sadece fiziksel değil duygusal bir açıklıktır bu yüzden taraflardan biri kendini hazır hissetmiyorsa diğeri bunu zorlamamalıdır sabırlı, saygılı ve açık iletişimli olmak en önemlisidir böyle olduğunda konu doğal bir şekilde gündeme gelir ve ilişkinin olgunlaşmasına katkı sağlar.
Bana bunu dersen ben ilk günden konuşurum..
Gerçekler diyelim
Yazık ya. Ayiptir.
Neye
Sapikligina
Pi, pinizden baska sey bilmiyorsunuz
Ya bi s... iktir git bütün dünya çatır çutur s... kişiyo bi ortadoğu ülkeleri böyle geri kalmış
Bos yapma. Les koku saldin
Sen kendini parmaklaya devam et bütün dünya çatır çutur s... kişiyo aa.. q varoş faresi