Bir erkek olarak karşınızdaki kadın bi şeyler için adım atarsa ve ya konuşursa sizin için basit mi görülür ya da basit görülmemesi için ne zaman bunlar olmalı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence çok anlamlı, kilit ve önemli bir soru sormuşsunuz. Demek istediğinizi çok iyi anladığımı düşünüyorum. Uzman değilim, kendi fikrimi ve düşüncemi söylemek isterim.
Şunu söyleyebilirim ki, ister sevgililik hayatı yaşayan insanlar olsun isterse de evlilik sonrası bazı şeyler yaşayacağım kafasında insan olsun, hiç fark etmez. Hangi tarza sahip insanlar olsa da bu konular bence kesinlikle hemen konuşulmamalı. Zamana yayılmalı, epey konuşup tanışma ya da başka konular halledildikten sonra ama epeyce zaman sonra bunlar konuşulmalı bence. Yoksa neler oluyor;
Dediğiniz gibi yılışıklık oluyor ( Arada benim mesaj kutuma bile salça olabiliyor kozlar) basitlik olarak görülüyor bu konu.
Kısa yoldan amaca ulaşmaya çalışmak da sadece kısa vadeli amaçlara hizmet ettiği için iki tarafta bu işi pek ciddiye almamakta başlıyor ya da kendi çıkarına ve o anki duruma hangi davranış uygunsa onu yapmaya başlıyor.
En sonunda kırık kalpler ve çıkarcılıkla beslenen ruhlar peyda oluyor. Bu zincir de böyle diğer ruhlarda da dolaşmaya başlıyor01 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı yazmışsınız
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik konusunu kadınların açmasından yanayım. Ve kadın bu konuyu açarken ağırlığını korumalı diye düşünüyorum. Karşı tarafın istek ve beklentilerini sormalı. Kendi istek ve beklentilerini dile getirmeli bence
00 Yorumla
Evlenince helalinle ne yaparsan yap ama evlilik dışı yaparsan harama bulaşmış olursun. Harama bulaşmaktansa evleninceye kadar beklemek daha hayırlı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Birbirimizi beğeniyosak her an konuşabiliriz bence...
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi düşünür müsün peki böyle bir kadınla
Soran+1 yılDoru işte böyle düşünen erkek çok çok az
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBasit gorulmez gorulmemeli sonucta erkekler ne kadar istekliyse kadinlarda oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesinde cinsellik yasamayi dusunmuyorum ama konusulmasi gereken seyleri de ciddi hale geldiginde evlilik öncesinde konuşurum
00 Yorumla
+1 yılIki tarafta isterse olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz alisinca birbiriniz3 ufaktan baslarsiniz🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılBiri yok güzelim öylesine sordum😂
Cevap sahibi+1 yılHoslandigin falan yokmu
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince sadece
00 YorumlaKaç yasindasin
08 Yorumla
Soran+1 yılNabıcan
Soran+1 yılOha ben lezbiyen değilim
Soran+1 yılAy sağol ben saçma sapan organı daha çok seviyorum djdjdn
Soran+1 yılSana da
+1 yılZamani gelince
02 Yorumla
Soran+1 yılAga ben sana ne zaman diye sormuşum zaten mal gibi cevap veriyosun ya 😂
- +1 yıl
Onundwki islaninca
+1 yılHer zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yoo niye basit olsun
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 YorumlaHemen yatağa geçeriz
00 Yorumla
+1 yılHer zaman yaşanmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz