Görsel dışında tabi her yerde kullanılması sadece görseli baz almayalım:)

Görsel dışında tabi her yerde kullanılması sadece görseli baz almayalım:)
Kesinlikle etkiler. Bunun da iki sebebi var.
Bir tanesi sekste de diğer her şeyde olduğu gibi ne kadar çok duyu uyarılırsa o kadar fazla haz olur. 5 duyunun tamamı aktif olarak uyarılırsa alınabilecek en fazla zevk alınır ki dokunmak da bunlardan bir tanesi.
Diğeri eller ile uyarılabilecek vücuttaki diğer erojen bölgeler ve haz noktaları. Sadece giriş çıkışın vereceği zevk sınırlı olur ama eller ile diğer noktaların da uyarılması zevki arttırır.
Bu ikisinin gerçekleşmesi kişiyi orgazm noktasına çok daha kolay ulaştırır.
Ellerin kullanılmadığı bir seks düşünülebilir mi bilemedim şimdi. Tabi partnerini günlük hayatta zor durumda bırakacak şekilde izler bırakılmaması önemlidir. 🤣
Puhqhqhhqhqhq kedi konuşabilse neler anlatacak da🤣🤣
Hayret
Sen gündüzleri girer miydin siteye?
Bu arada gün geçtikçe senin sorulara görsel bulmakta zorlanır oldum
Bugün girdim normalde girmem😉
Yaaa uğraşma bulmasanda cevap versen yeterli ben yine de puhahah yaparım🤗😂
Bulamadığım zaman söylerim. Buna bulamadım diye
Şimdilik bulabiliyorum.
Diğer görüşlerime de puhahahah bekliyorum
Tamaamm😂😂
Cevap
30Cevap
Evet etkisi olabilir.
Olur olur Barışcım eller de önemli 😉
Hem de öyle etkiler ki şaşarsınız. Aşk ile seviştiğim kadını ellerimden asla mahrum etmem, bütün vücudunu eller, acuçlar, tırmalar, çimdikler, okşar ve el izim kalacak kadar da tokatlar, iz bırakırım. Hem tenin de hem aklın da, hem kalbin de, hem de ruhun da izler bırakırım, ellerim ile...
Kesinlikle her türlü iz kalmalı😉
Bilen biliyor da bu güne kadar hiç bir kadın da bunu başaramadım. Çünkü akılları fikirleri para, menfaat ve çıkar işin de. Aşka zerre inamıyorlar, hep kendim aşık olduğum ile kaldım, olayın aşk değil çıkar bağı olduğunu anladığım da da tabiiki de son buluyordu.
O nedenle aşk ile sevdiğim ve tanıdığım biri olur ise ne biliyorsam, ne diyorsam o, hiç çekinmeden de bu şekil de yaparım zaten.
Umarım istediğin gibi biriyle yolların çakışır
Sorun ben de değil, ben adam gibi adamım zaten. Sorun nerede ise tamamı paradsn başka kriteri olmayan kız ve kadınlar. Kimse ahmak değil, aptal değil Tabiiki de işimiz, kazancımız, gücümüz var.
sekste her sey aktıf olmalı el dıl ayak ama eller ıkı tarafında ustalıkla kullanımında harıkalar yaratır ozellıkle kadınların orgazm sırasında ellerıne tas ver ınan bana suyunu cıkartırlar oyle bı guce ulasıyorlar "aklıma geldı acıdı lan" :)
Ahhah neden acıdı 😂😂
bır partnerım vardı orgazm olurken aynı anda hem kulagımı cekıstırdı hem yanagımı sıktı bır sure dayandım ama o kadar uzun surdu kı yanagım morardı kulagımıda koptu sandım zıra 2 gun hıssetmedım arada kulagımı yokluyordum yerınde mı dıye yanagımda ız kalmasın dıye gunlerce kantoron yagı surdum
Bence iyi bir hamur ustası hassaslığı ve sertliği yoğurmayı bilir ama bizdekiler daha çok çimento ustası olduğu için çatara patara karıştıyor bu da oldu bittiye geliyor 🤣🤣🤣
Ahhaqhhhq iyiydi🤣🤣🤣
Bence bi kadına masaj yapmak daha zor birazcik fazlaysa baliketliden ona hamur ustası da yetişemiyor 😂😂😂
git gel yaparken bir eliyle sürekli klitorisimi okşuyor eşim, hoşuma gidiyor ve daha kolay orgazm yaşamamı sağlıyor.
Tabi ki sağlar:)
Ellerim asla boş durmaz masaj yapmayı yumuşatmayı çok severim sonrasında en sert anlarda boğazını sıkar tırnaklar ve deli gibi tokatlarım eller çok önemli külotun içine sevişirken girdi mi direk avuçlayıp ıslaklığı hissetmek harika
Yaşamışsın anlatırken sanki😂😂😂
Duygu katmayı seviyorum hem anlatırken hem yaparken dümdüz olan şeyleri sevmiyorum zevk vermez çünkü:)
O kadarını düşünmedim ama ellerimde aktif olur
Güzelll
Sağol bacım 😀
Ahahhah rica kardeş🤣🤣
Kadınlar el konusunda daha az aktifler sanki
Aaa gerçekten mi
Evet, benim elim her yerde gezinirken siz anda yastık yorgan avuçlayım
Kadınlar biraz abartıyor bazen 😂 sırt tırnak olayını. Bi anda volwerine dönüyorlar :)
Puhahahqhqh cırmalarıızzz💅💅😈😂😂
Bizde sertt olması için elimizden geleni yaparız
Resimdeki bu hareket en son orgazm sırasında olmalı.
Hımm evet güzel
:-) :-=)
Kesinlikle.. ekstra haz verir doğru kullanımda 😇 Armut toplamıycak eller 😂
Tabiii her yer çalışacak😂😂
Aynen öyle. durmak yok, yola devam 😂😂
Kesinlikle etkiliyor. Hem süresini hem de sayısını 😉
Tabi tabii
Çok ciddiyim, sanırım sana inandırıcı gelmedi 😊
Yok onay anlamında tabi dedim
Tabi tabi deyince inanmadın sandım 😊 🤣🤣🤣
etkileyebilir her yerde gezmeli 😈
Tabii el ayak çalışacakkk yatmaya mı gelindi 😂😂