Korkarım ki bu yazılanları hiç ama hiç yaşayamayacağım. Bu yazılanları ağlayarak okuyorum. Hayatım boyunca yaşayamadım bunları. Ne dil dansını yaşayabildim ne prostat masajını ne ellerin bedenimde gezmesini ne de diğerlerini. Bundan sonra da yaşayabileceğimi hiç sanmıyorum. Bunlar benim için sadece ütopya. Ayrıca çocukluğumdan kalma makrofili fetişim var. Benim boyum 158 cm (5'2") iken ben 190 cm (6'3") ve üzeri devasa boyda, iri cüsseli kadınlardan hoşlanıyorum. Bu kadınlar da benim gibi orta halli, yakışıklı olmayan ama biraz sevimli bir yüzü olan bir adama pas vermez. Bazı tipsiz denilen erkeklerdeki şeytan tüyü de yok bende. Yoksa çok isterdim bana göre #devkadın (#giantess) ile hunharca sevişmeyi ama nerdeeeeee...
Mesela Almanya da deneyimledigim bir anim geldi aklima. Normalde cok garipserim fakat aklima geldikce hala gülüyorum. Erkegin popo deliginden zevk aldigini kesfetmistim. Bir alman sayesinde
Aşk ile seviştiğim adamı ellerimden asla mahrum etmem, bütün wucudunu eller, awuçlar, tırmalar, okşar ve el izim kalacak kadar da çimdiklerim iz bırakırım. Hem tenin de hem aklın da, hem kalbin de, hem de ruhun da izler bırakırım
El teması, cinsel deneyimlerin önemli bir parçasıdır. Sevdiğiniz kişiye dokunmak, onu okşamak, birlikte olmaya çalışmak... Bunların hepsi, ellerin cinsellikteki önemini vurgular. Ayrıca, ellerin teması, cinsel deneyimi zenginleştirebilir ve iki kişinin birbirine yakınlaşmasını kolaylaştırabilir.
Her ikiside önemli elli nerede ne zaman dilimi nerede ne zaman kullanmak önemli dilimi bacak arası kasiklarda çok önemli ilişkiye girmeden el sırt kalça arası memelerde