Eski kız arkadaşımın üst dudağı doğal ve aynı fotoğraftaki gibi yukarı kalkıktı. Doktorlar üst dudağı kalkık olan kadınların daha rahat ve kolay orgazm olduklarını söylüyor. Bende bunu denedim bizzat yaşadım eski kız arkadaşımla aynı gün içinde ard arda tam 9 defa orgazm yapmayı başardım. Sizce bu benim becerimdenmi kaynaklı yoksa başka sebepleride var mı görüşlerinizi alalım?
Tabiki dış görünüşteki seksüelite ve seksilik bizi ateşleyecek bambaşka kılacaktır ama karşımızdaki kadının da ilişkide yeteri kadar sıcak ve cesur davranması çok önemli ve gereklidir. Çok yazık olmuş bir günde ard arda 9 orgazm yaşadığınız bir kızdan ayrılmanıza. Keşke sayı 2-3 te kalaydı da azıcık aklı ve kalbi ile de ilgilenip ruhuna da sahip olabilseydin de esin olsaydı, çocuklarının annesi olsaydı. Evet marifet sayıda değil aşk ta arkadaş...
Kesinlikle dudaklar çok önemli , bu görüşte doğru ayrıca bir bayan olarak ince dudaklı bir erkekle opusmekten hiç zevk almam, dudaklar seksinde belirleyicilerinden
Ciddimisiniz o zaman gerçekten şanslısın şöyle soyliyim gençken nekadar çok orgazm oluyorsa bir kadın okadar uzun süre güzel bir cinsel hayatı olucak demektir!
Ben kalcayla alakali diye biliyordum kalcasi buyuk olan kadin daha cok orgazm olrmus. Benim vucuduma gore büyük. Belim ince. Ben ona bağlıyorum. Ayrica cinsellikte herseye açığım zevk almasini biliyorum. Kendimi o anda sadece yaptigim seye veriyorum ve cok guzl oluyor
Beliniz kalcaniza göre inceyse bu daha iyi geniş kalçalar ince belde daha çekici duruyor çünkü. Cinselliğe önem vermeniz sonuna kadar tad alabilmenizde gerçekten harika. Kıskandim şimdi sizi.:)
Orgazm şudur mesela mast yaparken sonlara doğru titrersin ayakların yerden kesilir kelebek gibi ucarsin titreyerek bosalirsin mutluluktan mayisirsin derin derin nefes alırsın bilmiyormuş gibi beni trollemeye çalışma 😂😂😂
En İyi Cevaplar