Meali şudur ki; Partnerinin orgazm olması durumunda taraflardaki orgazm da tetiklenir mi? Keyifli geceler..😏🔥
#smell 😈

Meali şudur ki; Partnerinin orgazm olması durumunda taraflardaki orgazm da tetiklenir mi? Keyifli geceler..😏🔥
#smell 😈
Partnerimin performansının en üst düzeye ulaştığını hissediyor olmak; hızlı nefes alışverişi, terlemeler, hareketlerin hızlanması ve o an ki kontrolsüz sertlik, inlemeler... Onunla beraber orgazm olmama yardımcı olabilir. Yanii yesss! Tetikler diyorum🙃
Kadınının ıslak ıslak aktığını ve erkekliğini derinlerinde hapsettiğini hisseden erkeğin de,
Erkeğinin döllerinin bedeninin herhangi bir noktasında ılık ılık aktığını hisseden kadının da tetiklenmeme ihtimali yok gibi❤️🔥
Evet bence tetikleyebilir mesela partnerlerden birisi orgazm oluyorsa karşı taraf da bunu tahrik edici buluyordur belki de ya da belki aynı anda hisler karşılıklı gelebilir o anki zevk durumuyla zirveye taşır Keyifli geceler ✨🥂
Tetikler tabi anca beraber kanca beraber hesabı
Kadınlar genelde erkek bosalirken izlemesine bayılır ve daha çok haz alır bana söylenilenler böyleydi 🙈🙊
Cevap
41Cevap
Her erkek için aynı şey geçerli değildir tabi ki çünkü odunlar ile beraberlik yaşayanlar çok var 🤷♂️
Tetikler karşılıklı hemde 😂🙊
Evet tetikliyor. Kadının altımda titremesini hissettiğim anda bende geliyorum.
Ayıpsın her şey karşılıklı gadası
Tetıkler. Of görseldeki gıbı 🫢
Gece gece tansiyonu yükselttim sanırım 😏
Bence tetikler görsel çok iyiydi ya
Erkeği tetikler ama sanmıyorum ben tetiklenmiyorum dkdk
Hayatımda hiç partnerim olmadı aman zaten olmasında 🤣
Kadının orgazm olurken ki çığlıkları, gözlerinin kayıp gitmesi, erkeğin sırtına tırnaklarını geçirmesi karşısında kendimi tutabileceğimi sanmıyorum..
2. si 1. kadar zevk vermeyebilir tabi işi biliyorsan o başka mesela haz artıran nokta ve pozisyonlarla burçların tahrik noktalarını bilirsen o başka
Karşı taraftan gelen anlık zevk bildirimleri zaten aldığımız hazzı etkilerken, onun orgazmı yaşadığı halin görüntüsünün beni de zirveye taşıyacağı gerçek bence
Heee tetikler de görseli görünce öğürtü geldi jkjkjk kadının ağzından uzak durun beeeee
Aşırı etkileniyorum bu durumdan hiç boşalasim yoksa bile onun boşalması aşırı tahrik ediyor beni ve boşalasim geliyor
Hayır.
Ama karşımdaki insanın orgazmı beni etkileyip zevk verir. Mutlu etmek mutlu ettirir kısaca.
Partnerimle Soft Başlayıp Seriyi Yakalayınca Hard Seks ilişki esnasında 45 dakikada Üst üste 20den Fazla Gerçek Orgazmlar Yaşıyordu
Siz Kadınlar Mükemmel Yaratıklarsınız
Tabii ki tetikler cinsel birlikteliklerde özellikle karşındaki insanın orgazm olduğunu gördüğüm zaman beni benden alır
Tetiklemez mi! En sevdiğim! İçerdeyken o kalp atışı gibi kasılmaları hissedince patlamam gelir.
Hem de nasıl :) olması gerekendir hatta ve hatta
Evet bazı durumda tetikler ve peş peşe oragazm oluncada zevki büyük olur
Evet tetikler. Kesinlikle birlikte orgazm olmamısı sağlar.
Tehlikeli sorular gündüz vakti. şu an bile tetikledi
Arzulamanın salt kendisi partneri tetikler. Beni arzulayan kadından daha seksisi yoktur.
Kadın boşalmaya başlayınca benim dayanmam zor olur. Tetikler tabii ki
tetikler. partnerin orgazm olurken o anki yaşadığı zevk, çıkardığı sesler orgazm olmakta etkili.
orgazm olmuşsan daha ne olsun istiyosun işte iliğin kemiğinden mi ayrılsın 😂😂 zevkten mi ölcen napcan 😂😂
Evet uyumlu çiftlerin aynı anda gelebilme sebeplerinden biri de bu bence
Yemek üstü tatlı gibi etkiler 😂😂😂😂😂
İçinden çıkmayan bir partnerin varsa orgazmın sonu gelmez
Tabii ki evet tetikler
Orgazm olurum inşallah bi gün 🥹
@aydemiray sen niye üzüldün
@aydemiray maalesef
Bence evet
Etki-tepki , Newton'un 3. Yasası
O görüntü o ses kesinlikle fazlasıyla zevk katar.
Tetiklemezse sıkıntı vardir
Hayır tetiklemez
Etki tepki meselesi
Etki sahibi diyelim
Uzun zamandır tetiklemiyor
Oo hemde nasıl
Tetikler tabii ki
Olabilir
Tetikler
tabiki
O neymiş öyle
olur tabii