Cinsel Yaşam Mastürbasyonla orgazm olunur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Ben olamıyorum. Neden. Kolay ıslanan biriyim. Mastürbasyonla orgazm olunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olursun inşallah, yarın cuma günü senin için dua edecem. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sağol abim be 😂😂 Yorumla zeynep3000 1 yıl Banada et 😀 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Rahat ol, odaklan. Mümkünse evde yalnızken yap 2 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. O yapman ve hissinle alakalı fantezi ve hisleri değiş 2 0 Yorumla
Mutsuz-Bilge Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 90% 1 yıl Birlikte olduğun erkek işi bilmiyor ya da penisi kalınlığı iyi değil 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Birlikse oldigum birisi yok mastürbasyon yaparken orgasm olamiyorum Yorumla Mutsuz-Bilge 1 yıl Bazı titreşimli aletler var vajina masajı diye onlardan al kilitorisine masaj yap ve iyice odaklan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Orgaz olman için odaklanman gerek belkide odaklanamıyosundur 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendini rahat bırak ve zevk almaya odaklan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zevk aldığın noktayı keşfet kendini keşfetmen gerek Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Odaklanamiyosun demek ki 2 4 Yorumla Soran 1 yıl En mantıklı yorum Yorumla Mr_Potter 1 yıl Birden cok seyi düşünmemeye çalış o an sadecd ona odaklan. Yorumla Soran 1 yıl tesekkürler Yorumla Mr_Potter 1 yıl Rica ederimm :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Beden olmuyorsun nasıl yapiyorsun yastığımı sürtünme ileri oksayarakmi 0 0 Yorumla
FrankkCastle Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl demek ki mastürbasyon yetmiyor, bence seni her erjek de doyuramaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl E napcam ben 😂 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Emcüklesek sündüre sündüre yine mi olmaz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon diyorum sevişme degil Yorumla Kompetankedi06 1 yıl Mastürbasyonla olmuyorsa emcüklemekle olmaz mı yani onu soruyorum Yorumla Soran 1 yıl Onunla olur ya o kadar da degil Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl yanlış yapıyorsun bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasil yapiliyor peki Yorumla bekray_006 1 yıl burdan anlatırsam soru kalkar takiiplleşelim Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aslında olabilirsin. bir kaç önerim var 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla zarifbiradam 1 yıl Erotik filmler. İşini bilen birileriyle ses tonu önemli tabi sexting yapmak seni daha da yükseltir. Doyuma çabuk ulaştırır Yorumla Soran 1 yıl Sexting yaptim zevk almiyorum Yorumla zarifbiradam 1 yıl karşındaki bunu beceremiyordur Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Belki yardım lazımdır😀 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Yok amca sağol Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Tövbe kendim için demedim Yorumla Soran 1 yıl Ee nasıl bir yardim bu Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Yaşıtlarının yardımını kastettim😀 Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon yaparak diyorum. Sexting ve ya sevişme mi kastettin? Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Evet Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zevk alacağın farklı bi yöntem dene 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesela Yorumla keyifdelisi 1 yıl Yaptığın şekli değiştir duşta dene ya da titreşimle dene bi çok yol var Yorumla Soran 1 yıl Teskkurler Yorumla keyifdelisi 1 yıl 😊 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. olunur 1 0 Yorumla
Melisaaşkk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olunur 2 9 Yorumla Soran 1 yıl Nasil Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Bayiliyorum sana ellerine ince uzun 🔥🔥🔥 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @GereksizYorumlar 🙄 Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Sen zeki bir kadınsın 😘 Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @GereksizYorumlar amcin ne tatlım Yorumla Melisaaşkk 1 yıl amacın* Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Begeni merak hisler Yorumla Melisaaşkk 1 yıl @GereksizYorumlar ok Yorumla GereksizYorumlar 1 yıl Prezervatif reklami gibi "ok" Yorumla
pınarylmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Duş başlığıyla denedin mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla pınarylmaz 1 yıl Bence dene Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Başka yöntem dene 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Örnek Yorumla Cefternal 1 yıl Seksting? Yorumla Soran 1 yıl Zevk almadim hiç Yorumla Cefternal 1 yıl Doğru kişiyle yapmayınca insanı soğutabilir Yorumla
JanVanJanJ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Olunmaz 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla JanVanJanJ 1 yıl Zor çünkü Yorumla Soran 1 yıl Evet doğru Yorumla JanVanJanJ 1 yıl Eline yazık Yorumla Soran 1 yıl e napsam baska care yok Yorumla JanVanJanJ 1 yıl Başka taktikler vereyim Yorumla Soran 1 yıl Buradan söyle özelden yazmaam Yorumla JanVanJanJ 1 yıl Herkesin içinde olmas Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olunur 1 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. erkek faktörü olmalı 0 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olunuyor 0 0 Yorumla
Selamlarrrk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Gıdıklanma? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Gıdıklanma niye Yorumla Selamlarrrk 1 yıl Olmuyomu Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Taktik verebilirim 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Söyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazar mısın Yorumla Soran 1 yıl Bu yeni taktik işe yaramıyor kardeş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yaz pişman olmazsın Yorumla zeynep3000 1 yıl Erkekler hep en iyisimi biliyor nedense Yorumla Soran 1 yıl @zeynep3000 kendilerini fazla zeki sanıyorlar Yorumla zeynep3000 1 yıl 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Olursun inşallah, yarın cuma günü senin için dua edecem.
Sağol abim be 😂😂
Banada et 😀
Rahat ol, odaklan. Mümkünse evde yalnızken yap
O yapman ve hissinle alakalı fantezi ve hisleri değiş
Birlikte olduğun erkek işi bilmiyor ya da penisi kalınlığı iyi değil
Birlikse oldigum birisi yok mastürbasyon yaparken orgasm olamiyorum
Bazı titreşimli aletler var vajina masajı diye onlardan al kilitorisine masaj yap ve iyice odaklan
Orgaz olman için odaklanman gerek belkide odaklanamıyosundur
Kendini rahat bırak ve zevk almaya odaklan
Zevk aldığın noktayı keşfet kendini keşfetmen gerek
Odaklanamiyosun demek ki
En mantıklı yorum
Birden cok seyi düşünmemeye çalış o an sadecd ona odaklan.
tesekkürler
Rica ederimm :)
Beden olmuyorsun nasıl yapiyorsun yastığımı sürtünme ileri oksayarakmi
demek ki mastürbasyon yetmiyor, bence seni her erjek de doyuramaz
E napcam ben 😂
Emcüklesek sündüre sündüre yine mi olmaz
mastürbasyon diyorum sevişme degil
Mastürbasyonla olmuyorsa emcüklemekle olmaz mı yani onu soruyorum
Onunla olur ya o kadar da degil
yanlış yapıyorsun bence
Nasil yapiliyor peki
burdan anlatırsam soru kalkar takiiplleşelim
Aslında olabilirsin. bir kaç önerim var
Söyle
Erotik filmler. İşini bilen birileriyle ses tonu önemli tabi sexting yapmak seni daha da yükseltir. Doyuma çabuk ulaştırır
Sexting yaptim zevk almiyorum
karşındaki bunu beceremiyordur
Belki yardım lazımdır😀
Yok amca sağol
Tövbe kendim için demedim
Ee nasıl bir yardim bu
Yaşıtlarının yardımını kastettim😀
mastürbasyon yaparak diyorum. Sexting ve ya sevişme mi kastettin?
Evet
Zevk alacağın farklı bi yöntem dene
Mesela
Yaptığın şekli değiştir duşta dene ya da titreşimle dene bi çok yol var
Teskkurler
😊
Kendini iyi tanırsan evet
Cinsel ilişki olmadan olunmaz
olunur
Olunur
Nasil
Bayiliyorum sana ellerine ince uzun 🔥🔥🔥