Cinsel Yaşam Okşayarak orgazm olunuyor mu? LondonScammer Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ve ben orgazmı yaşasamda tam olarak bu orgazm diyemem bilmiyorum nasıl. Okşayarak orgazm olunuyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet olunur 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yani penisi içeriye almak çok daha zevkli olmalıdır kadın için ama yine de klitorise gerekli uyarı verilerek orgazm olunabilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Okşayıp boşalmaktan zevk alanlarda çok. Eşime parmağımı sokmadanda okşayıp boşalttığımda daha çok zevk alıyor 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Okşayarak olunur o kasılmaların en uç yaptığı sonrasında rahatlama getiren o an orgamzdır bence sne başarmışsın 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Olur yastiga surterekte yapabilirsin orgazm sirasinda kasilma ve titreme oluyorsa orgazm oluyorsun ya da oldun diye dusunebilirsin 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Olabilirain ama biraz ugrastirirr doyuma ulasman icin icine almaan gerek 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Olunur tabikide sen erken bitiriyorsundur sonuca ulaşamıyorsun onun için 0 0 Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aga siz ne cahil insanlarsınız ya 1 1 Yorumla LondonScammer +1 yıl Cahillikle alakası yok belkide orgazm oluyorum ama tam olarak neye deniyor işte Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Tam olarak orgazm olamazsın illaki bir erkek şart 4 0 Yorumla
AliKutayCebeli Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Eğer titreyerek içinin gittiğini yaşadı isen bu orgazm oluyor 0 0 Yorumla
vicdanıyok Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakire misin 1 2 Yorumla LondonScammer +1 yıl Hayır Yorumla vicdanıyok +1 yıl Özelden yazdım bakar mısın Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oynaya oynaya bulcan yapcak bişi yok 😂😂 1 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tabii ki oluyor. 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Olunur 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olursun tabiki 0 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet olabilirsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet olunur
Yani penisi içeriye almak çok daha zevkli olmalıdır kadın için ama yine de klitorise gerekli uyarı verilerek orgazm olunabilir.
Okşayıp boşalmaktan zevk alanlarda çok. Eşime parmağımı sokmadanda okşayıp boşalttığımda daha çok zevk alıyor
Okşayarak olunur o kasılmaların en uç yaptığı sonrasında rahatlama getiren o an orgamzdır bence sne başarmışsın
Olur yastiga surterekte yapabilirsin orgazm sirasinda kasilma ve titreme oluyorsa orgazm oluyorsun ya da oldun diye dusunebilirsin
Olabilirain ama biraz ugrastirirr doyuma ulasman icin icine almaan gerek
Olunur tabikide sen erken bitiriyorsundur sonuca ulaşamıyorsun onun için
Aga siz ne cahil insanlarsınız ya
Cahillikle alakası yok belkide orgazm oluyorum ama tam olarak neye deniyor işte
Tam olarak orgazm olamazsın illaki bir erkek şart
Oral yaptır çok zevk alırsın
Eğer titreyerek içinin gittiğini yaşadı isen bu orgazm oluyor
Bakire misin
Hayır
Özelden yazdım bakar mısın
oynaya oynaya bulcan yapcak bişi yok 😂😂
Tabii ki oluyor.